Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

WeightWorld Merikollageeni Jauhe

5 g jauhe | Luuston ja nivelten terveydelle

Yhteenveto

Tahtoisitko kokeilla hyvänmakuista ja helppokäyttöistä kollageenilisää? WeightWorldin Merikollageeni Jauhe on tehokas tapa lähettää kollageenitasot nousuun, ja taistella ikääntymisen näkyviä vaikutuksia kuten ryppyjä ja uurteita vastaan. Ainutlaatuinen persikanmakuinen jauhe on herkullinen ja monikäyttöinen. Parasta on kuitenkin vaivaiset 10 kaloria sisältävä, huikea 2,600mg annosvahvuus laadukkainta NatiCol® -merikollageenia!

  • Luonnollinen anti-age -ratkaisu iholle
  • Tukee luita ja niveliä
  • Tehokas 2,600mg annos
  • Herkullinen persikan maku
  • Vain 10 kaloria per annos
  • Maidoton
  • Gluteeniton

Mitä on WeightWorldin Merikollageeni Jauhe?

Tämä maksimivaikutuksen tarjoava Merikollageenijauhe on luotu monipuoliseksi keinoksi nostaa kehon kollageenitasoa, ja nauttia kollageenin anti age -vaikutuksista. Helppokäyttöinen jauhe maistuu persikalta, ja on mitä maistuvin tapa pitää huolta kehon hyvinvoinnista hyödyllisen merikollageenin avulla. Ja koska annos sisältää ainoastaan 10 kaloria, säästyt omantunnontuskilta!

Kuinka se toimii?

Ravintolisän nuorekkuutta tukevien vaikutusten salaisuus on siinä käytetty korkealaatuinen NatiCol® -merikollageeni. Tämä kollageeni imeytyy elimistöön huomattavasti esimerkiksi nautakollageenia helpommin, joten sen hyödylliset ominaisuudet ovat kehon käytettävissä. Ikääntymisen ja päivittäisen rasituksen myötä kehon luonnollinen kollageenintuotanto heikkenee, jolloin iholle ilmestyvät ensimmäiset uurteet ja rypyt, sekä jäykemmät nivelet ja narisevat luut. Säännöllisesti käytettynä WeightWorldin Merikollageeni Jauhe nostaa kollageenitasoa, ja jättää ihon sileämmän, kiinteämmän sekä nuorekkaamman näköiseksi samalla kun se pitää huolta luiden ja nivelien terveydestä.

Kenelle se sopii?

WeightWorldin Merikollageeni Jauhe on erinomainen tuote heille, jotka tahtovat nauttia kollageenilisän lukuisista hyödyistä kätevällä ja mukavalla tavalla. Jauhemaisen koostumuksen ansiosta tämä ravintolisä on todella käytännöllinen, ja helppo lisätä kuumaan veteen tai smoothieiden ja juomien sekaan. Lisäksi tämän ravintolisän sisältämä kollageeni imeytyy elimistöön helposti, joten saat siitä varmasti täydellisen tehon, joutumatta tyhjentämään pankkitiliäsi.

Käyttöohje

Laita 1 annospussi Merikollageenijauhetta 120ml kuumaan (ei kiehuvaan) veteen ja sekoita, kunnes jauhe on täysin lionnut. Ota ravintolisä joko aamuisin tai iltaisin, ja käytä tuotetta jatkuvasti täyden kuurin eli 28 päivän ajan. Jos tahdot kokeilla muita yhdistelmiä voit lisätä jauheen lempismoothiesi tai pirtelön sekaan!

Tämä kollageenilisä on valmistettu laadukkaista luonnon raaka-aineista, joten se käyttäminen on turvallista eikä sen käytöllä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue ainesosalista mahdollisten allergeenien varalta ennen tuotteen käyttöönottoa. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on kala-allergia. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista tuotteen sopivuus sinulle lääkärin kanssa.

Ainesosat

Hydrolysoitu merikollageenijauhe, Persikkamehujauhe, Stevioliglykosidi lehtiuute 1:10.

Allergiavaroitus: sisältää kalaa.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

WeightWorld Merikollageeni Jauhe
WeightWorld Merikollageeni Jauhe

5 g jauhe | Luuston ja nivelten terveydelle

23.99€

+
Pure Marine Kollageeni
Pure Marine Kollageeni

1170 mg 120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

26.99€

+
Active T5 Plus
Active T5 Plus

180 kpl | Vahva termogeeninen ravintolisä

22.99€

1 Tuote(tta)

23.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

78.18% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Huomaan jo vähän tuloksia.

S Simone
Vahvistettu Osto

Parhaan makuinen kollageenivalmiste jota olen kokeillut

V Victoria
Vahvistettu Osto

Olen hyvin vaikuttunut!

S Stu
Vahvistettu Osto

Tehokas kollagenilisä!

M Maria
Vahvistettu Osto

Hyvä jauhe, tyytyväinen ostokseeni.

T Tuulikki
Vahvistettu Osto

Kiitos!

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Tyytyväinen asiakas kiittelee!

S Saimi
Vahvistettu Osto

Tehokas jauhe. Kymppi!

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Tehokas jauhe. Kymppi!

T Tuula
Vahvistettu Osto

Tehokas jauhe. Kymppi!

A Annikki

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä