Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Mitä on vihreä magia? Raaka-aineet, hyödyt & vaikutukset

Onko se taikajuoma? Onko se luonnollista? Mitä se tekee? Monet kysymykset ympäröivät tätä Green Magic -nimistä superfoodien sekoitusta. Olemme luoneet tämän kätevän oppaan, josta saat kaiken tarpeellisen tiedon voidaksesi paremmin ymmärtää vihreää magiaa!

Mitä on Green Magic?

Green Magic on ainutlaatuinen luonnollinen ravintolisä, joka sisältää 16 parasta superfoodia. Ravintolisä on saatavilla sekä jauheena että tabletteina, ja sen laadukas superfood-resepti tarjoaa sinulle chlorellan, spirulinan, emomaidon (royal jelly) ja ohraruohon hyödylliset ominaisuudet yhdessä kätevässä paketissa!

Green Magic -ainesosat

Mitä siis on vihreä magia? Tämä on yleisimmin kysytty kysymys tästä superruokasekoituksesta, ja vastaus paljastaa Green Magic -ravintolisän erinomaisuuden. Jokainen ainesosa on valittu mukaan sen ainutlaatuisten, terveydelle hyödyllisten vaikutusten ansiosta - ja nämä vaikutukset vaihtelevat ravitsevasta aina virkistävään saakka. Jokainen Green Magic -ravintolisä sisältää seuraavat 16 raaka-ainetta.

16 tehokasta Green Magic -ainesosaa

Havaijilainen spirulina
Chlorella (rikotut soluseinämät)
Emomaito (Royal Jelly)
Koentsyymi (Co-Q10)
Lactobacillus Acidophilus
Bifidus-bakteerit
Soijalesitiini
Riisinjyvän kuori
Kamut-vehnänorasmehu
Omenakuitu
Ohranorasmehu
Jerusalem-artisokkajauhe
Vehnänidut
Islantilainen levä
Nova Scotian dulse
Omenapektiini

5 Green Magicin tärkeintä hyötyä

Green Magicin 16 laadukasta ja tehokasta superfoodia tarjoavat keholle monia hyödyllisiä vaikutuksia. Esittelemme 5 tärkeintä hyötyä.

 1. Detox

  Green Magicin koostumus on loistava tapa tarjota elimistölle luonnollisia puhdistavia vaikutuksia. Chlorella, spirulina ja vehnänorasmehu ovat puhdistavia ainesosia, joiden sisältämä klorofylli voi auttaa poistamaan elimistön epäpuhtauksia ja toksiineja. Detox voi tehdä olostasi kevyemmän ja vähentää turvotusta, ja lisäksi se auttaa elimistöä tukkivien epäpuhtauksien poistamisessa. Näin elimistö voi hyödyntää ruoasta saamansa ravinteet tehokkaammin.

 2. Energia

  Koska Green Magic -ravintolisä pursuaa tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja, on se hyvä tapa tarjota keholle luonnollista lisäenergiaa. Islantilainen levä, ohranorasmehu ja spirulinajauhe auttavat parantamaan keskittymiskykyä ja suoritusta, sekä vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunteita jolloin jaksat suoriutua päivän tehtävistä tarmokkaammin.

 3. Ruoansulatus

  Ruoansulatuselimistön tukeminen on yksi Green Magic -ravintolisän terveyshyödyistä. Omenan kuitu, vehnänidut ja riisinjyvän kuori sisältävät paljon kuitua, joka saa ruoansulatuksen paremmin liikkeelle ja tekee suolen toiminnasta säännöllisen. Lisäksi Green Magic sisältää Lactobacillus Acidophilus ja Bifidus -probiootteja, jotka tukevat hyödyllistä suolistoflooraa ja tukevat suoliston terveyttä.

 4. Suoja

  Green Magic -ainesosista löytyvät runsaat vitamiinit ja mineraalit tekevät tästä ravintolisästä elimistöä suojaavan. Emomaito (Royal jelly), koentsyymi Q10 ja spirulina sisältävät kehoa suojaavia yhdisteitä kuten antioksidantteja, jotka ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamaa oksidatiivista stressiä ja vaurioita solutasolla.

 5. Painonpudotus

  Viimeisin, muttei missään nimessä viidestä terveyshyödystä vähäisin on Green Magicin tarjoama hyöty laihdutuspyrkimyksillesi. Tämän vihreän magian sisältämät ravinteet nimittäin tukevat kehoa, jolloin terveellisten elämäntapojen omaksuminen ja painonpudotus sujuvat helpommin. Jerusalem-artisokkajauheen kaltaiset, inuliinia sisältävät ainesosat tarjoavat lisäpotkua laihtumiseen.

Green Magic -ravintolisän käyttö

Green Magic on luonnollinen ravintolisä, ja saatavilla sekä tabletteina että jauhemaisessa muodossa. Valitse haluamasi koostumus ja seuraa päivittäisiä käyttösuosituksia. Green Magic -tabletit ovat nopea ja helppo tapa saada superfood-sekoituksesta kaikki irti, kun taas Green Magic -jauhe sopii ihmisille jotka tahtovat vaihtelua, ja sekoittavat ravintolisää smoothieiden tai pirtelöiden sekaan. Kumpikin tapa tarjoaa käyttöösi kaikki 16 superfoodin hyödylliset ominaisuudet!

Tiivistetysti

Green Magic on todella ainutlaatuinen superfood-ravintolisä, ja paras tapa tukea kehon terveyttä sisältäpäin. Saat 16 erinomaista ainesosaa samassa paketissa, joten säästät aikaa ja rahaa - tästä ei ravintolisä enää parane!

Jaa