Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Rahat takaisin-takuu

Carb No More

60 kpl | Luonnonmukaiset hiilihydraattisiepparit

Yhteenveto

Haluaisitko onnistua painonhallinnassa, mutta et kokonaan luopua hiilihydraatteja sisältävistä herkuista kuten pastasta, leivästä ja perunasta kokonaan? Carb No More toimii tehokkaasti hiilihydraatteja vastaan, vähentämällä niiden hiilihydraattien määrää, jotka lopulta imeytyvät elimistöösi. Täten hiilihydraattisiepparit ravintolisänä ovat erinomainen apu painonhallintaan, ilman että joudut kokonaan luopumaan hiilihydraattipitoisesta ruokavaliosta. Mikä erottaa Carb No More lisäravintoaineen muista markkinoiden hiilihydraattisieppareista on sen 100% luonnonmukainen koostumus ilman lisättyjä kemikaaleja tai muita keinotekoisia ainesosia. Carb No More:n pääraaka-aine, valkoinen kidneypapu, on erityisen tunnettu sen hiilihydraattien imeytymistä estävistä ominaisuuksista ja papujen lisäksi kapselit sisältävät runsaasti muita luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka tekevät ravintolisästä ainutlaatuisen auttamaan painonpudotuksessa juuri sinua.

 • Tukee terveellisiä painonhallinnan tavoitteita
 • 7 täysin luonnonmukaista ja aktiivista raaka-ainetta
 • Auttaa vähentämään elimistöön imeytyvien hiilihydraattien määrää
 • Gluteeniton ja kasvissyöjille soveltuva
 • Helposti nieltävässä kapselimuodossa
 • Vegaaninen
 • GMP
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 20.99€
 • Osta 2 37.78€ 41.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 50.37€ 62.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Miten hiilihydraattisiepparit toimivat?

Hiilihydraattisiepparit toimivat niin, että ne neutralisoivat mm. alfa-amylaasi-aminohappoa, jota kehosi käyttää sulattamaan monimutkaisia hiilihydraatteja. Aminohapot ovat useista yksinkertaisista molekyylitason hiilihydraateista koostuvia ketjumaisia muodostelmia. Monimutkaiset hiilihydraatit pilkkoutuvat glukoosiksi ja muiksi aminohapoiksi ennen kuin elimistö käyttää niitä energiana, tai säilöö ylimääräisen rasvaksi.

Kun otat hiilihydraattisiepparin, entsyymit ovat tilapäisesti blokattuja, mikä sallii monimutkaisten hiilihydraattien kulkeutumisen kehon läpi ilman imeytymisprosessia. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät muutu elimistössäsi glukoosiksi ja siten kerry sinne ylimääräisenä rasvakerroksena. Hiilihydraattisiepparit eivät myöskään tuo elimistöösi yhtään ylimääräistä kaloria, eivätkä ne nosta verensokeria. Siepparit auttavat kuitenkin “hyvien” hiilihydraattien imeytymisessä elimistöösi. Voit siis nyt hyvillä mielin nauttia hiilihydraatteja, sillä saat niistä tarvittavat ravintoaineet ja vitamiinit, mutta niiden huonot vaikutukset eivät enää kantaudu kehoosi!

Jotkut saattavat luulla, että heti hiilihydraattisieppareiden käyttöönoton jälkeen voimme kuluttaa niin paljon hiilihydraatteja kuin haluamme. Asia ei kuitenkaan ole näin; hiilihydraattisiepparit eivät mahdollista ylisyöntiä tai liiallista pastan ja leivän kulutusta, mutta ne auttavat sinua hallitsemaan hiilihydraattien kulutusta ja mahdollistavat hetkelliset nautinnot ilman omantunnontuskia.

Mitä eroa on yksinkertaisilla hiilihydraateilla ja monimutkaisilla hiilihydraateilla?

Yksinkertaiset hiilihydraatit

Elimistömme pilkkoo yksinkertaisia hiilihydraatteja nopeasti. Luonnontuotteista näitä saamme muun muassa hedelmistä, tummasta sokerista, maidosta sekä esimerkiksi hunajasta.

Monimutkaiset hiilihydraatit

Nämä hiilihydraatit imeytyvät elimistöömme hitaammin ja niitä saadaan usein tärkkelyspitoisista ruoista, kuten leivästä, pastasta, perunasta, riisistä sekä pavuista.

Carb No More

100% luonnonmukainen hiilihydraattisieppari Carb No More on suunniteltu tukemaan terveellistä painonhallintaa ja laihdutustavoitteita ja auttamaan sinua hallitsemaan sitä, miten elimistösi imee ja pilkkoo hiilihydraatteja energiaksi. Juuri nämä ominaisuudet tekevät tästä hiilihydraattisiepparista erinomaisen lisän päivittäiseen ruokavalioosi, etenkin jos et halua siirtyä tiukkaan ja täysin hiilihydraatittomaan dieettiin.

Aktiiviset ainesosat

Valkoinen kidneypapu-uute

Kidneypapujen nimi tulee alun perin niiden muodosta, joka muistuttaa ihmiselimistön munuaista (eng. kidney), mutta vielä tunnetumman niistä tekevät niiden uskomattomat ominaisuudet luonnon omana hiilihydraattisiepparina. Kidneypavut taistelevat aktiivisesti tärkkelystä vastaan ja siten säätelevät tehokkaasti sitä, miten paljon hiilihydraatteja elimistöömme imeytyy. Pavut ovat lisäksi täynnä kuituja, vitamiineja ja ihmiselimistölle elintärkeitä proteiineja.

Vihreä tee-uute

Vihreää teetä saadaan kuivatuista camellia sinensis-teepensaan lehdistä ja se on erityisen tunnettu flavonoidi- ja antioksidanttirikkaista katekiineistaan. Useat tutkimukset linkittävät nämä ominaisuudet kehon hyvinvointiin, sillä ne suojelevat muun muassa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Vihreä tee on myös erinomainen kofeiinin lähde ja piriste ja hiilihydraattisieppari-kapseleissa se toimii muiden raaka-aineiden tehokkaana aktivoijana.

Omenasiideri
Omenasiideri

Aivan kuten nimestä voi päätellä, omenaviinietikkaa saadaan omenoista ja se on erinomainen elimistöä tukeva ravintoaine. Omenat ovat tunnetusti runsaskuituisia, mistä syystä ne ovat tärkeä lisä ruoansulatuksemme toimintaan - ne tukevat sitä monipuolisesti toimien eräänlaisena detox-ainesosana. Omenoiden on sanottu myös olevan luonnollinen apu painonhallintaan.

Kaneli

Kanelia voi käyttää muuhunkin kuin herkullisena koristeena kaakaon päällä ja raaka-aineena mm. makeissa leivonnaisissa. Kaneli on kokonaisvaltainen kehon hyvinvointia edistävä raaka-aine ja sen on sanottu olevan erityisen tehokas painonhallinnan tukija ja jotkut tutkimukset ovat todenneet sen olevan myös tehokas apu hallitsemaan kehon glukoositasapainoa. Kaneli suojelee myös elimistöämme ja suolistoamme ulkoisilta ärsykkeiltä.

Kromi

Kromia löytyy etenkin lihatuotteista, ravuista sekä kananmunista ja se on elintärkeä mineraali kehon hyvinvoinnille. Kromi on ennen kaikkea elimistön hyvinvointia tehostava hivenaine, joka osallistuu hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan, mistä syystä sitä pidetään tärkeänä elementtinä myös painonhallinnassa ja ruoansulatuksessa. Ilman riittävää kromin saantia elimistö ei pysty hyödyntämään glukoosia tarpeeksi hyvin eikä makroaineenvaihdunta toimi tehokkaasti.

Voikukan juuriuute

Voikukan kirkkaan keltainen kukka on tuskin keneltäkään jäänyt huomaamatta, mutta tiesitkö, että voikukan elimistölle erinomaiset ominaisuudet ovat erityisen runsaat? Uskomaton voikukka on täynnä mineraaleja ja vitamiineja, kuten B6- ja C-vitamiinia sekä kuituja. Mineraaleista voikukasta löytyy muun muassa kalsiumia, kaliumia, rautaa ja mangaania.

Miten käytän Carb No More:a?

Carb No More-kapselit on kehitetty juuri sinulle, joka kaipaat hieman lisäapua hiilihydraattien kontrolloimiseen. Helposti nieltävässä kapselimuodossa oleva ravintolisä on erinomainen täydennys päivittäiseen elämänrytmiisi. Nauti kaksi kapselia ennen päivän pääruoka-annosta (sellaista, joka sisältää hiilihydraatteja) runsaan veden kanssa noin kymmenen minuuttia ennen ruokailua. Älä nauti kapseleita enempää kuin kolmesti päivässä. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia ja kestää siis yhteensä 30 käyttökertaa. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että nautit hiilihydraattisiepparit jo valmiiksi tasapainoisen ja terveellisen dieetin kera.

Ohjeita

Carb No More sisältää vain luonnonmukaisia ainesosia ja on siten erityisen turvallinen ottaa eikä aiheuta negatiivisia sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin aina tarkistamaan ainesosaluettelon, jotta vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta allergioilta. Tämä hiilihydraattisieppari on gluteeniton ja soveltuu erinomaisesti kasvissyöjille. Konsultoithan lääkäriäsi, jos olet raskaana, imetät tai käytät jotain reseptilääkettä.

Carb No More 60 kpl | Luonnonmukaiset hiilihydraattisiepparit

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.33% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Hyvä blokkari, etenkin jos vähän katsoo mitä suuhunsa laittaa.

R Rami
Vahvistettu Osto

Näissä on hyvä ale jos ostaa useamman kerralla, kuukauden satsi kun ei yleensä mitään vielä tee. Halvempi kuin aiemmin käyttämäni tuotteet.

L Leena
Vahvistettu Osto

Toimii mulla, mut otan yleensäkin hyvin vastaan reeniä ja eri dieettejä!

M Minttu
Vahvistettu Osto

Toimii.

M Marko
Vahvistettu Osto

Uskomatonta,mutta totta, tämän syömisellä on vaikutusta. Tietysti et voi mättää pizzaa aamusta iltaan, mutta pienellä hienosäädöllä iso apu

J Jami
Vahvistettu Osto

Sisko suositteli ja nyt syödään yhdessä. Kisaamme kumpi pudottaa painoa enemmän. Kiitos!!

L Lele
Vahvistettu Osto

Olen pitkään yrittänyt laihduttaa ilman mitään tuloksia. Paheeni ovat valkoinen leipä ja pasta, enkä pysty jättämään niitä kokonaan pois ruokavaliostani, joten päätin kokeilla tätä. Tämä on toiminut todella hyvin. Olen vähentänyt hiilareita ja silloin kun syön niitä käytän myös Carb No More-lisää. Olen pudottanut painoa tuotteen ansiosta ja olen todella tyytyväinen.

E Erica
Vahvistettu Osto

En voi olla syömättä leipää, joten tämä on täydellinen tuote minulle.

E Euan
Vahvistettu Osto

Täydellinen kun haluaa syödä hiilareita mutta ei halua lisäkiloja

C Carolanne
Vahvistettu Osto

Olen yrittänyt välttää hiilareita, mutta se on todella haastavaa. Syön vähemmän leipää kun aikaisemmin, mutta tämän ansiosta ei tarvitse jättää hiilareita kokonaan pois.

C Catherine
Vahvistettu Osto

En pysty luopumaan leivästä mutta tämä auttaa käsittelemään hiilareita.

A Ali

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä