Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Uutuus!

Monivitamiini ja -mineraali 365 tablettia

365 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä
WeightWorld

Yhteenveto

27 vitamiinia ja mineraalia sisältävä WeightWorldin Monivitamiini ja -mineraali 365 tablettia on luonnollinen ja korkealaatuinen ravintolisä, joka tukee ruokavaliosi tukena. Ravintolisä sisältää A-, B6-, B12-, ja C -vitamiineja sekä monia muita! Monivitamiini ja -mineraali 365 tablettia voi olla hyödyllinen lisä hyvinvoinnistasi huolehtimiseen, koko vuoden ympäri!

 • 365 tablettia - vuoden annokset
 • D-vitamiini auttaa ylläpitämään ihon, luuston ja hampaiden terveyttä
 • C-vitamiini auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta
 • Tukee elimistön luonnollisia puolustusmekanismeja
 • Tehokas ja edullinen
 • GMO-vapaa, gluteeniton ja kasvissyöjille sopiva
 • Osta 1 $24.86
 • Osta 2 $44.74 $49.72 Säästät 10%
 • Osta 3 $59.67 $74.58 Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Mikä ovat Monivitamiini & -mineraalitabletit?

Monivitamiini ja -mineraali 365 on korkealaatuinen ravintolisä, jota tulisi käyttää tasapainoisen ruokavalion ohessa. Ravintolisä sisältää 27 tärkeää vitamiinia ja mineraalia, ja jokainen tabletti voi tarjota lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten väsymyksen & uupumuksen tunteiden ehkäiseminen; normaalin immuniteetin säilyttäminen; luuston, hampaiden, hiusten ja ihon terveyden ylläpitäminen; sekä normaalista lihastoiminnasta huolehtiminen.

Mitkä ovat tärkeimmät hyödyt & ainesosat?

Energiatasot

Jos ruokavaliosi ei tarjoa sinulle kaikkia tarvitsemiasi vitamiineja, joutuu elimistösi tekemään enemmän töitä suoriutuakseen normaaleista tehtävistään - ja tämä saattaa johtaa väsymykseen ja pidemmän päälle muihin terveysongelmiin. Monivitamiinilisän käyttäminen ja terveellisen elämäntyylin noudattaminen ovat hyviä keinoja energisen olon sekä hyvän kunnon ylläpitämiseen.

Mieliala

Useissa tutkimuksissa on havaittu päivittäisen monivitamiinin käyttämisen olevan yhteydessä parempaan mielialaan ja psyykkiseen hyvinvointiin. Riittävä vitamiinien ja mineraalien saanti voi vaikuttaa aivojen toimintaan, ja tätä kautta mielialaan, positiivisella tavalla.

Stressi ja ahdistus

Päivittäisen monivitamiinin sisältämät mineraalit ja vitamiinit voivat myös auttaa selviytymään paremmin stressin ja ahdistuksen aiheuttamista tunteista. Elimistö tarvitsee B-vitamiineja ruoan muuntamiseen energiaksi, hermojärjestelmän toiminnan ylläpitämiseen, sekä stressihormonien tuotantoon. Säännöllinen monivitamiinin käyttö voi pitää kehon vitamiinivarastot kunnossa.

Lyhytkestoinen muisti

Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että B-vitamiineilla on tärkeä rooli lyhytaikaisen muistin tukemisessa. Tutkimuksessa todettiin, että B12-vitamiinilisää käyttäneet iäkkäämmät osallistujat saivat muistitesteistä parempia tuloksia kuin ne osallistujat, jotka eivät ravintolisää käyttäneet.

Lihasvoima

Vapaat radikaalit ovat ikääntymiseen liittyvien lihasongelmien pääasiallinen aiheuttaja. Päivittäinen monivitamiinin käyttö voi auttaa kehoa jaksamaan mahdollisimman hyvin.

Kenelle Monivitamiini & -mineraali on tarkoitettu?

Jokaisen meistä tulisi huolehtia päivittäisestä hedelmien ja vihannesten saannista, jotta elimistö saisi tarvitsemansa polttoaineet. Kiireinen aikataulu ja elämäntilanteet saattavat kuitenkin aiheuttaa valintoja, jotka eivät tarjoa keholle kaikkia tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Monivitamiini ja -mineraali 365 voi tuoda lisäapua ravitsemukseen, erityisesti silloin kun ruokavaliosi on puutteellinen tai epätasapainossa.

Käyttöohje

Ota 1 tabletti päivässä, mieluiten aterian ohessa tai lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Saat parhaat tulokset kun otat tabletin samaan kellonaikaan joka päivä.

Ainesosat

A-vitamiini (Retinyyliasetaatti), D3-vitamiini (Kolekalsiferoli), E-vitamiini (Dl-Alfatokoferoliasetaatti), K-vitamiini (Menakinoni), B1-vitamiini (Tiamiini), B2-vitamiini (Riboflaviini), B3-vitamiini (Niasiini), B5-vitamiini (Pantoteenihappo), B6-vitamiini (Pyridoksiinihydrokloridi), B9-vitamiini (Foolihappo), B12-vitamiini (Syanokobalamiini), B7-vitamiini (Biotiini), C-vitamiini (Askorbiinihappo), Kalsium, Magnesium, Rauta, Kupari, Jodi, Sinkki, Manganeesi, Natrium, Kalium, Seleeni, Kromi, Molybdeeni, Kalium, Kloridi, Natriumkloridi, Dikalsiumfosfaatti.

Monivitamiini ja -mineraali 365 tablettia 365 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä