Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Magnesiumsitraatti

180 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

Yhteenveto

Tarjoa kehollesi lisäboostia WeightWorldin Magnesiumsitraatin avulla! Tämä ensiluokkainen ja luonnollinen ravintolisä sisältää 440mg Magnesiumia jokaista annosta kohden. Magnesiumin tiedetään tukevan ruoansulatusjärjestelmän normaalia toimintaa, ja lisäksi se on tärkeä energia-aineenvaihdunnan, luuston ja jopa lihasten hyvinvoinnille.

 • 180 kapselia - 3 kuukauden annokset
 • Tukee normaalia aineenvaihduntaa
 • Auttaa pitämään huolta luustosta & lihaksista
 • Tehokas ja edullinen
 • GMO-vapaa, gluteeniton ja kasvissyöjille sopiva
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • GMP
 • Osta 1 18.99€
 • Osta 2 34.18€ 37.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 45.57€ 56.97€ Säästät 20%

Mitä on Magnesiumsitraatti?

Magnesiumsitraatti on sitruunahapon ja magnesiumkarbonaatin yhdistelmä, ja yksi elimistöön parhaimmin imeytyvistä magnesiumin muodoista. Magnesium on tärkeä mineraali, jota elimistö tarvitsee moniin aineenvaihdunnan sekä koko kehoa koskeviin prosesseihin. Toisinaan magnesiumia käytetään myös laksatiivina, koska sillä auttaa puhdistamaan suolistoa lisäämällä veden ja nesteiden määrää ohutsuolessa.

Magnesiumsitraatin hyödyt

Helps Cope with Constipation
Auttaa ummetuksen ehkäisemisessä

Rakenteensa ansiosta Magnesiumsitraatti kerää vettä suolistoon. Vesi imeytyy ulosteeseen ja tekee suoliston sisäpinnasta liukkaampaa, jolloin ulostemassa poistuu elimistöstä helpommin.

Contributes to the Normal Function of the Muscles and Nerves
Tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa

Magnesium on lihaksille ja hermosoluille tärkeä elektrolyytti. Magnesiumsitraatin säännöllinen käyttö voi auttaa rentoutumaan sekä nukkumaan paremmin.

The Heart
Sydän

Magnesiumin tiedetään osallistuvan luuston tiheyden, normaalin pulssin, keuhkojen toiminnan sekä normaalien glukoositasojen ylläpitämiseen. Magnesiumin riittävä saanti on tärkeää normaalin verenpaineen ja sydämen toiminnan kannalta.

Bones
Luusto

Magnesiumia tarvitaan myös D-vitamiinin imeytymisen edistämiseen. D-vitamiini ja magnesium, yhdessä kalsiumin ja K-vitamiinin kanssa, voivat auttaa luuston aineenvaihdunnan säätelyssä, sekä ylläpitää luuston tiheyttä.

Kenelle Magnesiumsitraatti on tarkoitettu?

Magnesiumsitraatin käyttö sopii kaikille aikuisille ja siitä voi olla erityisesti hyötyä paljon treenaaville tai raskasta kuntoilua harrastaville. Koska menetämme magnesiumia hikoillessamme, voi magnesiumia sisältävä ravintolisä olla hyödyllinen lisä terveellisen ruokavalion oheen. Magnesium voi auttaa vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, ylläpitämään elektrolyyttitasapainoa ja tukemaan normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia joka päivä, mieluiten aterian ohessa tai lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Saat parhaat tulokset kun otat Magnesiumsitraattia samaan kellonaikaan joka päivä.

Ainesosat

Magnesiumsitraatti, Mikrokiteinen selluloosa, Magnesiumstearaatti (Juoksutinaine), Piidioksidi (Paakkuuntumisenestoaine).

Magnesiumsitraatti 180 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

50.00% pohjautuen 1 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Laadukas magnesium, lihaskrampit loppui

I Ilkka L

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä