Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

Yhteenveto

 • Vahva 1000mg annos auttaa tukemaan immuniteettia
 • Maksimaalinen hyötyosuus imeytymisen parantamiseksi
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • 180 kapselia riittävät 90 päivän annoksia varten
 • Myötävaikuttaa normaaliin kollageenin tuotantoon

Etsitkö tehokasta C-vitamiinin lähdettä, jonka avulla voit parantaa energiatasojasi ja boostata elimistösi luonnollista immuniteettia? WeightWorldin Liposomal C Vitamiini on hyvin imeytyvä ravintolisä, joka pursuaa luonnon parantavaa voimaa! Se on suunniteltu suojaamaan kehoa, ja tukemaan astetta virkeämpää arkea.

Vahva yhdistelmä askorbiinihappoa, antioksidantteja, kaliumia, lesitiiniä sekä askorbyylipalmitaattia yhdessä liposomaalisen antomenetelmän kanssa takaavat maksimaalisen tehokkuuden ilmansaasteiden, stressin ja kemikaalien aiheuttamia vapaita radikaaleja vastaan.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Laktoositon
 • GMO Free

Miksi tarvitset Liposomal C Vitamiinia optimaaliselle vastustuskyvylle?

Useat immuunijärjestelmän toiminnot tarvitsevat C-vitamiinia huipputehokkuuden saavuttamiseksi. Tämä vesiliukoinen antioksidantti tukee valkosoluja, vasta-aineita ja kehosi luonnollista puolustusjärjestelmää haitallisia bakteereja ja patogeenejä vastaan. Ihmiskeho ei kuitenkaan pysty tuottamaan C-vitamiinia yksinään. Siksi liposomaalisen C-vitamiinin säännöllinen lisäys antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa kehosi ensimmäistä puolustuslinjaa ja suojata sitä ei-toivotuilta infektioilta ja sairauksilta.

Miksi valita WeightWorld Liposomal C-Vitamiini?

Tehokkaimman immuunijärjestelmää täydentävän lisäravinteen valitsemisessa kahdella tekijällä on suuri vaikutus yleiseen hyvinvointiin - teho ja biologinen hyötyosuus. Vaikka useimmat markkinoilla olevat merkit tarjoavat 1000 mg annosta kohden, WeightWorldin liposomaalinen C-vitamiinilisä sisältää 1000 mg korkealaatuista liposomaalista C-vitamiinia jokaisessa annostuksessa ja kestää sinulla kokonaiset 90 päivää. Hyödyntämällä tieteellisesti todistettua liposomaalista annostelumenetelmää, tämä lisäravinne varmistaa että kehosi imee C-vitamiinin niin nopeasti kuin mahdollista maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi oksidatiivista stressiä, infektiota ja allergeeneja vastaan.

Liposomaalisen C Vitamiinin hyödyt

Normaalit C-vitamiini lisäaineet eivät prosessoidu tehokkaasti ja imeydy kokonaan elimistöön. WeightWorldin liposomaaliset C-vitamiinikapselit ovat ihanteellisia antamaan kehollesi suuri annos C-vitamiinia immuunijärjestelmän tukemiseksi ja kehon luonnollisen puolustuskyvyn lisäämiseksi. Sen lisäksi, että liposomaalinen C-vitamiini on nopea, kustannustehokas ja helppo tapa ylläpitää yleistä hyvinvointia, se edistää myös:

 • Normaalia kollageenin muodostumista
 • Solujen suojaamista vapaiden radikaalien vaurioilta
 • Väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä
 • Parantaa energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa
 • Luiden, verisuonten ja rustojen normaalia toimintaa.

Kenen pitäisi ottaa WeightWorld liposomaalisia C-vitamiinikapselit?

Tämä edistyksellinen liposomaalinen C-vitamiinilisäaine on guteenitonta ja sokerionta, mikä tekee siitä täydellisen ihmisille, jotka haluavat elää terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Se sisältää nanokokoisia loposomeja, jotka suojaavat ja toimittavat ravintoaineita suoraan soluille varmistaen, että saat maksimaalisen määrän C-vitamiinia nopeammin ja tehokkaammin - auttaen kehoasi hyötymään nopeasti.

Lisäksi nämä helposti nieltävät kapselit ovat vaivaton tapa ihmisille, joilla on erittäin kiireinen aikataulu huolehtia immuunijärjestelmästään ja pysyä päivättäisen elämänsä vaatimusten mukana vaarantamatta heidän terveyttään.

Käyttöohje?

Ota kaksi kapselit päivässä pääruokailujen kanssa saadaksesi parhaat tulokset. Lue koko ainesosaluettelo allergioiden tai komplikaatioiden välttämiseksi. WeightWorld liposomaaliset C-vitamiinikapselit ovat GMO vapaita, eivätkä ne sisällä maissia, gluteenia, sokeria, äyriäisiä, maapähkinöitä, soijaa tai munia. Tuote sopii vegetaareille, eikä siinä ole ylimääräisiä täyteaineita tai keinotekoisia väriaineita. Tuotteella ei ole tunnettuja tai raportoituja sivuvaikutuksia.

Ainesosalista

C-vitamiini (askorbiinihappo), auringonkukan fosfolipidikompleksi, ruusunmarjauute, askorbyylipalmitaatti, magnesiumstearaatti, kapselin kuori: hypromelloosi (HPMC).

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Liposomal C Vitamiini
Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

25.19€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

25.19€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

88.57% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Edullinen ja varmaankin hyvälaatuinen tuote !

——————
Vahvistettu Osto

hyvä tuote.

M Matti H
Vahvistettu Osto

Suosittelen lämpimästi

V Véronique
Vahvistettu Osto

Yllättävän hyvä maku

D Danielle
Vahvistettu Osto

Reilun kokoinen pakkaus joka riittää 90 päiväksi hyvään hintaan

C Claudia
Vahvistettu Osto

Kiitoksia! Hyvä c-vitamiinilisä.

H Hannele
Vahvistettu Osto

Erinomaiset kapselit energiatasojen nostamiseen, saan niiden avulla tarvitsemaani C-vitamiinia.

R Risse
Vahvistettu Osto

Mainio lisä.

L Linda
Vahvistettu Osto

Kiitos! Tuote kuin pitääkin, ei valittamista.

M Mirja
Vahvistettu Osto

Tyytyväinen asiakas.

I Irmeli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä