Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Water Away

60 kpl | Luonnollinen Nesteenpoistaja

Yhteenveto

Ihmisen ihon alle voi kertyä jopa 4,5 kg ylimääräistä nestettä, jonka vuoksi keho voi näyttää ja tuntua turvonneelta. Water Away on luonnollinen ravintolisä ja nesteenpoistaja, joka auttaa vähentämään veden ja haitallisten aineiden kerääntymistä kehoon tukemalla sen luontaista kykyä poistaa ylimääräistä nestettä, sekä täydentämällä kehon vitamiini- ja mineraalivarastoja.

  • Luonnollinen nesteenpoisto
  • Lisättyjä vitamiineja ja mineraaleja
  • Auttaa turvonneeseen oloon
  • Tukee munuaisten luonnollisia toimintoja
  • Sisältää karpaloa, vesimelonia sekä voikukkaa
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen
  • Asiantunteva resepti
  • Laktoositon

Mitä nesteiden kerääntyminen kehoon tarkoittaa?

Kun verenkiertojärjestelmästä, kehon kudoksista tai sen onteloista löytyy ylimääräistä nestettä, näkyy tämä nesteen kerääntyminen yleensä kasvoissa, käsissä sekä jaloissa. Vaikka noin 70% kehostamme on vettä, on ylimääräisen veden kertyminen silti mahdollista, ja tämä aiheuttaa kehon turvotusta ja jäykkyyttä sekä epämukavaa oloa. Nesteen liiallinen kerääntyminen voi johtaa myös painonnousuun, koska keho voi varastoida jopa 4,5 kg ylimääräistä vettä. Nesteen kerääntymiseen löytyy lukuisia syitä, kuten liian runsas määrä natriumia (suolaa), liian vähäinen liikunta, hormonit tai jotkut lääkkeet (kuten verenpaine- tai masennuslääkkeet). Tämän takia voi olla tärkeää vähentää ylimääräisen veden kerääntymistä, ja yksi parhaista tavoista tähän on luonnollisen diureetin käyttäminen.

Mikä on luonnollinen diureetti?

Diureetit, tai 'vesipillerit' auttavat munuaisia poistamaan liiallisen veden, suolan sekä haitalliset aineet kehosta virtsan mukana. Diureetteja käyttävät yleisesti ne, joiden kehon oma nesteensäätely ei toimi oikealla tavalla, tai nesteen aiheuttamasta turvotuksesta kärsivät. Jos kyseessä on vakavampi sairaus saattaa lääkäri määrätä diureetteja, joskin niiden vakavat sivuvaikutukset on aina otettava huomioon. Luonnollinen diureetti on turvallinen ja helppo vaihtoehto niille, jotka kärsivät turvotuksen aiheuttamasta epämukavasta olosta.

Useat ainesosat, kuten voikukka sekä B6-vitamiini ovat yleisesti käytettyjä luonnollisten diureettien resepteissä. Kun etsit luonnollista ravintolisää valitse niiden joukosta sellainen, josta löytyy lukuisia diureettisiä ainesosia sekä kasvipohjaisia ainesosia jotka auttavat kehoa palautumaan ylimääräisen veden poistumisesta. Lisäksi on suositeltavaa, että ei-toivottujen sivuvaikutusten välttämiseksi valitset täysin luonnollisen tuotteen kuten WeightWorldin Water Awayn, josta ei löydy keinotekoisia täyte- tai sidosaineita.

Water Away

Water Away on laadukas tuotelisä, jonka ainutlaatuinen 11 kasvin, vitamiinien sekä mineraalien yhdistelmä auttaa kehoa poistamaan ylimääräisiä nesteitä. Lisäksi se on suunniteltu auttamaan kehoa palautumisessa tarjoamalla hyödyllisiä vitamiineja sekä mineraaleja. Tämä tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ylimääräisten nesteiden poistuessa, ja estää sen kuivumista. Laadun takaamiseksi tämä tuote on valmistettu Iso-Britanniassa tiukkojen GMP-standardien mukaisesti, joten voit käyttää sitä huoletta.

Reseptin taustalla

Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: B6-vitamiini (Pyridoksiini HCL), Kalium (Kaliumkloridi), Buchu-lehtiuute 10:1, Voikukanjuuriuute 5:1 (3% flavonoideja), Vihreä tee -uute 10:1 (40% polyfenolia), Karpalouute 36:1, Katajanmarjauute 2:1, Omenaviinietikka (37% Orgaanista happoa), Viinirypäleensiemenuute 10:1 (95% Proantosyanidiinia), Paprikauute 8:1, Vesimelonimehujauhe.

Muut ainesosat: Kapselin kuori - Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaineet - Piidioksidi ja Magnesiumstearaatti.

Käyttöohje

Water Away-kapselit on suunniteltu vaivattomaksi lisäksi arkeesi. Käytä tarvittaessa ottamalla vesilasin kera 1-2 kapselia vähintään puoli tuntia (30 minuuttia) ennen ateriaa. Ethän ylitä määrättyä käyttösuositusta. Jokainen pullo sisältää yhteensä 60 kapselia, joten ne riittävät ainakin 30 käyttökertaan.

Sivuvaikutukset ja suositukset

Water Away on laadukas, luonnollisista ainesosista valmistettu yrttilisä, eikä sillä ole tiedettyjä sivuvaikutuksia, ja sen käyttö on turvallista. Luethan ainesosaluettelon huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, tai alle 18-vuotiaille. Älä käytä tuotetta jos sinulla on virtsaamisvaikeuksia, tai olet raskautesi viimeisellä kolmanneksella. Jos olet epävarma tuotteen käyttöönotosta, tarkista sen soveltuvuus yhdessä lääkärin kanssa.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(8)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

82.11% pohjautuen 18 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

2h Water Awayn ottamisesta nestekierto vilkastui

M Marita Y
Vahvistettu Osto

Kohtalaisen hyvä

P Päivi
Vahvistettu Osto

Kokeillut monia vastaavia tuotteita. Tämä toimii!

J Johanna M
Vahvistettu Osto

Ihan ok tuote

M Minna-Liisa L
Vahvistettu Osto

En ole huomannut vielä tuloksia ja jatkoa kokeilen yhä.

K Kirsi E
Vahvistettu Osto

----------

S Silja L
Vahvistettu Osto

Poistaa kyllä nesteitä hyvin !

K Katri
Vahvistettu Osto

Hyvä nesteenpoistaja. Ehdottoman tärkeää, että on vegaaninen ja gluteeniton.

J Jani
Vahvistettu Osto

Isolle miehelle kertyy nestettä erityisesti jalkoihin, tämä tuo siihen hyvin apua.

K Klaus
Vahvistettu Osto

Luonnollinen tuote, ei aiheuttanut sivuvaikutuksia kuten muut käyttämäni diureetit. Tilaan jatkossakin.

M Maaria
Vahvistettu Osto

Poistaa hyvin turvotusta, vanne vatsan ympäriltä lähtenyt pois. En ole enää niin pinkeä ja vaatteet eivät kiristä samalla tavalla. Yleensä sukat jättivät nilkkoihin syvät uurteet nesteiden vuoksi, mutta nyt nekin ovat tipotiessään!

I Ida
Vahvistettu Osto

Kroppani nesteenpoistojärjestelmä ei toimi niinkuin pitää, enkä jaksa syödä niitä kamalia lääkärin määräämiä pillereitä.Tämä on hyvä, luonnollinen vaihtoehto. Saan sormukset pois sormesta, kun olen näitä muistanut syödä.

T Tuuli
Vahvistettu Osto

Syön näitä silloin tällöin, kun on ns tilanne päällä. Hoitaa homman.

K Kimmo
Vahvistettu Osto

Todella hyvä! Turvotus on vähentynyt ja olen tainnut pudottaa myös hieman painoa!!

C Chantelle
Vahvistettu Osto

Olen kärsinyt turvotuksesta pitkään, mutta tästä on ollut apua

L Lucile
Vahvistettu Osto

Ystäväni suosittelevat tuotetta turvotukseen joten päätin kokeilla sitä. Olen ollut tyytyväinen.

T Tammi
Vahvistettu Osto

Toimii hyvin

F Fran
Vahvistettu Osto

Vähentää turvotusta

J Jantji

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä