Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Marine Collagen Advanced

90 kpl | Sisältää hyaluronihappoa ja CO-Q10 ubikinonia

Yhteenveto

Merikollageeni Advanced on uniikki ravintolisä hiusten, luuston ja ruston hyvinvoinnille ja sisältää 1200 mg ensiluokkaista NatiCol® Merikollageenia. Kollageeni on eritelty korkealaatuisesta haimonni- ja tilapia-kaloista Aasian ja Amerikan vesistöistä. Lisäksi tuote sisältää hylauronihappoa (hyaluronic acid), CO-Q10 -entsyymiä sekä C-vitamiinia muiden ihoa ja elimistöäsi hellivien ainesosien kera. Jos haluat tehostaa kehosi kollageenin tuotantoa, taistella ikääntymisen merkkejä vastaan ja elää aktiivista elämää, tämä tuote soveltuu juuri sinulle!

 • Terveelle iholle, luustolle ja rustoille
 • Sisältää hylauronihappoa sekä CO-Q10 -entsyymiä
 • C-vitamiinia luuston ja rustojen hyvinvointiin
 • Sinkkiä oksidatiivista stressiä sekä solujen epätasapainoa vastaan
 • Helposti nieltävässä kapselimuodossa
 • GMP
 • Gluteeniton
 • Maidoton
 • GMO Free

Mitä on Merikollageeni Advanced?

Jokaiselle dieetille täydellinen ravintolisä, joka ennen kaikkea tehostaa ihosi, luustosi ja rustosi hyvinvointia. Mikä tekee tästä kollageenilisästä erityislaatuisen on sen täysi monikäyttöisyys – hajuttomat, mauttomat ja nopeasti imeytyvät kapselit soveltuvat jokaisen päivittäiseen ruokavalioon. Lisäksi ensiluokkainen raaka-ainesekoitus sisältää 1200 mg NatiCol® Merikollageenia, hylauronihappoa, C-vitamiinia, CO-Q10 -entsyymiä ja sinkkiä, jotka yhdessä kaikki nuorentavat ja raikastavat sekä ihoa että luuston ja ruston toimintakykyä ja liikkuvuutta.

Mihin kapselit on tarkoitettu?

Kollageeni on yksi elimistömme tärkeimmistä proteiineista, sillä sen tehtävänä on toimia kehon rakennuspalikkana. Kollageenia löytyykin sekä ihosta, kudoksista että luustosta. Ikääntyessä kehon oma kollageenituotanto vähenee, mikä vaikuttaa muun muassa ihon kimmoisuuteen, ryppyyntymiseen, heikosti liikkuviin niveliin ja liikuntakykyyn. Tästä syystä Merikollageeni Advancedin säännöllinen nauttiminen auttaa esimerkiksi:

 • Ihon hyvinvointiin ja hehkuvuuteen
 • Taistelemaan ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä vastaan
 • Tukemaan nivelten, kudosten, lihasten ja luuston hyvinvointia
 • Edistämään kynsien ja hiusten elinvoimaa

Kenelle Merikollageeni Advanced on tarkoitettu?

Kun kehomme lähestyvät 30 ikävuotta, sen oma kollageenin tuotantokin vähenee. Tästä syystä vanhemmat elimistöt saattavat kärsiä ryppyisestä ihosta ja kipeistä nivelistä. Merikollageeni Advanced on kehitetty juuri sinulle, joka etsit apua kehon liikuntakykyyn sekä ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Lisäksi kollageeniravintolisä auttaa muun muassa ruoansulatuksessa. Helposti nieltävät kapselit soveltuvat kiireisimmällekin ja ovat helppo yhdistää arjen jokaiseen tilanteeseen.

Kuinka käyttää kapseleita?

Ota kolme kapselia päivittäin runsaan veden kanssa ja noin tunti päivällisen jälkeen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme ravintolisän nauttimista päivittäin samaan aikaan. Merikollageeni Advanced on tehty vain puhtaimmista raaka-aineista, on turvallinen käyttää eikä sillä ole tutkitusti sivuvaikutuksia. Tuote ei sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita, on tuotettu eettisesti sekä on Halal -sertifioitu. Luethan kuitenkin ainesosalistan huolella läpi, jotta vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta allergioilta. Emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaille.

Ainesosat:

Aktiiviset ainesosat - merikollageeni, aloe Vera 200: 1 (vastaa 18 000 mg 100% puhdasta aloe veran lehtigeeliä), CO-Q10 -entsyymi, hyaluronihappo, C-vitamiini (kalsiumaskorbaattina), sinkki.

Muut aineosat - kapselin kuori - hydroksipropyylimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaineet - maltodekstriini, magnesiumstearaatti ja piidioksidi.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Pure Collagen
Pure Collagen

1200 mg 90 kpl | Luonnollinen ravintolisä ihonhoitoon

33.99€

+
Water Away
Water Away

180 kpl | Luonnollinen Nesteenpoistaja

16.99€

1 Tuote(tta)

33.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Se oli hyvää

A Amal A
Vahvistettu Osto

Mahtava yhdistelmä hyaluronihappoa ja kollageenia! Käytän niitä muutenkin ihonhoidossa, vielä parempi kun saan tuplatehon

A Aleksandra
Vahvistettu Osto

Nämä kapselit ja pari litraa vettä päivässä pitää huolen että iho hehkuu ja näyttää niin hyvältä :=)

M Marika
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt tuota toista versiota kollageenikapseleista, mutta en huomaa suurempaa eroa näiden välillä.

L Laura
Vahvistettu Osto

Hyvä ravintolisä, mutta pitkässä käytössä tulee liian kalliiksi!

J Jassu
Vahvistettu Osto

Rakastan kollageenilisiä ja tämä on uusi suosikkini! Ihoni ja hiukseni ovat paremman näköiset kuin koskaan, eikä tämä edes maistu kalalle.

E Emilia
Vahvistettu Osto

Ihoni ja hiukseni näyttävät paljon paremmalta ja joudun jopa käymään manikyyrissa useammin kuin ennen koska kynnet kasvavat niin nopeasti!

J Jackie
Vahvistettu Osto

Olin ajatellut tilata hyaluronihappoa erikseen, mutta tämä ravintolisä sisältää kollageenin lisäksi myös hyaluronihappoa. Täydellistä!

C Carline
Vahvistettu Osto

Päätin aloittaa kollageenilisien oton täytettyäni 40. Olen iloinen löydettyäni tämän tuotteen, ihoni on kimmoisampi muutaman viikon jälkeen.

K Kristiina
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote mutta on muistettava että hyvän ihon saamiseen ei pelkät kollageenilisät riitä, on muistettava myös juoda paljon vettä ja syötävä terveellisesti.

A Anna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä