Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Maca Root-kapselit

4000 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä

Yhteenveto

Nosta treenisi seuraavalle tasolle WeightWorldin Maca Root-kapseleilla! Nämä luonnolliset kapselit ovat erinomainen vitamiinien, hiilihydraattien ja proteiinien lähde ja ne auttavat sinua tehostamaan treenejäsi luonnollisesti. Helppokäyttöiset kapselit sopivat nauttittavaksi osana tasapainoista ruokavaliota ja elämäntyyliä.

  • Ensiluokkainen ravintolisä
  • Luonnollisesti energisoiva koostumus
  • Jokainen annos sisältää 4000mg korkealaatuista maca-juurta
  • Sopii hyvin lihasten kasvattamiseen & kiinteyttämiseen
  • Sopii kasvissyöjille
  • Jokaisessa paketissa on kapseleita 6 kuukaudeksi
  • Gluteeniton
  • GMP
  • Vegetaarinen

Mitä Maca Root-kapselit ovat?

Maca-juuri, joka tunnetaan myös nimellä Perun ginseng, on kotoisin Perusta. Sitä on jo pitkään käytetty sen luonnollisesti energisoivien ominaisuuksien vuoksi. Yksi annos pitää sisällään 4000mg korkealaatuista macaa. Kapselit on helppo niellä ja sisällyttää päivittäisiin rutiineihin (riippumatta siitä, kuinka kiireinen päiväsi on!). Kapselit tehostavat energiatasojasi luonnollisesti.

Mitkä ovat kapseleiden pääedut ja ainekset?

Nämä Maca Root-kapselit ovat ovat erinomainen vitamiinien, hiilihydraattien ja proteiinien lähde. Korkealaatuiset maca-kapselit auttavat sinua nostamaan treenisi seuraavalle tasolle. Nämä kapselit ovat ihanteellinen vaihtoehto, jos etsit luonnollista ravintolisää tukemaan treenejä ja lihasharjoittelua.

Kenelle Maca Root-kapselit sopivat?

Jokainen yli 18-vuotias voi ottaa Maca Root-ravintolisää. Ne auttavat sinua ylläpitämään energiatasojasi treenien yhteydessä. Kapselit ovat myös ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat kiinteyttää ja kasvattaa lihaksiasi. Tämä tekee näistä luonnollisista kapseleista kätevän vaihtoehdon proteiinipirtelöille, jos et esimerkiksi tykkää pirtelöiden mausta, tai et halua käyttää aikaa ja energiaa niiden valmistamiseen!

Käyttöohjeet

Ota 1 kapseli päivässä mieluiten aterian yhteydessä ja vesilasillisen kanssa. Tuote on valmistettu luonnollisista ja ensiluokkaisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Tarkista ainesosaluettelo allergisoivien ainesosien varalta, tai ota yhteys lääkäriisi ennen valmisteen nauttimista. Jos olet raskaana, imetät, otat lääkkeitä tai olet lääkärin valvonnassa, ota yhteys lääkäriin ennen käyttöä. Tämä lisäravinne ei sovi alle 18-vuotiaille.

Ainesosaluettelo

Maca (Lepidium Meyenii), mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti (virtausaine), piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine).

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

50.00% pohjautuen 1 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Suosittelen. Ostin näitä frendini suosittelemana ja nämä oikeasti auttavat energiatasojen parantamisessa.

J Juuli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä