WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Lahja

Organic Coconut

Luomu kookossokeri - Terveellinen vaihtoehto ruokosokerille

Etsitkö terveellisempää vaihtoehtoa tavalliselle sokerille? Orgaaninen kookossokeri voi olla juuri etsimäsi tuote! Tämä käsittelemätön, orgaaninen ja 100% luonnollinen kookossokeri sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Lisäksi sen glykeeminen indeksi on matalampi kuin tavallisen sokerin. Näin ollen se on loistava vaihtoehto tavalliselle ruokosokerille!

  • Terveellinen vaihtoehto tavalliselle ruokosokerille
  • Sopii alhaisen glykeemisen indeksinsä ansiosta myös diabeetikoille
  • Orgaaninen, käsittelemätön ja 100% luonnollinen
  • Sisältää luonnollisesti rautaa, kaliumia, magnesiumia, sinkkiä sekä B1-, B2-, B3- ja B6-vitamiineja
  • Herkullinen, makea ja tasapainoinen maku
  • Soveltuu monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin, leivonnasta kahvin makeutukseen

Matalan glykeemisen indeksinsä ansiosta orgaaninen kookossokeri soveltuu myös diabeetikoille - se ei aiheuta samanlaista verensokeripiikkiä kuin tavallinen valkoinen ruokosokeri. Kookossokeri sisältää myös luonnollisesti runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, joita ei tavallisesti löydy ruokosokerista. Orgaaninen kookossokeri on terveellisempi vaihtoehto, kun haluat nauttia luonnollisesta makeudesta ilman huonoa omaatuntoa!

  • Vegaaninen
  • Orgaaninen
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.


Mitä on kookossokeri?

Coconut Sugar in a Coconut

Kookossokeri eli kookospalmusokeri on terveellisempi vaihtoehto ruokosokerille. Sitä valmistetaan kookospalmusta, ja sitä ei pidä sekoittaa palmusokeriin, jota puolestaan saadaan sokeripalmusta. Kookossokeria valmistetaan keräämällä kookospalmun kukista mahlaa, jota sitten kuumennetaan ja keitetään veden haihduttamiseksi. Näin saadaan 100% luonnollista sokeria, joka ei sisällä kemikaaleja tai lisäaineita. Kookossokeri on valmistettu kookospalmun kukkien sisältämästä puhtaasta mahlasta. Se on mainio vaihtoehto perinteiselle ruokosokerille sekä terveellisyytensä että herkullisen makunsa ansiosta.

Kookossokerin terveellisyys

Kookossokeria pidetään monesta syystä terveellisempänä kuin tavallista ruokosokeria. Ensinnäkin kookossokerin glykeeminen indeksi on verraten alhainen. Tämän vuoksi se on terveellisempi vaihtoehto erityisesti diabeetikoille, koska se ei aiheuta verensokerissa samanlaista piikkiä kuin ruokosokeri. Ruokosokerin GI on 92, joten se aiheuttaa verensokerissa piikin, joka voi olla diabeetikoille vaarallinen ja aiheuttaa muillekin terveyshaittoja, kuten verensokerin ailahtelusta johtuvaa sokerikoukkua ja makeanhimoa. Kookossokerin glykeeminen indeksi on kuitenkin vain 35, joten se ei vaikuta verensokeritasoihin yhtä dramaattisesti.

Kookossokerilla on myös muita terveydelle positiivisia ominaisuuksia. Se ei sisällä vain tyhjiä kaloreita vaan on täynnä B1-, B2-, B3- ja B6-vitamiineja sekä hivenaineita kuten rautaa, kaliumia ja sinkkiä. Lisäksi se sisältää myös enemmän ravintokuitua, joka tukee ruoansulatuksen toimintaa. Kaikki tämä tarkoittaa, että kun vaihdat ruokosokerin kookossokeriin, voit nauttia makeista mauista ilman huonoa omaatuntoa!

Kookossokeri leivonnassa ja jälkiruoissa

Voit käyttää tuotetta moniin eri tarkoituksiin, jokapäiväisestä kahvin makeutusaineesta ainutlaatuisiin syntymäpäiväkakkuihin. Tässä vain muutamia esimerkkejä, joiden avulla voit päästä alkuun:

Coconut Sugar Uses - Chocolate Brownies
Coconut Sugar Uses - Cookies
Coconut Sugar Uses - French Toast
Coconut Sugar Uses - Cupcakes
Coconut Sugar Uses - Chocolate Spread
Coconut Sugar Uses - Caramel Popcorn
Coconut Sugar Uses - Coffee Sweeter
Coconut Sugar Uses - Granola

Vinkkejä kookossokerin käyttöön

Diet-Food Coconut Sugar

Kookossokerilla on hienovarainen, tasapainoinen ja karamellimainen maku. Tämän ansiosta se on mainio vaihtoehto esimerkiksi hunajalle ja fariinisokerille.

Making a Cake With Coconut Sugar

Voit käyttää kookossokeria samalla tavoin kuin tavallista ruokosokeria. Se soveltuu luonnolliseksi makeutusaineeksi leivontaan, kuten kakkujen ja leivän valmistukseen. Voit myös käyttää sitä lisäämään makeutta kastikkeisiin, marinadeihin ja jopa cocktaileihin.

Luonnollinen ja orgaaninen vaihtoehto sokerille

On olemassa monia luonnollisia vaihtoehtoja ruokosokerille, kuten hunaja, taatelit ja vaahterasiirappi. Loistavan ravintosisältönsä ja monipuolisten käyttötapojensa ansiosta kookossokeri on kuitenkin yksi suosituimpia vaihtoehtoja. Koska kookossokeria valmistetaan puhtaasta kookospalmun mahlasta eikä se sisällä muita ainesosia, se on täysin turvallinen luonnotuote. Älä kuitenkaan käytä tuotetta, jos olet allerginen kookokselle!

Lue Lisää
Organic Coconut Luomu kookossokeri - Terveellinen vaihtoehto ruokosokerille

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

77.14% pohjautuen 7 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Sopii hienosti leivontaan! Kivaa vaihtelua tavalliselle pöytäsokerille..

N Niina
Vahvistettu Osto

Tosi hyvänmakuinen! Ja korvaa kyllä leivonnassa tavallisen sokerin.

A Amanda
Vahvistettu Osto

Maistuu hyvälle!

C Caroline
Vahvistettu Osto

Tosi hyvää, käytän sitä leivontaan

a amy
Vahvistettu Osto

Aika kallis verrattuna tavalliseen sokeriin, mutta jos sitä käyttää vain kahviin pussi on riittoisa ja terveellisempi vaihtoehto kuin sokeri

L Lila
Vahvistettu Osto

Reilun kokoinen pussi ja hyvä vaihtoehto sokerille

A Ava
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös