WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Montmorency Cherry Capsules

1500 mg 90 kpl | Luonnollinen ravintolisä lepoa varten
WeightWorld

Jos sinulla on hakusessa parhaat Montmorency Kirsikka Kapselit unenlaatuasi parantamaan, olet löytänyt etsimäsi! WeightWorldin tiimi on kehittänyt ensiluokkaisen ravintolisän, joka sisältää 3000mg vahvuisen annoksen parasta pakastekuivattua Montmorency -kirsikkauutetta. Sen lisäksi että tuote auttaa sinua nukkumaan yösi paremmin, sisältää se runsaasti hyödyllisiä vitamiineja, ja tukee tervettä virtsahappotasoa. Tämä laadukas tuote ei sisällä lainkaan täyteaineita tai keinotekoisia ainesosia, joten voit olla varma saavasi puhdasta ja luonnollista tehokkuutta.

  • Luonnollinen ravintolisä lepoa varten
  • Sopii täydellisesti treeninjälkeiseen palautumiseen
  • Markkinoiden vahvin - 3000mg annosta kohden
  • Runsaasti A- & C -vitamiinia
  • 90 kapselia riittävät 45 päiväannokseen
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
17.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä ovat WeightWorldin Montmorency Kirsikka Kapselit?

Nämä korkealaatuiset kapselit ovat luonnollinen tapa parantaa unenlaatua. Puhdas, pakastekuivattu Montmorency -kirsikkauute erittäin vahvalla reseptillä - 3000mg per annos. Keskimääräisesti markkinoilta löytyvät tuotteet sisältävät ainoastaan 750mg vahvuisen annoksen, joten tämä supervahva ravintolisä päihittää kilpailijat tarjoten sinulle vain parasta. Lisäksi tuote ei sisällä lainkaan keinotekoisia täyte- sidos- tai säilöntäaineita, joten saat täysin luonnollisen sekä luotettavan ravintolisän.

Mitä kapselit tekevät?

Tämä ravintolisä on tarkoitettu niille, jotka tahtovat parantaa unenlaatuaan. Tämän uutteen tiedetään tukevan lepoa, parantavan unettomuutta ja tehostamaan levon laatua. Lisäksi tämän luonnontuotteen toinen iso hyöty on se, että se ylläpitää terveitä virtsahappotasoja, jotka voivat koholla ollessaan vahingoittaa niveliä ja sydäntä, ja vakavimmillaan johtaa munuaiskiviin. Montmorency-kirsikan antioksidantit suojaavat kehoa vapailta radikaaleilta, jotka voivat vahingoittaa soluja ja aiheuttaa sairauksia sekä ikääntymistä.

Kenelle ne sopivat?

Tämä ravintolisä on kehitetty niille, jotka tahtovat tehostaa leponsa laatua tai nukkua pidempiä aikoja. Lääkkeisiin turvautuminen on usein äärimmäinen askel, kun taas tämä ravintolisä on täysin luonnollinen ratkaisu. Lisäksi nämä kapselit tukevat treeninjälkeistä palautumista. Montmorency-kirsikka sisältää runsaasti C- ja A -vitamiineja sekä antioksidantteja.

Kuinka kapseleita käytetään?

Ota 2 kapselia päivässä aterian ohessa, tai lääkärin ohjeiden mukaisesti. Koska kyseessä on luonnollinen ravintolisä, ei sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista tuotteen sopivuus yhdessä lääkärin kanssa. Tuote on vegaaniystävällinen, eikä sisällä suolaa, tärkkelystä, vehnää, gluteenia, laktoosia, hiivaa, maitotuotteita, keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita. Tuotetta ei suositella alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat: Montmorency -kirsikka (Pakastekuivattu) uute (10:1).

Muut ainesosat: Mikrokiteinen selluloosa (Täyteaine), Magnesiumstearaatti (Paakkuuntumisenestoaine), HPMC Kapselin kuori.

Lue Lisää
Montmorency Cherry Capsules 1500 mg 90 kpl | Luonnollinen ravintolisä lepoa varten

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös