WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Liposomal C Vitamiini

1200 mg 180 kpl | Vahva Lisäravinne Vastustuskyvylle
WeightWorld

Etsitkö vahvaa C vitamiinin lähdettä joka voi parantaa energiatasoja ja boostaa immuniteettia jotta saat kaiken irti kehostasi? Täynnä luonnon parantavaa voimaa, WeightWorldin Liposomal C Vitamiini kapselit ovat hyvin imeytyvä ravintolisä vastustuskyvylle suunniteltu suojamaamaan kehoa ja auttamaan energisenä pysymiseen. Sen vahva yhdistelmä antioksidantteja, kaliumia, l-askorbiinihappoa, lesitiiniä, askorbyylipalmitaattia sekä liposomaalinen antomenetelmä takaavat maximaalisen tehokkuuden allergeenien, saasteiden, stressin ja kemikaalien aiheuttamia vapaita radikaaleja vastaan

 • Vahva 1200mg annos kokonaisvaltaiselle vastustuskyvylle
 • Maksimaalinen hyötyosuus imeytymisen parantamiseksi
 • Myötävaikuttaa väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen
 • Myötävaikuttaa normaaliin kollageenin tuotantoon
 • Purkin 180 kapselit riittävät 90 päiväksi!
 • Vegetaarinen
 • Vegaaninen
 • Maidoton
 • Gluteeniton
28.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miksi tarvitset Liposomal C Vitamiinia optimaaliselle vastustuskyvylle?

Useat immuunijärjestelmän toiminnot tarvitsevat C-vitamiinia huipputehokkuuden saavuttamiseksi. Tämä vesiliukoinen antioksidantti tukee valkosoluja, vasta-aineita ja kehosi luonnollista puolustusjärjestelmää haitallisia bakteereja ja patogeenejä vastaan. Ihmiskeho ei kuitenkaan pysty tuottamaan C-vitamiinia yksinään. Siksi liposomaalisen C-vitamiinin säännöllinen lisäys antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa kehosi ensimmäistä puolustuslinjaa ja suojata sitä ei-toivotuilta infektioilta ja sairauksilta.

Miksi valita WeightWorld Liposomal C-Vitamiini?

Tehokkaimman immuunijärjestelmää täydentävän lisäravinteen valitsemisessa kahdella tekijällä on suuri vaikutus yleiseen hyvinvointiin - teho ja biologinen hyötyosuus. Vaikka useimmat markkinoilla olevat merkit tarjoavat 1000 mg annosta kohden, WeightWorldin liposomaalinen C-vitamiinilisä sisältää 1200 mg korkealaatuista liposomaalista C-vitamiinia jokaisessa annostuksessa ja kestää sinulla kokonaiset 90 päivää. Hyödyntämällä tieteellisesti todistettua liposomaalista annostelumenetelmää, tämä lisäravinne varmistaa että kehosi imee C-vitamiinin niin nopeasti kuin mahdollista maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi oksidatiivista stressiä, infektiota ja allergeeneja vastaan.

Liposomaalisen C Vitamiinin hyödyt

Normaalit C-vitamiini lisäaineet eivät prosessoidu tehokkaasti ja imeydy kokonaan elimistöön. WeightWorldin liposomaaliset C-vitamiinikapselit ovat ihanteellisia antamaan kehollesi suuri annos C-vitamiinia immuunijärjestelmän tukemiseksi ja kehon luonnollisen puolustuskyvyn lisäämiseksi. Sen lisäksi, että liposomaalinen C-vitamiini on nopea, kustannustehokas ja helppo tapa ylläpitää yleistä hyvinvointia, se edistää myös:

 • Normaalia kollageenin muodostumista
 • Solujen suojaamista vapaiden radikaalien vaurioilta
 • Väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä
 • Parantaa energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa
 • Luiden, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa.

Kenen pitäisi ottaa WeightWorld liposomaalisia C-vitamiinikapselit?

Tämä edistyksellinen liposomaalinen C-vitamiinilisäaine on guteenitonta ja sokerionta, mikä tekee siitä täydellisen ihmisille, jotka haluavat elää terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Se sisältää nanokokoisia loposomeja, jotka suojaavat ja toimittavat ravintoaineita suoraan soluille varmistaen, että saat maksimaalisen määrän C-vitamiinia nopeammin ja tehokkaammin - auttaen kehoasi hyötymään nopeasti.

Lisäksi nämä helposti nieltävät kapselit ovat vaivaton tapa ihmisille, joilla on erittäin kiireinen aikataulu huolehtia immuunijärjestelmästään ja pysyä päivättäisen elämänsä vaatimusten mukana vaarantamatta heidän terveyttään.

Käyttöohje?

Ota kaksi kapselit päivässä pääruokailujen kanssa saadaksesi parhaat tulokset. Lue koko ainesosaluettelo allergioiden tai komplikaatioiden välttämiseksi. WeightWorld liposomaaliset C-vitamiinikapselit ovat GMO vapaita, eivätkä ne sisällä maissia, gluteenia, sokeria, äyriäisiä, maapähkinöitä, soijaa tai munia. Tuote sopii vegetaareille, eikä siinä ole ylimääräisiä täyteaineita tai keinotekoisia väriaineita. Tuotteella ei ole tunnettuja tai raportoituja sivuvaikutuksia.

Ainesosalista

Potassium ( Kalium ), C-Vitamiini (Askorbiinihappona), C-Vitamiini (L-askorbiinihappona), LECITHIN, Hydrattu Fosfatidyylikoliini, Askorbyylipalmitaatti, Syklodekstriini, Kiinalainen Raparperi ( Rheum Palmatum ), kaliumsorbaatti.

Lue Lisää
Liposomal C Vitamiini 1200 mg 180 kpl | Vahva Lisäravinne Vastustuskyvylle

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös