Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Matcha Tee WeightWorld

100 g jauhe | Luomutuotettu ja ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

Yhteenveto

Matcha-teejauhetta on käytetty jo lähes 1000 vuotta osana erinäisiä japanilaisia teeseremonioita ja muun muassa buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Se on tutkitusti erinomainen energianlähde niin mineraaliensa kuin vitamiiniensa puolesta sekä se tasapainottaa kehoa ja mieltä ja vahvistaa yleistä hyvänolontunnetta. Matcha-tee on ollut aktiivisten teenjuojien tietoisuudessa jo pitkään, mutta se on saavuttanut myös muiden ihmisten huomion viime vuosina lukuisten terveysvaikutustensa takia. Tämä puhdas Matcha Tee-jauhe WeightWorldilta on erinonomainen lisä sinulle, joka kaipaat päivääsi piristettä, mutta et halua turvautua keinotekoisiin energiajuomiin sekä niiden tuomiin lisäkaloreihin tai olet kyllästynyt kahvin suuriin energian vaihteluihin aina hyperaktiivisuudesta väsymykseen.

 • Ensiluokkainen ja luomutuotettu matcha-teejauhe
 • Soveltuu erinomaisesti sekä juotavaksi että leivontaan
 • Tukee kehoa sen luonnollisessa detox-prosessissa ja puhdistaa sitä sisältäpäin
 • Tehostaa immuunijärjestelmää
 • Auttaa säilyttämään kehon luonnolliset energiatasot ilman liian suuria vaihteluita
 • Soveltuu hyvin kasvissyöjille ja vegaaneille

WeightWorldin aromikas Matcha Tee on täynnä elimistölle elintärkeitä vitamiineja ja mineraaleja ja sen ensiluokkaisen laadun takia voit käyttää sitä sekä perinteisessä teen muodossa tai osana ruoanlaittoa. Vain korkealaatuinen ja tuotantostandardeja noudattava matcha-teejauhe voidaan luokitella ensiluokkaiseksi ja vakuutamme, että matcha-jauheemme on tuotettu vain parhaista mahdollisista teelehdistä. Se on 100% puhdas tapa hoitaa kehoasi sisältäpäin.

 • Vegaaninen
 • Luomu
 • Miehet & Naiset
 • GMO Free

Miksi valita matcha-jauhe?

Matcha-jauhe tunnetaan sen energisestä vihreästä väristä, moniulotteisesta mausta ja huumaavasta tuoksusta, mikä on tehnyt siitä teenjuojien ikisuosikin ja saanut sen leviämään ympäri maailmaa kahvin ja muiden teelaatujen korvikkeena. Vaikka vihreää teetä kasvatetaankin monessa eri maassa, matcha-teen juuret ovat vahvasti Japanissa, jossa sitä on käytetty osana kulttuuria traditionaalisissa teeseremonioissa jo satojen vuosien ajan.

Matcha-jauhe eroaa vihreästä teestä sen viljely- ja prosessointimetodiensa puolesta. Matcha-teejauhe johdetaan vihreän teen pensaasta, jonka on annettu kasvaa varjossa kolme viikkoa ennen lehtien poimimista. Tämä metodi tuottaa lehtiin enemmän teaniinia (tunnetaan myös nimellä L-glutamiini) sekä kofeiinia. Kun teelehdet prosessoidaan, erotellaan niistä huolellisesti varret ja jänteet, jotta lopullisen jauheen laatu ja tekstuuri ei kärsisi.

Matcha Tee

WeightWorldin luonnonmukainen matcha-teejauhe on tehty vain puhtaimmasta japanilaisesta matcha-jauheesta, jotta voisimme tarjota sinulle parhaimman mahdollisen tee-elämyksen. Mitä puhtaampi ja ensiluokkaisempi jauhe on, sitä enemmän voit käyttää sitä myös perinteisen teen ulkopuolisiin juomiin, kuten smoothieihin, matcha-latteihin tai muihin kuumiin juomiin. Matcha-jauheen väri tuo myös hauskan lisän esimerkiksi leivontaan ja 100g pussista riittää moneen. Pussi sulautuu mutkattomasti osaksi keittiötä ja näyttää hyvältä esillä. Mitä ikinä päätätkään matcha-jauheesta tehdä, olemme varmoja siitä, että tulet nauttimaan jauheen yksilöllisestä mausta, väristä ja tuoksusta erityisen paljon ja takaamme että saat sen ensiluokkaisen laadun puolesta myös parhaimman mahdollisen hyödyn terveydellesi.

Käyttöohjeet

Juo kuumana

Laita lusikallinen (1/2 tl) matcha-teejauhetta kuppiin. Mitä suurempi lusikallinen, sitä vahvempi teestä tulee. Aloita ¼ tl:stä ja säädä sitten annoksen kokoa makusi mukaan. Täytä kuppi kuumalla vedellä 80 ° C / 176 ° F. Vatkaa matchaa ja kuumaa vettä, kunnes juoma alkaa vaahtoamaan. Kun juoma on vaahdottunut, se on valmis nautittavaksi.

Nauti kylmänä

Lisää matcha-teetä smoothieihin ja mehuihin saadaksesi antioksidantteja ja energiaa. Valmista herkullinen kylmä matcha-latte sekoittamalla jauhetta ja hunajaa esimerkiksi manteli- tai cashew-maitoon. Tee smoothie lisäämällä matcha-jauhetta tehosekoittimeen vehnäoraksen, kurkun, limen ja omenan kanssa. Lisää matchaa juuri valmistettuun kombuchaan ja makeuta pienellä hunajalla.

Lisää resepteihin

Lisää Matcha-teetä proteiinipirtelöösi saadaksesi lisää energiaa. Sekoita matchaa mantelimaidon ja chia-siementen kanssa saadaksesi herkullisen matcha-chia-vanukas. Tee raikas smoothie sekoittamalla Matchaa kookosveden, avokadon, jäädytettyn banaanin ja hunajan kanssa.

Hyödyllisiä vinkkejä

Käytä maitoa veden sijasta saadaksesi herkullisen matcha-laten. Makea makuun pienellä hunajalla.

Ohjeita

Örtten Matcha Tee-jauhe on valmistettu vain yhdestä ainesosasta – 100% puhtaasta japanilaisesta matcha-teejauheesta. Se ei sisällä mitään lisäaineita, säilöntäaineita tai kemikaaleja ja on siitä syystä erittäin turvallinen käyttää osana päivittäistä ruokavaliota. Matcha-jauheella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta vältäthän tuotetta, jos kärsit henkilökohtaisista allergioista vihreää teetä kohtaan. Suosittelemme pitämään jauheen kuivana, joten sulje pussi huolella jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilö pussi ilmatiiviissä, viileässä ja pimeässä tilassa, jotta varmistat, että tuote pysyy erinomaisessa kunnossa pitkään.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Matcha Tee WeightWorld
Matcha Tee WeightWorld

100 g jauhe | Luomutuotettu ja ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

14.95€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

14.95€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(19)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

91.20% pohjautuen 24 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Ortte Matcha Tea, on miellyttävän pehmeä maku, hinta laatusuhde edullinen.

A Arja P
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta-laatusuhde verrattuna useaan muuhun kauppaan / tuotteeseen.

J Juho A
Vahvistettu Osto

Rakastan tätä tuotetta. Sillä voi tehdä vaikka mitä. Matcha lattea on tultu kyllä juotua.

P Pekka H
Vahvistettu Osto

Juri sellainen, kuin pitikin. Hyvä tuote.

M Maritta S
Vahvistettu Osto

Tosi kiva:)

D Desiree N
Vahvistettu Osto

Hyvä terveystuote.

k kimmo K
Vahvistettu Osto

Laadukas ja hyvä tuote.

J Joona S
Vahvistettu Osto

Todella hyvää!

R Ronja
Vahvistettu Osto

Ihan ok maku. Edullinen matcha

C Customer F
Vahvistettu Osto

Erittäin hyvä.

H Hilkka K

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä