WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

MCT Öljy Kapselit

1200 mg 90 kpl | Keto-ystävälliset kapselit painonhallintaan
WeightWorld

Jos tahdot nauttia keto-ruokavaliosta ja sen tarjoamista terveyshyödyistä, ovat WeightWorldin™ MCT Öljy Geelikapselit ihanteellinen tapa tavoittaa parhaat tulokset. Kun keho pääsee ketoositilaan, ovat nämä hajuttomat ja mauttomat MCT Öljykapselit turvallinen sekä luonnollinen keino toteuttaa unelmasi kiinteämmästä kropasta!

  • Ketoystävällinen painonhallintalisä
  • Sisältää energiarikkaita C8- ja C10 -rasvahappoja
  • Tehokas 1200mg resepti
  • Hyvin imeytyvä kookosperäinen MCT-öljy
  • Luonnollinen ketoosilisä
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Vegetaarinen
  • Keto Diet
14.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä on MCT Öljy?

Ensiluokkaisesta kookoöljystä valmistetut WeightWorldin MCT Öljy Kapselit ovat ihanteellinen C8- ja C10 -rasvahappojen lähde. Nämä rasvahapot imeytyvät elimistöön tehokkaasti, ja muuttuvat ketoneiksi silloin, kun kyseessä on ketogeeninen dieetti.

Mitkä ovat MCT Öljykapseleiden hyödyt?

MCT Öljy Kapselit säästävät aikaasi ja vaivaasi joka päivä, sillä ne tarjoavat vaivattoman ja kätevän vaihtoehdon erilaisille jauheille sekä öljyille. MCT -öljykapselimme ovat tehokkaat ja imeytyvät kehoon välittömästi, tarjoten nopean energianlähteen ketogeenista ruokavaliota noudattaville. EU-direktiivien sekä ketogeenisen ruokavalion mukaiset kapselit tarjoavat tarvitsemaasi energiaa ja keskittymiskykyä painonhallinnan tueksi. Jokainen WeightWorld MCT -pullo sisältää 90 kapselia, ja tarjoaa tehokkaan aloituspotkun keto-dieettiä varten!

Kenelle MCT Öljykapselit sopivat?

Olitpa sitten kiireinen vanhempi, kunnianhimoinen uraohjus, fitness-intoilija tai ammattiurheilija, ovat MCT Öljykapselit hyvä valinta juuri sinulle, sillä ne tarjoavat luonnollisen ketonibuustin sekä tukevat laihdutusta, nostaen samalla energiatasoa ja parantaen keskittymiskykyä.

MCT Öljykapseleiden käyttöohje parhaita tuloksia varten

Nämä hajuttomat ja mauttomat MCT Öljy Kapselit nautitaan sellaisenaan, eikä niitä tarvitse sekoittaa mihinkään. Ota 3 kapselia päivässä, yksi jokaisen pääaterian ohessa. Ravintolisän päivittäinen käyttö auttaa kehoa saavuttamaan ketoositilan ilman sivuvaikutuksia.

Ainesosat

Keskiketjuiset triglyseridit (Kookoksesta), Geelikapselin kuori (V3 Premix (Hydroksipropyylitärkkelys, Karrageeni), Glyseriini, Vesi).

Lue Lisää
MCT Öljy Kapselit 1200 mg 90 kpl | Keto-ystävälliset kapselit painonhallintaan

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös