WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Liposomal Vitamin C

250 ml Liquid | Advanced Immune System Formula

Liposomaalinen C-vitamiini on WeightWorldin ensiluokkainen nestemäinen ravintolisä, joka edistää elimistön immuunijärjestelmän toimintaa. Potentti 500 mg annos C-vitamiinia toimii tehokkaana antioksidanttina ja suojelee solujasi vapailta radikaaleilta. Uniikki liposomaalinen metodia takaa sen, että C-vitamiini imeytyy elimistöösi tehokkaasti ja täten optimoi ja aktivoi vitamiinin hyviä ominaisuuksia maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi!

 • Edistyksellinen ravintolisä immuunijärjestelmälle
 • Auttaa suojelemaan soluja oksidatiiviselta stressiltä
 • Tehokas 500 mg annos
 • Suositeltu päivittäinen C-vitamiiniannos
 • Luonnonmukainen tuote
 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • Maidoton
 • Gluteeniton
35.51
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on WeightWorld Liposomaalinen C-vitamiini ravintolisä?

Mitä tulee C-vitamiini ravintolisiin, tehokkuuden takaa tuotteen imeytymiskyky. WeightWorldin Liposomaalinen C-vitamiinituote on tieteellisesti testattu ja takaa vitamiinin imeytymisen suoraan solutasolle vain minuuteissa, mikä suojaa elimistöäsi muun muassa ruoansulatuksen aiheuttamilta vaivoilta. Tuotteemme sisältää vain laaduntarkastuksen läpäisseitä ensiluokkaisia raaka-aineita sekä pohjautuu vahvaan laboratorio-osaamiseen, jotta voimme taata tuotteidemme maksimaalisen tehokkuuden ja puhtauden.

Mihin tuote on tarkoitettu?

WeightWorld Liposomaalinen C-vitamiini ravintolisä on ideaali tuote sinulle, joka etsit vahvaa, mutta helposti imeytyvää C-vitamiini tuotetta. Elimistömme tarvitsee C-vitamiinia tuottamaan energiaa, joka taas puolestaan vahvistaa immuunijärjestelmää. Tuote sisältää miljoonia nanokokoisia liposomeja, jotka muodostavat kuoren ravintoaineiden ympärille ja täten kuljettavat ne suoraan solutasolle. Tämä mahdollistaa C-vitamiinin poikkeuksellisen hyödyntämisen, joka taas vahvistaa:

 • kollageenin tuotantoa
 • solujen toimintaa ilman vapaita radikaaleja
 • immuunijärjestelmän toimintaa
 • ruoansulatusta
 • energiatasoja vähentämällä väsymyksen tunnetta
 • ienten, ihon, hampaiden ja luuston hyvinvointia

Kenelle suosittelemme WeightWorldin Liposomaalinen Vitamin C?

Normaalit markkinoilla olevat C-vitamiini ravintoaineet eivät aina tarkoita että itse vitamiini imeytyy elimistöösi parhaimmalla mahdollisella tavalla. WeightWorldin Liposomaalinen C-vitamiini ravintolisä on erinomainen vaihtoehto sinulle, joka haluat vahvemman C-vitamiiniannoksen ja hyödyntää jokaisen millilitran. Lisäksi tuote on saatavilla helpossa nestemäisessä muodossa ja soveltuu siten kiireisimmillekin terveysintoilijoille!

Kuinka käytän tuotetta?

Ota 5 ml annos päivittäin. Voit ottaa annoksen sellaisenaan tai sekoittaa sen veteen tai mehuun. Luethan ainesosalistan huolellisesti läpi, jotta vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta allergioilta. WeightWorldin Liposomaalinen C-vitamiini on vapaa geenimuuntelusta, maissista, gluteenista, riisistä, hiivasta sekä laktoosia sisältävistä raaka-aineista. Tuote on halal- ja kosher-sertifioitu. Soveltuu sekä vegaaneille että kasvissyöjille. Ei todettuja sivuvaikutuksia.

Ainesosat:

Vesi, makeutusaine, ksylitoli, C-vitamiini (kaliumina- ja natriumaskorbaattina ja L-askorbiinihappona), emulgaattori, auringonkukkalesitiini, kosteuttava aine, glyseroli, säilöntäaine, kaliumsorbaatti, makuaine, appelsiini, antioksidantti, E-vitamiini (d-alfa-tokoferolina).

Lue Lisää
Liposomal Vitamin C 250 ml Liquid | Advanced Immune System Formula

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Helppo ottaa päivittäin ja olen tyytyväinen laatuun. Tuote on parantanut oloani joten aion ostaa sitä tulevaisuudessakin

T Tom
Vahvistettu Osto

Toimii hyvin

R Ryan
Vahvistettu Osto

Olen tyytyväinen. 5 tähteä!

R Reece
Vahvistettu Osto

100% tyytyväinen! Ostin juuri 2 lisää!

F Frankie
Vahvistettu Osto

Minusta tuntuu etten ikinä saa riittävästi C-vitamiina joten päätin kokeilla jos tämä tepsii flunssaan. Tuote on toiminut hyvin, se on luonnollinen, helppokäyttöinen ja kohtuuhintainen.

S Sadie
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote!

E Evan
Vahvistettu Osto

Pidän tästä koska se on nopea helppo käyttää

O Ornie
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös