Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Matcha Tea

100 g jauhe | Ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

Yhteenveto

Matcha-teejauhetta on käytetty jo lähes 1000 vuotta osana erinäisiä japanilaisia teeseremonioita ja muun muassa buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Se on tutkitusti erinomainen energianlähde niin mineraaliensa kuin vitamiiniensa puolesta sekä se tasapainottaa kehoa ja mieltä ja vahvistaa yleistä hyvänolontunnetta. Matcha-tee on ollut aktiivisten teenjuojien tietoisuudessa jo pitkään, mutta se on saavuttanut myös muiden ihmisten huomion viime vuosina lukuisten terveysvaikutustensa takia. Örtten puhdas Matcha Tea on erinonomainen lisä sinulle, joka kaipaat päivääsi piristettä, mutta et halua turvautua keinotekoisiin energiajuomiin sekä niiden tuomiin lisäkaloreihin tai olet kyllästynyt kahvin suuriin energian vaihteluihin aina hyperaktiivisuudesta väsymykseen.

 • Ensiluokkainen matcha-teejauhe
 • Soveltuu erinomaisesti sekä juotavaksi että leivontaan
 • Tukee kehoa sen luonnollisessa detox-prosessissa ja puhdistaa sitä sisältäpäin
 • Tehostaa immuunijärjestelmää
 • Auttaa säilyttämään kehon luonnolliset energiatasot ilman liian suuria vaihteluita
 • Soveltuu hyvin kasvissyöjille ja vegaaneille

Örtten aromikas Matcha Tea on täynnä elimistölle elintärkeitä vitamiineja ja mineraaleja ja sen ensiluokkaisen laadun takia voit käyttää sitä sekä perinteisessä teen muodossa tai osana ruoanlaittoa. Vain korkealaatuinen ja tuotantostandardeja noudattava matcha-teejauhe voidaan luokitella ensiluokkaiseksi ja me Örttellä vakuutamme, että matcha-jauheemme on tuotettu vain parhaista mahdollisista teelehdistä. Se on 100% puhdas tapa hoitaa kehoasi sisältäpäin.

 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 $13.02
 • Osta 2 $23.44 $26.04 Säästät 10%
 • Osta 3 $31.26 $39.06 Säästät 20%

Miksi valita matcha-jauhe?

Matcha-jauhe tunnetaan sen energisestä vihreästä väristä, moniulotteisesta mausta ja huumaavasta tuoksusta, mikä on tehnyt siitä teenjuojien ikisuosikin ja saanut sen leviämään ympäri maailmaa kahvin ja muiden teelaatujen korvikkeena. Vaikka vihreää teetä kasvatetaankin monessa eri maassa, matcha-teen juuret ovat vahvasti Japanissa, jossa sitä on käytetty osana kulttuuria traditionaalisissa teeseremonioissa jo satojen vuosien ajan.

Matcha-jauhe eroaa vihreästä teestä sen viljely- ja prosessointimetodiensa puolesta. Matcha-teejauhe johdetaan vihreän teen pensaasta, jonka on annettu kasvaa varjossa kolme viikkoa ennen lehtien poimimista. Tämä metodi tuottaa lehtiin enemmän teaniinia (tunnetaan myös nimellä L-glutamiini) sekä kofeiinia. Kun teelehdet prosessoidaan, erotellaan niistä huolellisesti varret ja jänteet, jotta lopullisen jauheen laatu ja tekstuuri ei kärsisi.

Örtten Matcha Tea

Örtten luonnonmukainen matcha-teejauhe on tehty vain puhtaimmasta japanilaisesta matcha-jauheesta, jotta voisimme tarjota sinulle parhaimman mahdollisen tee-elämyksen. Mitä puhtaampi ja ensiluokkaisempi jauhe on, sitä enemmän voit käyttää sitä myös perinteisen teen ulkopuolisiin juomiin, kuten smoothieihin, matcha-latteihin tai muihin kuumiin juomiin. Matcha-jauheen väri tuo myös hauskan lisän esimerkiksi leivontaan ja 100g pussista riittää moneen. Pussi sulautuu mutkattomasti osaksi keittiötä ja näyttää hyvältä esillä. Mitä ikinä päätätkään matcha-jauheesta tehdä, olemme varmoja siitä, että tulet nauttimaan sen yksilöllisestä mausta, väristä ja tuoksusta erityisen paljon ja takaamme että saat sen ensiluokkaisen laadun puolesta myös parhaimman mahdollisen hyödyn terveydellesi.

Kuinka käytän matcha-teetä?

Matcha-teejauhe on uniikki yhdistelmä monipuolisia makuja ja intensiivisiä aromeja, mistä syystä matcha-tee on saavuttanut erityistä suosiota maailmalla. Makuelämyksen lisäksi matcha-tee sisältää runsaasti kofeiinia ja on siitä syystä tuonut varteenotettavan vaihtoehdon myös päivittäin kahvia juovien dieettiin. Voit korvata matcha-jauheella kahvin kokonaan tai lisätä sen esimerkiksi päivän toisen kahvikupin tilalle, jotta saisit varmasti mahdollisimman monet terveyshyödyt tästä uskomattomasta teejauheesta. Valmista matcha-tee lisäämällä puolikas tai kokonainen teelusikallinen jauhetta kiehuvaan veteen ja sekoita huolella. Sinun ei tarvitse lisätä teehen maitoa tai sokeria, vaan se on valmis juotavaksi sellaisenaan!

Vaihtoehtoisesti voit valmistaa matcha-teesi seuraamalla traditionaalista japanilaista valmistusmenetelmää, johon tarvitset matcha-kulhon sekä bambusekoittimet. Ideaali veden lämpötila tähän metodiin on n. 70-80 astetta. Toisaalta voit myös sekoittaa matcha-jauhetta maitoon ja valmistaa siitä latteja tai lisätä sitä aamusmoothieen. Leivontasuosikkeja ovat värikkäät matcha-keksit, kakut ja jopa kotitekoinen jäätelö!

Ohjeita

Örtten Matcha Tea on valmistettu vain yhdestä ainesosasta – 100% puhtaasta japanilaisesta matcha-teejauheesta. Se ei sisällä mitään lisäaineita, säilöntäaineita tai kemikaaleja ja on siitä syystä erittäin turvallinen käyttää osana päivittäistä ruokavaliota. Matcha-jauheella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta vältäthän tuotetta, jos kärsit henkilökohtaisista allergioista vihreää teetä kohtaan. Suosittelemme pitämään jauheen kuivana, joten sulje pussi huolella jokaisen käyttökerran jälkeen ja säilö pussi ilmatiiviissä, viileässä ja pimeässä tilassa, jotta varmistat, että tuote pysyy erinomaisessa kunnossa pitkään.

Matcha Tea 100 g jauhe | Ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(15)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

89.52% pohjautuen 20 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Ortte Matcha Tea, on miellyttävän pehmeä maku, hinta laatusuhde edullinen.

A Arja P
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta-laatusuhde verrattuna useaan muuhun kauppaan / tuotteeseen.

J Juho A
Vahvistettu Osto

Rakastan tätä tuotetta. Sillä voi tehdä vaikka mitä. Matcha lattea on tultu kyllä juotua.

P Pekka H
Vahvistettu Osto

Juri sellainen, kuin pitikin. Hyvä tuote.

M Maritta S
Vahvistettu Osto

Tosi kiva:)

D Desiree N
Vahvistettu Osto

Hyvä terveystuote.

k kimmo K
Vahvistettu Osto

Laadukas ja hyvä tuote.

J Joona S
Vahvistettu Osto

Todella hyvää!

R Ronja
Vahvistettu Osto

Ihan ok maku. Edullinen matcha

C Customer F
Vahvistettu Osto

Aivan ihana mathca jauhe, sopii myös leivontaan.

N Niina
Vahvistettu Osto

Kiva Matcha Tee, maku oli todella mahtava.

K Katariina
Vahvistettu Osto

Sekoitan tätä jogurttiin sekä teen matchalattea ja jäätelöä, kun sille päälle satun. Olen koukussa!

E Elisa
Vahvistettu Osto

Örtten tuotteet on parhaita! Tätä Örtten pulloon ja menoks ;-)

M Mona
Vahvistettu Osto

Rakastan matchaa ja tykkään kokeilla uusia merkkejä. Tämä on laadukas. Käytän sitä matcha teehen ja välillä kakkuihin.

I Ilsa
Vahvistettu Osto

Erinomainen matcha-tuote. Paketti saapui nopeasti ja se oli hyvin pakattu. Paketti sisältää myös annostelijan ja ohjeita. Käytän sitä teenä, lattena ja kakuissa. Lattejuoma on suosikkini. Tee on hyvä mutta hieman liian vahva.

G Gabriella
Vahvistettu Osto

Pidän todella paljon matchasta. Jauhe on laadukas ja kohtuuhintainen

T Tom
Vahvistettu Osto

Löysin paljon mielenkiintoisia reseptejä jotka sisältävät matchaa, joten tilasin pussin kokeiltavaksi.

T Tara
Vahvistettu Osto

Tosi hyvää! Löysin tuotteen teidän resepteistä ja olen todella tyytyväinen

R Rebecca
Vahvistettu Osto

Hyvä matcha jauhe mutta aika pieni pussi

M Mathias
Vahvistettu Osto

Käytän matchaa sekä juomiin että kakkuihin. Hyvä tuote

M Mary

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä