Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Sweat Belt

Vyö | Unisex Fitness-asuste

Yhteenveto

Olit sitten aktiivinen salilla kävijä, tanssija, spinning-kuntoilija tai pitkänmatkanjuoksija, Sweat Belt soveltuu kaikkeen urheiluun aina rauhallisesta liikunnasta aktiiviseen tehotreeniin asti. Sweat Belt on suunniteltu tehostamaan hikoilua ja aktivoimaan elimistön luonnollista termogeneettistä tasapainoa. Sweat Belt on tehty kevyistä, mutta kestävistä materiaaleista ja se on suunniteltu tukemaan kaikenlaisia vartalotyyppejä. Fitness-vyö mukautuu kehosi jokaiseen kurviin ja tekee olosi samalla erityisen mukavaksi. Sweat Belt mahdollistaa tehokkuuden ja myötäilee jokaista liikettäsi ja on siksi helppokäyttöinen mihin tahansa liikuntaharrastukseen. Tuote on erinomainen lisä sekä miesten että naisten liikuntasuorituksiin ja nostaa kuntoilun tehokkuuden aivan uudenlaiselle tasolle.

  • Pysyy paikoillaan aktiivisenkin liikunnan aikana
  • Tehty kestävistä, mutta kevyistä materiaaleista
  • Parantaa ryhtiä liikuntasuorituksen aikana
  • Vartaloa myötäilevä fitness -asuste
  • Soveltuu kaikille vartalotyypeille
  • Saatavilla mustana ja pinkkinä sekä eri kokoina
  • Miehet & Naiset
  • Osta 1 15.74€ 17.49€
  • Osta 2 28.34€ 31.48€ Säästät 10%
  • Osta 3 37.77€ 47.22€ Säästät 20%
:


:


Väri

Koko

Hikoilu ja aineenvaihdunta

Aineenvaihdunta on kemiallinen prosessi, minkä aikana keho muuttaa syömäämme ruokaa (tai kaloreita) energiaksi. Kun aineenvaihdunta toimii tehokkaasti, myös kehomme pilkkoo ruokaa aktiivisesti, kun taas aineenvaihdunnan ollessa hidas toimii prosessi tehottomasti, jolloin ylimääräinen energia varastoituu elimistössämme usein rasvaksi. Aineenvaihduntaa voi tehostaa syömällä tiettyjä ruoka-aineita tai nostamalla kehon lihasmassaa, mutta tehokkain keino on tutkitusti elimistön peruslämpötilan nostaminen termogeneesin avulla. Tällainen lämpötilan nousu voidaan saavuttaa muun muassa nauttimalla mausteisia ruokia, oleskelemalla lämpimissä olosuhteissa (kuten saunassa) sekä liikkumalla aktiivisesti. Kun lämpötila nousee alkaa elimistö hikoilla viilentääkseen sen peruslämpötilaa.

Mikä on Sweat Belt?

Sweat Belt on MaxMedixin kehittämä hoikistava ja kehoa muotoileva fitness-vyö, joka on helppokäyttöinen ja mukava lisä säännöllistä liikuntaa harrastavalle. Sweat Belt toimii kehittämällä “saunatyyppisen” tuntemuksen vyötärön alueelle ja soveltuu siitä syystä erityisen hyvin tukemaan mitä tahansa liikuntaharrastusta, sillä se nostaa kehon peruslämpöä silloin kuin käytät sitä urheillessasi. Nostamalla kehon normaalilämpötilaa (turvalliselle tasolle) aktivoit elimistön hikoilua, mikä tunnetusti tehostaa rasvanpolttoa. Normaalisti keho poistaisi ylimääräistä lämpöä hikoilun avulla, mutta koska Sweat Belt ei päästä lämpöä ulos elimistöstä kääntyy lämpö takaisin kehoon ja tehostaa kehon luonnollista hikoiluprosessia, joka taas poistaa ylimääräistä nestettä ja siten turvotusta, sekä muita elimistön toksiineja juuri vyötärön alueelta.

Sweat Belt fitness-vyö kiristetään tiukasti vyötärön ympärille ja se auttaa siten säilyttämään ryhdin ja pitämään selän asennon hyvänä urheilun aikana, mikä tehostaa myös vatsalihaksia. Ryhtiä tukemalla Sweat Belt vaikuttaa positiivisesti myös alaselän lihasten ja muiden selkälihasten toimintaan. Tämä fitness-vyö tuo lisätehoa mihin tahansa liikuntamuotoon aina kävelystä aktiivisempiin tehotreeneihin. Mitä enemmän liikumme, sitä enemmän hikoilemme, joten mitä tehokkaampi treeni sitä enemmän hyviä ominaisuuksia voit saada irti Sweat Beltistä.

Kuinka valitsen oikean koon juuri minulle?

Miettiessäsi oikeaa kokoa voit käyttää tätä alla olevaa taulukkoa helpottamaan oikean Sweat Beltin valitsemista juuri sinulle. Muista kuitenkin, että fitness-vyön on tarkoitus tukea ja mukailla vartaloasi ja voit kiristää ja löysätä sitä tarpeen mukaan. Tärkeintä on kuitenkin, että tunnet olosi mukavaksi, etkä käytä liian kireää Sweat Beltiä.

Kuinka käytän Sweat Beltiä?

Ennen kuin käärit Sweat Beltin vyötärösi ympärille ota vatsan ympäriltä pois kaikki mahdolliset vaatteet, jotta vyö on suoraan kosketuksissa ihosi kanssa.

Kääri vyö vatsasi ympärille ja sulje se haluamallesi kireydelle tarranauhan avulla jättäen paksumman osan selkäsi puolelle. Muista että vyön täytyy tuntua mukavalta, eikä liian kireältä.

Laita haluamasi vaatteet vyön päälle ja kuntoile normaalisti. Treenin jälkeen vyö irtoaa helposti samasta tarranauhasta kuin kiinnityksen yhteydessä.

Suosittelemme pesemään Sweat Beltin käsin joka kolmannen käyttökerran jälkeen. Voit kuitenkin pestä vyön jokaisen käyttökerran jälkeen, jos haluat, sillä vesi ei vahingoita tuotetta.

Kenelle Sweat Belt on tarkoitettu?

Sweat Belt on tarkoitettu kaikille jotka haluavat parantaa liikuntasuorituksen tehokkuutta sukupuolesta riippumatta. Sweat Belt ei katso vartalotyyppiäsi vaan on suunniteltu kiristymään sopivasti vatsa-alueesi ympärille. Fitness vyö auttaa kaikissa harjoituksissa, oli liikuntasi sitten kevyttä kestävyyttä, raskasta voimannostoa tai mitään siltä väliltä.

Ohjeita

Sweat Belt on turvallinen ja se on suunniteltu tukemaan liikuntaa ja voimistamaan hikoilun ja treenin tunnetta keskivartalon alueella. Suosittelemme että valitset vyön, joka on juuri sinun kokoisesi. Liian suuren tai kireän vyön käyttäminen ei tuo toivottuja tuloksia. Koska fitness-vyö lisää treenin intensiivisyyttä ja tehostaa hikoilua muista huolehtia nesteytyksestä ja juoda vähintään 6-8 lasia vettä päivässä.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(13)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.36% pohjautuen 21 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tosi kiva, tuote tuntuu laadukkaalta ja hyvältä pitää. Väri ja koko on oikeat joten olen todella tyytyinen

T Tuuli P
Vahvistettu Osto

Vyö on hyvä, yläreuna vain ei mulla asetu hyvin (jospa käytön mukana myöhemmin?). Tukee ja ja jeesaa muutenkin, paita oli märempi vyön kohdalta treenin jälkeen.

S Sari P
Vahvistettu Osto

Sweatbealt- tuo monimuotoisen tuen tarjoaja- tarjosi minulle sekä helpotuksen selkäkipuun että hienon tuen painonnostoon, puhumattakaan siitä upean tiimalasivyötärön kokemuksesta. Hyvännäköinen, ergonominen ja monikäyttöinen. Suositan lämpimästi♥️-ostin myös miehelleni—) koki sen todella mukavaksi. Mira/ Hanko

M Mira H
Vahvistettu Osto

Mahtava!!!

Vahvistettu Osto

Hyvä laatua

I Irene D
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote, todella hyvin tukea antava!

R Riina
Vahvistettu Osto

Sekoitin tämän waist traineriin, mutta tämä onkin tarkoitettu liikunnan aikana käytettäväksi. Olen nyt käyttänyt tätä lenkkieni aikana, saunaefekti toimii ja olen hiestä märkä. Välillä käytän myös arkena, sillä tykkään miten tämä kiinteyttää yleisilmettä. Kohta täytyy tilata pienempi koko!

J Jenni
Vahvistettu Osto

Ostin kerralla kaksi sillä liikun 5x viikossa. Selkäni tarvitsee tukea mm mavea tehdessä, joten sweat belt on ollut hyvä apu siihen. Muistan myös pitää vatsan tiukkana paremmin. Suosittelen, mikäli kaipaat lisäboostia reeniin. Ps. Olisko beige väri mahd lisätä?

S Sofia
Vahvistettu Osto

Vanha salivyö meni rikki ja tilasin tämän tilalle, olen ollut tyytyväinen!

K Krista
Vahvistettu Osto

Minulla on hiukan vatsaa ja tämä tuntuu aika tiukalta, harmi kun L koko oli isoin

T Taru
Vahvistettu Osto

Huomaan heti ottaneeni uuden ryhtiliikkeen salilla tämän kanssa. Hiki virtaa ja muistan vetää vatsaa sisään, mutta vatsat tehdessä ottakaa pois, jotta aktivoitte varmasti niitä syviäkin lihaksia.

T Tinja
Vahvistettu Osto

Erittäin hyvä tuki keskivartalolle/selälle.

J Jussi
Vahvistettu Osto

Otin vahingossa liian pienen koon, mutta en jaksanut palauttaa sillä sattui olemaan juuri likkakaverin kokoa. Hän on kovasti tykännyt! Ehkä tilaan itsellenikin uuden.

S Saku
Vahvistettu Osto

Kesti hieman ennen kun totuin käyttämään vyötä, mutta nyt se on sopivan kokoinen ja sopivan tiukka, mutta silti mukava käyttää.

C Carolina
Vahvistettu Osto

Tilasin pinkin - ihana väri ja materiaali. Laitoin vyön liian kireälle alussa, mutta nyt kun se on sopivan istuva se on aivan täydellinen.

D Daniella
Vahvistettu Osto

Hyvä mutta hieman jäykkä materiaali. Pidän värista ja vyö antaa mukavasti tukea mutta ei tunnu epämiellyttävältä.

I Irma
Vahvistettu Osto

Istuu hyvin ja saa minut todella hikoilemaan!

T Tom
Vahvistettu Osto

Käytän tätä treenatessa kerran viikossa, olen tyytyväinen vaikka joudunkin pesemään sitä usein

M Marco
Vahvistettu Osto

Vyö hikoilluttaa todellakin, joten se vaikuttaa toimivan

S Saara
Vahvistettu Osto

Vyö näyttää oudolta mutta saa minut hikoilemaan, joten se toimii odotusten mukaisesti

A Abi
Vahvistettu Osto

Istuu hyvin kun sen kiinnittää oikein ja pidän väristä

L Lily

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä