• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Carb No More

60 Kapselia | Hiilihydraattisieppari kapselit - Ehkäisee hiilihydraattien imeytymistä

maxmedix

24.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Jos rakastat hiilareita, mutta haluaisit pudottaa vähän painoa, Carb No More Hiilihydraattisieppari on juuri sinua varten! Tämän tuotteen avulla voit nauttia samaan aikaan lempiruoistasi ja kevyemmästä olosta. MaxMedix Carb No More on luonnollinen hiilihydraattien imeytymisen estäjä, joka vähentää elimistön sulattamien hiilarien määrää ja edistää näin painonpudotusta ilman turhauttavia dieettejä.

 • Luonnollinen hiilihydraattisieppari tukee terveellistä painonhallintaa
 • Sisältää valkoista kidneypapua, omenasiideriä ja vihreää teetä
 • Auttaa vähentämään vartalon sulattamien hiilihydraattien määrää
 • Sisältää vain luonnollisia ainesosia
 • Gluteeniton tuote soveltuu myös kasvisruokavalioon
 • Pakattu helposti nieltäviin kapseleihin

Carb No More Hiilihydraattisieppari sisältää tärkeimpänä ainesosanaan valkoista kidneypapua, joka tunnetaan hiilihydraattien imeytymistä ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Valkoisia kidneypapuja, omenasiideriä sekä vihreää teetä yhdistävä resepti tekee MaxMedix Carb No Moresta ainutlaatuisen luonnollisen ja tehokkaan.

Lue lisää
Tuotemerkki: MaxMedix

Mikä on MaxMedix Carb No More?

MaxMedix Carb No More on luonnollinen hiilihydraattisieppari. Se edistää terveellistä laihduttamista ja painonhallintaa auttamalla sinua hallitsemaan kehosi sulattamien hiilihydraattien määrää. Näin ollen Carb No More on täydellinen lisäravinne heille, jotka haluavat pudottaa painoa, mutta joita masentaa ajatus herkullisten lempiruokien hylkäämisestä ja tiukasta dieetistä. Carb No More hiilihydraattien imeytymisen estäjä voi soveltua myös diabeetikoille, jotka haluavat kontrolloida ruokavaliotaan luonnollisella ja turvallisella tavalla.

Carb No More Hiilihydraattisieppari sisältää sekoituksen luonnollisia ainesosia, jotka on huolellisesti valittu ja annosteltu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa perusteella. Tärkein ainesosa on valkoinen kidneypapu-uute, jota pidetään yhtenä parhaista luonnollisista hiilihydraattien imeytymistä estävistä aineista. Muut ainesosat on valittu täydentämään saumattomasti valkoisen kidneypapu-uutteen ominaisuuksia, jotta voit nauttia myös muista terveydelle suotuisista vaikutuksista, kuten energiatasojen kohoamisesta ja vastustuskyvyn paranemisesta.

Miten hiilihydraattien imeytymisen estäjät toimivat?

Carb No More How It Works Infographic

Hiilihydraattien estäjät toimivat rajoittamalla alfa-amylaasi-nimisen entsyymin toimintaa. Alfa-amylaasi hajottaa ja sulattaa monimutkaisia hiilihydraatteja, joita esiintyy etenkin tärkkelyspitoisissa ruoissa, kuten leivässä, pastassa, riisissä sekä perunoissa. Yksinkertaisia hiilihydraatteja puolestaan löytyy esimerkiksi maitotuotteista ja hedelmistä. Monimutkaiset hiilihydraatit koostuvat molekyylitasolla useista yksinkertaisista hiilihydraateista, jotka ovat liittyneet yhteen ketjuna. Elimistön täytyy hajottaa monimutkaiset hiilihydraatit entsyymien avulla glukoosiksi, ennen kuin se kykenee sulattamaan ne ja varastoimaan ylimääräiset hiilarit rasvaksi.

Tässä kohtaa hiilihydraattien estäjällä on tärkeä rooli: se lamauttaa monimutkaisia hiilihydraatteja pilkkovan entsyymin väliaikaisesti, jolloin ne pääsevät kulkemaan elimistösi läpi imeytymättä. Tällöin monimutkaiset hiilihydraatit eivät muutu glukoosiksi eivätkä siis varastoidu rasvaksi. Elimistö ei myöskään saa niistä kaloreita tai verensokeria. ”Hyvät” yksinkertaiset hiilihydraatit sulavat silti tavalliseen tapaan, joten elimistösi saa “hyvien” hiilarien terveyshyödyt ja ravintoarvot, mutta ei “huonojen” hiilarien aiheuttamia haittoja.

Jotkut saattavat kuvitella, että hiilihydraattien imeytymisen estäjää käyttämällä voi syödä niin paljon monimutkaisia hiilareita kuin mieli tekee. Hiilihydraattien imeytymistä estävä ravintolisä ei kuitenkaan mahdollista hiilihydraattien ylensyöntiä. Sen tarkoitus on helpottaa sinua suunnittelemaan ja hallitsemaan hiilihydraattien saantia sekä sallia satunnainen herkuttelu ilman tunnontuskia.

Mikä on yksinkertaisten ja monimutkaisten hiilihydraattien ero?

Image of Fruit and Vegetables - Simple Carbohydrates

Yksinkertaiset hiilihydraatit on helppo hajottaa. Niitä esiintyy luonnollisesti esimerkiksi hedelmissä, hillossa, fariisisokerissa, maidossa ja hunajassa.

Image of Bread, Potoatoes etc - Complex Carbohydrates

Monimutkaiset hiilihydraatit hajoavat elimistössä hitaammin. Niitä löytyy etenkin tärkkelyspitoisista ruoista kuten leivästä, pastasta, perunoista, riisistä ja pavuista

Ainesosat

Image of White Kidney Beans
Valkoinen kidneypapu-uute on hiilihydraattien imeytymisen estäjä, joka auttaa hillitsemään tärkkelyksen imeytymistä ja vähentää näin ruoansulatuksen hajottamien hiilihydraattien kokonaismäärää
Image of Green Tea
Vihreä tee-uute sisältää runsaasti katekiini-nimisiä antioksidantteja, jotka vahvistavat vastustuskykyä. Se sisältää myös kofeiinia, joka stimuloi kehoa ja tehostaa rasvanpolttoa.
Image of Apple Cider
Omenasiideri n hapokkuus edistää ruoansulatusta, tehostaa aineenvaihduntaa ja tukee kilpirauhasen normaalia toimintaa.
Image of Cinnamon
Kaneliuute on täynnä antioksidantteja, jotka suojelevat elimistöä vapaiden radikaalien aiheuttamilta oksidatiivisilta vaurioilta. Kaneliuutteella on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, ja se voi auttaa alentamaan verensokeritasoa.
Image of Chromium
Kromi on hivenaine, joka tukee ruoansulatusta. Se auttaa myös muuttamaan rasvoja, hiilihydraatteja sekä proteiinia käyttökelpoiseksi energiaksi.
Image of Guarana
Guaranauute sisältää korkean pitoisuuden kofeiinia, minkä ansiosta sillä on virkistävä ja energiatasoja nostava vaikutus. Guaranauute myös tehostaa aineenvaihduntaa ja tukee näin rasvanpolttoa.
Image of Dandelion Root
Voikukanjuuriuute on tehokas antioksidantti, joka suojelee elimistöä vapailta radikaaleilta. Sillä on myös anti-inflammatorisia vaikutuksia, jotka auttavat kehoa taistelemaan tartuntoja vastaan.

Miten käytän Carb No More Hiilihydraattisiepparia?t

Ota kaksi kapselia vesilasillisen kera 5-10 minuuttia ennen hiilihydraattipitoista ateriaa. Älä käytä useammin kuin kolmesti päivässä. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia eli 30 kerta-annosta. Parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi käytä osana tasapainoista ruokavaliota.

Turvallinen ja luonnollinen

Carb No More Hiilihydraattisieppari sisältää vain luonnollisia ainesosia, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kuten aina, suosittelemme tarkistamaan ainesosaluettelon ennen käyttöä mahdollisten allergisoivien aineiden varalta. Tämä luonnollinen hiilihydraattien estäjä on gluteeniton ja soveltuu kasvisruokavalioon.