• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Luomu kookosöljy, 1000ml

Luomu kookosöljy
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Monipuolisten käyttötapojensa ja loistavan ravintosisältönsä ansiosta luomu kookosöljystä on nopeasti tulossa monien kotitalouksien peruselintarvike. Kookosöljy soveltuu loistavasti leivontaan ja paistamiseen voin ja muiden öljyjen vaihtoehtona. Voit myös jopa hoitaa hampaat kookosöljyllä suositun Oil pulling-tekniikan avulla! Kookosöljy tarjoaa herkullisen maun lisäksi runsaasti terveellisiä rasvoja, jotka antavat keholle polttoainetta.

 • Terveellinen vaihtoehto voille ja monille muille rasvoille
 • Monikäyttöinen kookosöljy soveltuu leivontaan, kauneudenhoitoon ja jopa siivoamiseen
 • Tarjoaa runsaasti hyviä rasvoja, jotka soveltuvat osaksi terveellistä ruokavaliota
 • Orgaaninen eli luomu, kylmäpuristettu ekstra-neitsytkookosöljy
 • Auttaa tasapainottamaan verensokeri- ja kolesterolitasoja
 • Kookosöljyllä on antibakteerisia, antimykoottisia ja antiviraalisia ominaisuuksia

Luomu kookosöljy on yksi monikäyttöisimpiä luonnollisia elintarvikkeita, joka soveltuu aina ruoanlaitosta kauneudenhoitoon. Tämä orgaaninen kookosöljy on kylmäpuristettua ja ekstra-neitsytlaatua, joten voit olla varma siitä, että saat vain korkealaatuisinta tarjolla olevaa kookosöljyä!

 • Vegaaninen
 • Orgaaninen
 • Vegetaarinen

Mitä on luomu kookosöljy?

Kookosöljy on kookospähkinän valkoisesta hedelmälihasta saatavaa öljyä. Tämä tuote on kylmäpuristettua ekstra-neitsytkookosöljyä. Kylmäpuristettu kookosöljy tarkoittaa, ettei öljyn puristamisen yhteydessä ole käytetty kuumennusta. Kylmäpuristuksen avulla jokaisesta kookospähkinästä saatavan öljyn määrä on pienempi, mutta puristettu öljy on korkealaatuisempaa, koska kuumennus tuhoaa osan terveydelle suotuisista ravintoaineista.

Kookosöljy sisältää useita rasvahappoja mukaan lukien lauriinihappoa, kapriinihappoa sekä kapryylihappoa. Aiemmin sitä kritisoitiin usein, koska näiden rasvahappojen ajateltiin johtavan lihomiseen. Uudempien tutkimusten mukaan kookosöljyn sisältämät MCT- eli keskipitkäketjuiset rasvahapot kuitenkin tarjoavat keholle helposti palavaa polttoainetta eivätkä kerry helposti elimistöön. Näiden tutkimusten siivittämänä kookosöljyn suosio on kasvanut dramaattisesti, ja sen monipuoliset käyttötarkoitukset ovat tehneet siitä monen kodin luottotuotteen.

Miksi luomu ekstra-neitsytkookosöljy on terveellisempää kuin jalostettu kookosöljy?

Jalostettua kookosöljyä on käsitelty voimakkaasti. Teollisen kuivaamisen jälkeen kookosta puhdistetaan valkaisusaven avulla. Sitä kuumennetaan korkeaan lämpötilaan, jolloin sen ainutlaatuinen tuoksu ja maku häviävät. Öljyyn lisätään usein ylimääräisiä ainesosia. Jalostamisen tarkoituksena on kookosöljyn säilyvyyden parantaminen, mutta samalla menetetään monet sen hyvistä luonnollisista ominaisuuksista.

Jalostamaton tai neitsytkookosöljy valmistetaan puhtaammalla ja luonnollisemmalla tavalla. Sitä saadaan tuoreesta, ei kuivatusta, kookoksen hedelmälihasta. Kookoksen malto pikakuivataan, jolloin se ei tarvitse valkaisua eikä lisäaineita. Kookos voidaan myös kylmäpuristaa kuumentamisen sijaan, jolloin sen luonnollinen tuoksu, maku ja ravintoaineet säilyvät. WeightWorldin kylmäpuristettu kookosöljy on luonnonmukaisesti valmistettua.

Luomu kookosöljyn terveysvaikutukset

Luonnollinen energian lähde - Orgaaninen kookosöljy sisältää keskipituisia rasvahappoja, jotka eivät varastoidu kehon rasvasoluihin vaan palavat helposti elimistön polttoaineena.

Tukee immuunijärjestelmää - Kookosöljyn antibakteeriset, antimykoottiset ja antiviraaliset ominaisuudet tekevät siitä loistavan tuen vastustuskyvylle. Orgaaninen kookosöljy auttaa sinua suojelemaan kehoasi haitallisilta bakteereilta ja viruksilta.

Tehostaa aineenvaihduntaa - Kylmäpuristettu kookosöljy voi auttaa aktivoimaan kilpirauhasta, mikä puolestaan voi tehostaa aineenvaihduntaa. Aineenvaihdunnan nopeutuminen tehostaa rasvanpolttoa, jolloin painonpudotus voi olla helpompaa.

Polttaa rasvaa - Kookosöljyn sisältämät keskipituiset rasvahapot voivat vaikuttaa elimistön polttamien kaloreiden määrään. Tutkimusten mukaan 15-30 grammaa kookosöljyä päivässä voi auttaa polttamaan jopa 5% enemmän kaloreita.

Kookosöljyn käyttö

Kookosöljy on yksi monipuolisimpia luonnollisia elintarvikkeita. Sillä on lukuisia erilaisia käyttötapoja leivonnasta kauneudenhoitoon ja jopa siivoamiseen. Tässä muutamia käteviä tapoja käyttää kookosöljyä - kokeile ja ihastu!

Leivonta Kookosöljy soveltuu loistavasti leivontaan. Sitä voi käyttää terveellisempänä vaihtoehtona voille monissa resepteissä aina kakuista suklaabrownieihin.
Meikinpoisto - Kookosöljyä voi käyttää luonnollisena vaihtoehtona teollisille meikinpoistoaineille. Se poistaa meikkiä hellävaraisesti, jolloin voit vain pyyhkiä sen pois vaivattomasti.
Paistaminen Kookosöljy on terveellisempi vaihtoehto voissa paistamiseen. Se soveltuu myös korkeissa lämpötiloissa paistamiseen toisin kuin monet öljyt.
Aknen hoito - Antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta kookosöljy voi auttaa suojelemaan ihoa aknea aiheuttavilta bakteereilta.
Hampaiden valkaisu - Kookosöljyn avulla tehty muodikas Oil pulling eli “öljypurskuttelu” on luonnollinen tapa valkaista hampaita, ja voi myös parantaa suuhygieniaa poistamalla suusta haitallisia bakteereja.
Ikääntymisen merkkien ehkäisy - Tuputtele hieman kookosöljyä juonteille ja rypyille ennen nukkumaanmenoa. Kookosöljy auttaa kosteuttamaan ihoa ja voi ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.
Hiusten hoito ja ihon kosteutus - Kookosöljyn ravitseva, ainutlaatuinen rasvakoostumus tekee siitä loistavan tuotteen ihon ja hiusten hoitoon.
Huulirasva - Kookosöljy soveltuu kuivien ja rohtuneiden huulien kosteuttamiseen luonnonmukaisesti. Se voi jopa auttaa suojaamaan huulia auringolta.
Kahvikerma - Lisää lusikallinen kookosöljyä kahviin antamaan lisää energiaa ja kermaista, herkullista makua!
Nahkakenkien kiillotus - Hiero kookosöljyä nahkaan, niin ne alkavat taas kiiltää tyylikkäästi. Tämä niksi toimii myös muiden nahkatuotteiden kanssa.

100% luonnollinen ekstra-neitsytkookosöljy

Koska tämä orgaaninen kookosöljy on kylmäpuristettua ja ekstra-neitsytlaatua, sitä ei ole käsitelty korkealla lämmöllä eikä siihen ole lisätty maku- tai säilöntäaineita. Se säilyttää luonnollisen, herkullisen kookoksen tuoksunsa ja makunsa sekä terveelliset ravintoaineensa. Koska se on luonnollinen ja orgaaninen tuote, sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Mikäli olet allerginen kookokselle, älä käytä tuotetta!


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90% pohjautuen 8 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Käytän tätä kaikkeen - ruuanlaittoon, hiuksiin, iholle - todella hyvä laatu!

  F Freida weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Aika kallis mutta iso paketti

  D Daniella weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Tykkään tästä todella paljon!

  L Lisa weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Rakastan kookosöljyä! Löysin pari reseptiä jota haluan kokeilla

  A Ami weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • PARAS tuote! Tää on niin monikäyttöinen! Laitan tätä hiuksiin, ihon kuiviin koppurakohtiin sekä käytän paistamiseen ruoanlaitossa ja leivonnassa. Rakastan kookosta ja sen tuoksua. Parasta vielä tää purkin koko, riittoisa, vaikka käytän päivittäin!

  S Sarah weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Tällä saat helposti hyviä rasvoja ruokavalioon ja onpahan tämä käytössä pesuhuoneen puolellakin (googlatkaa hiusnaamio-ohjeita ja oil pulling). Tuote olisi muuten täydellinen, mutta tuoksu ja maku liian kookoksinen. Siksi vain neljä tähteä.

  S Susanna weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • All-around tuote kauneudenhoitoon ja ruoanlaittoon! Superlike

  P Petra weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Pala tropiikkia arkeen. Ihana tuoksu :)

  U Ulla weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.