Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Metabolism Pack

Yhdistelmäpakkaus | Kaksitehoinen painonhallintalisä

Yhteenveto

Maxmedixin valmistama Metabolism Pack on yksi markkinoiden laadukkaimmista kaksitehoisista tuotepakkauksista, ja luotu auttamaan painonhallinnassa. Tämä kahden tuotteen yhdistelmä valjastaa käyttöön kahden olemassaolevan tuotteemme biogeeniset ominaisuudet. Green Coffee Pure ja Vadelmaketoni Plus yhdessä tarjoavat kaksi ainutlaatuista ravintolisää ihannepainosi saavuttamiseen. Ja kaksi tuotetta tarkoittaa tietysti tuplasti tehoa!

  • 100% luonnolliset ainesosat
  • Kaksitehoinen painonhallintalisä
  • Vihreä kahvi ja vadelma
  • Erittäin tehokkaat ravintolisät
  • Helppokäyttöiset kapselit
  • Sopivat kasvissyöjille sekä vegaaneille

Painonhallintaa tukevien ravintolisien käyttö voi olla monimutkaista, varsinkin silloin kun haluat yhdistää ne muihin keinoihin, kuten liikuntaan sekä erityisruokavalioon. Maxmedixin tiimille on tärkeää, että löydät tarpeeksi yksinkertaisen keinon juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Juuri siksi tämän tuotepaketin kapselit ovat helppokäyttöisiä, ja täydellinen lisä painonhallintarutiiniisi.

$40.55 $50.70 Säästät $10.14

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Marjoista ja pavuista

Sekä Green Coffee Pure että Vadelmaketoni Plus ovat täynnä vihreän kahvin ja vadelman raakoja ravintoaineita, jotta painonpudotus olisi mahdollisimman luonnollista. Vihreä kahvi on paahdettua kahvia ympäristöystävällisempi sekä luonnollisempi tapa tuoda saatavillesi niiden sisältämä klorogeenihappo.

Tämä aktiivinen ainesosa on yhdistetty rasva-aineenvaihduntaan sekä niihin tekijöihin, joiden vuoksi painonhallinta voi tuntua hankalalta. Tämä hyödyllinen papu on tietenkin kahvi, joten siitä löytyy kofeiinia. Kofeiini ei ainoastaan virkistä ja tuo tarvitsemaasi lisäenergiaa, vaan lisäksi siitä löytyy termogeenisiä ominaisuuksia, jotka liittyvät hapetusstressiin. Vadelmasta puolestaan löytyy vadelmaketonia. Tämä fenolinen yhdiste antaa vadelmille niiden ominaistuoksun sekä herkullisen maun, ja on lisäksi yhteydessä kolesteroliarvoihin, jotka ovat yksi painonhallinnan tärkeä osatekijä.

Hallitse
Hallitse

Jos päämääränä on tavoitepainon saavuttaminen sekä siinä pysyminen, näyttelevät molemmat aktiiviset ainesosat tässä tärkeää roolia. Vihreän kahvin klorogeenihappo on liitetty esimerkiksi rasvanhallintaominaisuuksiin. Myös vadelmaketonilla sanotaan olevan yhteys kehon hapetusstressiin ja painonhallintaan ylipäätään.

Stimuloi
Stimuloi

Painotavoitteiden asettaminen ja niitä kohti kulkeminen ei ole täysin helppoa. Elämäntapojen muutos, lisääntynyt liikunta sekä dieetti saattavat jättää olon vetämättömäksi ja ankeaksi. Vihreä kahvi on luonnollinen kofeiinilähde, ja tarjoaa lisäenergiaa rutiineihin, jotta muutos olisi mahdollisimman vaivaton. Kofeiinista on lisäksi löydetty hapetusstressiin liittyviä termogeenisiä ominaisuuksia.

Säätele
Säätele

Jotta painon- ja rasvanhallinta olisi mahdollisimman tehokasta on tärkeää ylläpitää ja säädellä kehon toimintoja. Kumpikin tämän paketin tuotteista on liitetty tiettyjen kationeiden säätelyyn kehossa. Esimerkiksi klorogeenihappo on yhdistetty sokeriarvoihin , ja vadelmaketonit puolestaan kolesteroliarvoihin.

Ainesosaluettelo

Vadelmaketoni Plus: Luonnollinen vadelmaketoni, Kapselin kuori (Hypromelloosi), Vihreä kahvi, Garcinia Cambogia, Cayenne, Paakkuuntumisenestoaineet, Kaakao, Vihreä tee, Sinkki

Green Coffee Pure: Täyteaine (Riisijauhe), Vihreä kahvi -uute, Kapselin kuori (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

Käyttöohje

Ota 3 kappaletta kumpaakin kapselia päivässä. Jokainen kapseli tulisi ottaa ravinteikkaan aterian ohessa. Kapseli voidaan nauttia sellaisenaan tai nesteen kanssa. Kumpikin tuote sisältää tarpeeksi kapseleita noin yhden kuukauden pituiseen käyttöön.

Suositus

Metabolism Pack sopii sekä kasvissyöjille että vegaaneille, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Jos kärsit allergioista tai seuraat erityisruokavaliota, lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi ennen tuotteiden käyttöönottoa. Älä käytä tuotteita jos olet raskaana tai imetät.

Metabolism Pack Yhdistelmäpakkaus | Kaksitehoinen painonhallintalisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(8)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.36% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Näillä lähtee verkkaisinkin aineenvaihdunta liikkeelle!

A Asta
Vahvistettu Osto

Aineenvaihduntani on aina ollut poissaoleva, enkä hikoile edes liikkuessa. Ulkomaillakin lämpöä pitää olla +35, kaverit vieressä valuu vettä ja itsellä ei yhtään hiki. Tämän setin avulla olen ekaa kertaa kokenut pientä hien tuotantoa, joten jotain on ollut pakko tapahtua!!

M Milla
Vahvistettu Osto

Kiitos!

K K
Vahvistettu Osto

Kaarina

K Kaarina
Vahvistettu Osto

Vihreää kahvia, nami. Vadelmauute hyväksi iholle ja kahvi piristää mieltä.

L Liisa
Vahvistettu Osto

Mainio palvelu.

V Vieno
Vahvistettu Osto

Tyytyväinen asiakas kiittelee!

L L
Vahvistettu Osto

Olo on energisoitunut ja virkeä.

J Johanna
Vahvistettu Osto

Olen tyytyväinen! Kiitos!

R R
Vahvistettu Osto

Vihreä kahvi on uusi juttu minulle, joten päätin kokeilla. Kiva maku ja nostattaa fiilistä hyvin.

O O

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä