Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Mood Complex

350 mg 60 kpl | Ravintolisä 5HTP, Kamomilla & Ruusujuuri

Yhteenveto

Oletko koskaan miettinyt, miksi kun olet surullinen, olet aina päätynyt suklaalevyn äärelle? Ehkä et vain siksi, että se maistuu herkullisesti, myös siksi, että tutkimusten mukaan mukavuusruoan ja positiivisen mielialan välillä saattaa olla yhteys. Jotta pienet mieliteot olisi helppo pitää kurissa on WeightWorld kehittänyt täysin luonnollisen Mood Complex lisäravinteen, joka auttaa sinua pysymään tasapainossa ja auttaa sinua saavuttamaan pitkän aikavälin terveyttä koskevia tavoitteitasi.

 • Suunniteltu mielialaan ja hyvinvointiin
 • Sisältää 5HTP, kamomillaa ja ruusujuurta
 • Ideaali lisäravinne tunnesyöjille
 • B vitamiini auttaa ylläpitämään kehon normaaleja toimintoja
 • Luonnollista energiaa ja motivaatiota
 • 2 vegaanista kapselia päivässä

Ihanteellinen sekoitus huolellisesti valittuja vitamiineja, kivennäisaineita ja kasviperäisiä uutteita, Mood Complex antaa sinulle pientä lisämotivaatiota kun sitä eniten kaipaat. Tämä luonnollinen hyvinvoinnin tehostaja sisältää ainutlaatuisten ainesosien yhdistelmän, joista kaikki voivat edesauttaa mielialaa, tehden tästä ainutlaatuisen lisäravinteen jo-jo laihduttajille ja niille jotka kaipaavat pitkäaikaista tukea yritykseensä.

 • GMP
 • Vegaaninen
 • Asiantunteva resepti
 • GMO Free

Mieliala ja hyvinvointi

Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa on pitää kiinni ruokavaliosta ja terveellisistä elämäntavoista - varsinkin kun yritämme laihtua. Oman harjoittelun ja terveiden ruokailutottumusten ylläpitäminen johdonmukaisesti kuulostaa yksinkertaiselta, mutta aina on jotain joka voi pilata motivaation. Stressaava päivä tai pieni vastoinkäyminen, voi vaikuttaa mielialaamme ja saada meidät etsimään hetkellistä tyydytystä esimerkiksi lohturuoasta. Tämä johtaa kierteeseen, jossa jo saavutetut tulokset ja kilot tulevat takaisin - tätä kutsutaan myös jo-jo laihdutukseksi. Siksi onkin tärkeää säilyttää positiivinen mieliala, painonhallinta vaatii elämän tasapainoa, vain näin pääset kohti omia tavoitteitasi. Oikeanlainen mieliala auttaa painonhallinta motivaation ylläpitämisessä ja riittävän liikunnan saannissa. Itsestä huolehtiminen on pitkälti kiinni mielialasta.

Mood Complex

Lohturuoka voi antaa sinulle hetkeksi onnellisemman tunteen, mutta tunnesyöminen voi myös lisätä painoasi. Nämä lisäkilot kulkevat rinnallasi pitkän aikaan. WeightWorld pyrkii kehittämään tuotteita, jotka auttavat meitä voimaan paremmin. Tämä tunteiden ja tunnesyömisen välinen yhteys auttoi meitä kehittämään ainutlaatuisen lisäravinteen erityisesti tunnesyöjille. Pitkäjänteisen tutkimusten jälkeen WeightWorld päätyi ainutlaatuiseen vitamiinien, kivennäisaineiden ja kasviperäisten uutteiden sekoitukseen, jonka tarkoituksena on ylläpitää motivaatiostasi. Kahden Mood Complex kapselin nauttiminen päivässä voi auttaa sinua ylläpitämään motivaatiota ja saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteesi.

Ainesosat

Mood Complex koostuu huolella valittujen ainesosien seoksesta, kaikki ainesosat on valittu niiden ainutlaatuisista ominaisuuksien takia. Tämän ravintolisän aineosat voidaan jakaa neljään kategoriaan, niiden mieltä ja kehoa tukevien ominaisuuksien avulla.

Käyttöohje

Mood Complexin ottaminen on yksinkertaista ja kätevää, koska se sopii helposti päivittäiseen rutiiniisi. Ota vain 2 kapselia päivässä ruoan yhteydessä, veden kera. Suosittelemme, ettei päivittäistä annossuositusta ei ylitetä. Jokainen purkki sisältää 60 kapselia, joten yksi purkki riittää 30 päiväksi. Parhaan lopputuloksen saat, jos käytät tuotetta vähintään kolmen kuukauden ajan.

Turvallinen ja luonnollinen ravintolisä

Tämä ravintolisä on valmistettu Britanniassa käyttäen GMP-standardeja, kaikki ainesosat on laadukkaita ja huolella valittuja. Tuotteella ei ole ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Mood Complex sopii vegaaneille ja kasvissyöjille, mikä parasta se on myös gluteeniton. Tämä ravintolisä on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille. Jos käytät parhaillaan masennuslääkkeitä, keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän ravintolisän nauttimista.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Mood Complex
Mood Complex

350 mg 60 kpl | Ravintolisä 5HTP, Kamomilla & Ruusujuuri

26.99€

+
Hamppu-öljy
Hamppu-öljy

10 ml öljy | Hyvinvointia tukeva hamppu-uute

36.99€

+
Omega 3 Kalaöljy
Omega 3 Kalaöljy

2000 mg 240 kpl | Luonnollinen hyvinvoinnin tuki

24.99€

1 Tuote(tta)

26.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

89.09% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

En tiedä johtuiko tästä valmisteesta, mutta oma makeanhimo on pysynyt pari viikkoa hyvin hallinnassa. Karkkihammasta ei enää kolota, suosittelen!

S Satu
Vahvistettu Osto

Kaipasin hieman lisämotivaatiota omaan laihdutukseen ja tämä ravintolisä antoi kivasti lisämotivaatiota. Epäterveellinen palautumisnamut vaihtui terveellisiin pähkinöihin tämän avulla.

M Miksu
Vahvistettu Osto

Helppo nielaista, toimii.

V V
Vahvistettu Osto

Anna

L Liisa
Vahvistettu Osto

Ja täähän toimii, oon yllättynyt. Kiitos.

S Sofia
Vahvistettu Osto

Tulen tilaamaan lisää kun spray loppuu.

O O
Vahvistettu Osto

Ostin lahjaksi tädilleni, hän vaikutti ilahtuneelta.

R R
Vahvistettu Osto

Toimii hyvin.

K Kirsi
Vahvistettu Osto

Helppo ottaa muiden vitamiinien kanssa. Tehokas lisä.

N N
Vahvistettu Osto

Hyvät kapselit, toimii.

M M

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä