• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Sweat Belt

Vyö | Slim Belt - Lämpövyö

maxmedix

29.95€
:


:


Väri
Koko

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Olitpa sitten salilla, tanssitunnilla, spinningissä, pitkänmatkan juoksulenkillä tai vain tekemässä kevyttä kotitreeniä, Slim Belt lämpövyö soveltuu täydellisesti kaikkiin urheilumuotoihin. Se lisää elimistön termogeenistä toimintaa ja hikoilua, mikä puolestaan tehostaa aineenvaihduntaa ja poistaa kehoon kertyneitä nesteitä. Slim Belt lämpövyö on täydellinen lisävaruste treeniin kuin treeniin!

 • Luo “saunaefektin”, joka tehostaa aineenvaihduntaa urheilun aikana
 • Pysyy jämäkästi paikallaan ilman liukumista
 • Mukautuu vartalotyyppiisi, joten käyttö on miellyttävää ja joustavaa
 • Soveltuu sekä miehille että naisille, koosta ja vartalotyypistä riippumatta
 • Saatavilla tyylikkäissä mustan ja pinkin väreissä
 • Valmistettu kestävästä mutta kevyestä korkealuokkaisesta materiaalista

MaxMedix Slim Belt lämpövyö on valmistettu kevyestä mutta kestävästä materiaalista, joka on suunniteltu mukautumaan yksilölliseen vartalotyyppiisi. Näin tämän hoikistusvyön käyttö on mahdollisimman mukavaa eikä rajoita liikkumista mitenkään. Slim Belt on helppokäyttöinen ja tehokas lisävaruste tavalliseen treeniisi. Tämän vartaloa muokkaavan vyön pukeminen vie vain sekunteja, ja se sisältää ylimääräisen säätöhihnan, jonka avulla voit saada sen istumaan täydellisesti jokaisella käyttökerralla. Kokeile vyötäröä muokkaavaa lämpövyötä normaalin treenisi yhteydessä ja näe ero lopputuloksissa!

Lue lisää

Mikä on Slim Belt?

MaxMedix Slim Belt on mukava, vyötäröä muokkaava vyö, joka on suunniteltu urheilun aikana käytetyksi. Lämpövyö tunnetaan myös monilla muilla lempinimillä kuten hikivyö, saunavyö, laihdutusvyö, fitness-vyö ja waist trimmer. Vyön toiminta perustuu “saunaefektiin”, jonka avulla se nostaa elimistön sisäistä lämpötilaa tehokkaasti, kun treenaat. Tällä puolestaan voi olla monenlaisia positiivisia vaikutuksia kehoon. Kehon sisälämpötilan turvallinen nostaminen saa vartalon ja erityisesti vatsan alueen hikoilemaan voimakkaammin. Tavallisesti keho poistaa ylimääräisen lämmön hikoilun kautta, mutta lämpövyö auttaa säilyttämään lämmön kehossa, jolloin vatsan alueelle kertyneet ylimääräiset nesteet poistuvat helpommin.

Slim Belt tukee terveellistä painonpudotusta nostamalla kehon sisälämpötilaa kun urheilet. Kohonnut lämpötila voi tehostaa aineenvaihduntaa. Aineenvaihdunnan tehostumisen myötä elimistösi kykenee muuntamaan ruokaa käyttökelpoiseksi energiaksi nopeammin, eikä se varastoidu rasvaksi yhtä helpoksi. Mitä kovempaa treenaat, sitä enemmän hikoilet ja poltat rasvaa. On sanomattakin selvää, että intensiivinen treeni polttaa enemmän kaloreita kuin kevyt, mutta lämpövyön avulla voit polttaa saman treeniohjelman avulla aiempaa enemmän!

Koska Slim Belt puetaan napakasti vatsaa vasten, se auttaa myös pitämään vatsan jännitettynä treenin aikana, mikä helpottaa vatsalihasten kehittymistä. Se voi myös auttaa suoristamaan ryhtiä ja tukemaan alaselän lihaksia urheilun aikana. Tämä hoikistava vyötärönmuokkausvyö voi tarjota samat hyödyt minä tahansa urheilumuodon aikana, kävelylenkistä korkeaintensiivisiin treeneihin. Mitä kovempaa treenaat, sitä enemmän Slim Belt voi maksimoida vaikutuksia!

Lämpövyön hyödyt

 • Tukee terveellistä painonpudotusta
 • Voi tehostaa aineenvaihduntaa
 • Nostaa kehon sisälämpötilaa urheilun aikana
 • Voit saada kaiken irti urheilusta ja treenistä
 • Voi auttaa suoristamaan ryhtiä
 • Tukee alaselän lihaksia treenin aikana
 • Miellyttävä käyttää
 • Kestävää, mutta kevyttä materiaalia
 • Helppo pukea muiden vaatteiden alle

Näin käytät Slim Belt lämpövyötä

Riisuudu niin, että vatsan alue on paljas

Kiedo vyö vatsan ympäri ja säädä säätöhihnaa, kunnes vyö on tiukka mutta silti mukava. Vyön paksumman osan kuuluu olla selän puolella.

Pue haluamasi vaatteet Slim Beltin päälle ja urheile kuten tavallista. Treenin lopuksi voit yksinkertaisesti poistaa lämpövyön avaamalla säätöhihnan.

Suosittelemme, että peset Slim Beltin aina 2-3 käyttökerran jälkeen. Voit kuitenkin pestä sen niin usein kuin haluat.

Turvallinen käyttää

MaxMedix Slim Belt on turvallinen käyttää, koska se on erityisesti suunniteltu treenien aikana käytettäväksi tehostamaan intensiviteettiä ja hikoilua. Suosittelemme, että varmistat, että tuote on juuri oikean kokoinen, koska liian pieni vyötärönmuokkausvyö voi olla liian rajoittava. Älä säädä Slim Beltiäsi liian tiukaksi. Tarkista kokotaulukosta, mikä on sinulle sopiva koko. Muista, että vyö on säädettävä, ja sen materiaali mukautuu vartalotyyppiisi.

Muista nesteytys!

Runsas vedenjuominen ja riittävä nesteytys ovat terveellisen ja aktiivisen elämäntyylin kulmakiviä. Erityisesti urheilevien ja Slim Beltiä käyttävien ihmisten tulee muistaa riittävä nesteytys, jotta treenistä voi saada kaiken irti!