• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Bio Super Sport Mix

300g Jauhe | Vegaaninen luomu proteiinijauhe

Diet-Food

32.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Jos olet hurahtanut fitnessiin, noudatat vegaanista ruokavaliota tai haluat muuten vain syödä terveellisemmin, luomu Super Sport Mix voi olla juuri sinulle sopiva tuote! Tämä tehokas ja vegaaninen proteiinijauhe koostuu seitsemästä eri superfood-ainesosasta. Se on erityisesti kehitetty tehostamaan suorituskykyäsi, kun treenaat. Toisin kuin keinotekoiset lisäravinteet, Super Sport Mix on täysin luonnollinen ja orgaaninen, joten sinun ei tarvitse huolestua siitä, että saastuttaisit kehoasi lisäaineilla.

 • Auttaa parantamaan kestokykyä ja tehostamaan aineenvaihduntaa
 • Voi nostaa suorituskykyä selkeästi
 • Sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, hiilihydraatteja ja ravintokuitua
 • Nopeuttaa palautumista treenin jälkeen
 • Sisältää guaranaa, joka on kofeiiniakin tehokkaampi luonnollinen stimulantti
 • Täysin vegaaninen ja luonnollinen superfood-lisäravinne

Kun treenaat, kehosi polttaa runsaasti energiaa, ja Super Sport Mix auttaa sinua palauttamaan energiatasoja nopeammin. Vain lusikallinen tätä vitamiinipitoista lisäravinnetta päivässä tarjoaa runsaasti proteiinia, vitamiineja ja hivenaineita, joiden avulla voit ottaa kaiken irti treenistäsi.

Lue lisää

Kenelle Super Sport Mix on tarkoitettu?

Luomu Super Sport Mix on kehitetty vastaamaan urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten tarpeeseen tehokkaalle proteiinilisälle. Tämä lisäravinne on mainio vegaaniproteiinin lähde, joka sisältää myös runsaasti muita ravintoaineita. Vegaanien lisäksi Super Sport Mix soveltuu kaikille muillekin, jotka etsivät luonnollista ja orgaanista proteiinijauhetta treeniä tehostamaan.

Nimensä mukaisesti Super Sport Mix on sekoitus seitsemää voimakasta ainesosaa, kuten maca, guarana, lucuma, acai-marjat, spirulina, hamppuproteiini ja kaakao. Niiden saumaton yhteisvaikutus tarjoaa sinulle erittäin ravitsevan proteiinijauheen, jonka avulla saat lisää virtaa treeniin ja palautumiseen!

Ainesosat

Tarkoin valikoitu seitsemän ainesosan resepti on Super Sport Mixin salaisuus. Jokainen näistä ainesosista sisältää ainutlaatuisia terveyshyötyjä, jotka edistävät kehon ja mielen terveyttä. Bio Super Sport Mix hyödyntää näitä hyötyjä ja kanavoi ne helppokäyttöiseen proteiinijauheeseen, joka tehostaa urheilusuoritustasi ja palautumiskykyäsi.

Image of Hemp Seeds
Hampunsiemenet
Hamppuproteiini sisältää jopa kaksinkertaisesti aminohapoja punaiseen lihaan verrattuna
Image of Lucuma
Guarana
Guaranaa käytetään yleisesti energiajuomissa ja muissa virkistävissä valmisteissa, koska se stimuloi kehoa. Guarana tehostaa aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa ja tukee näin painonhallintaa.
Image of Cocoa
Lucuma
Lucuma on hyvä raudan lähde. Raudalla on tärkeä rooli hapen kuljettamisessa keuhkoista kehon soluihin.
Image of Maca
Spirulina
Spirulina parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja tarjoaa erittäin runsaasti ravintoaineita.
Image of Guarana
Kaakaopapu
Kaakaopapu sisältää runsaasti antioksidantteja. Se voi tasapainottaa elimistön toimintaa treenin jälkeen.
Image of Spirulina
Acai
Acai-marjat sisältävät runsaasti vitamiineja ja muita ravintoaineita, kuten Omega 3-rasvahappoa sekä kalsiumia. Se voi parantaa vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kokonaisterveyttä.
Acai Berries Illustration
Maca
Maca on erittäin ravintopitoinen juurikasvi, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja aminohappoja, joiden ansiosta se tehostaa suorituskykyä ja nostaa energiatasoja.

Mikä on suositeltu päiväannos?

Korkean ravintoarvonsa ansiosta vain 1 lusikallinen Super Sport Mix-proteiinijauhetta riittää antamaan lisäpotkua päivään. Voit sekoittaa proteiinijauheen maitoon, jugurttiin tai mehuun. Voit myös nauttia sen osana smoothieta tai esimerkiksi salaattia. Ravintolisillä ei voi korvata tasapainoista ruokavaliota - Super Sport Mix ei sovellu ateriankorvikkeeksi. Suositusten mukaisesti käytettynä tämä vegaaninen proteiinijauhe riittää noin 1.5 kuukaudeksi.