• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Moringa yhdistelmäpakkaus

Raikastava jauhe & kapselit
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Moringa lehdet tulevat kaukaa Himalajan vuoristopoluilta, tämä yhdistelmäpakkaus tarjoaa sen edut kahdessa eri muodossa - jauheena ja kapseleina. Moringan lehdet sisältävät huikean määrän eri yhdisteitä; mineraaleja ja vitamiineja. Nämä yhdisteet tunnetusti tukevat kehon korjaus- ja suojausmekanismeja elimistön sisältäpäin. Nauti paremmasta terveydestä ja saavuta hehkuvampi ulkonäkö.

 • Tukee ja suojaa elimistöä
 • Maukas jauhe sopii hyvin resepteihin
 • Nauti kaksi kätevää kapselia päivässä
 • Rikas, suojaava ja vitamiinirikas koostumus
 • Kehoa boostaava yhdistelmä mineraaleja
 • Sopii sekä vegaaneille että kasvissyöjille

Pääset nauttimaan orgaanisten moringa lehtien hyödyistä tämän yhdistelmäpakkauksen avulla. Jauhe on herkullinen lisä ihaniin vihresmoothien joukkoon ja ruoanlaittoon, voit nauttia moringaa useasti päivän aikan. Kapselit kulkee kivasti mukana ja ne on helppo nauttia missä tahansa. Yhdessä ne auttavat sinua boostaamaan elimistön toimintaa ja energiatasoja.

Uudistava vaikutus

Hektinen elämäntyyli ja saasteinen ympäristö on tosiasia kaikkialla maailmassa. Kehomme joutuu sietämään useita epäpuhtauksi päivän aikana. Elimistö taistelee näitä haittoja vastaan tuottamalla vapaita radikaaleja. Nämä vapaat radikaalit on elimistölle hyödyllisiä tiettyyn pisteeseen asti, jos niitä on liikaa solumme alkavat heikentyä. Tämä voi johtaa alentuneisiin energiatasoihin, kuiviin hiuksiin ja ikääntyneen näköiseen ihoon. Kehon puolustaminen ja ihon elinvoiman uudelleen saavuttaminen onkin tästä syystä tärkeää.

Moringa lehdet tulevat puusta

Jo muinaiset egyptiläiset, kreikkalaiset ja roomalaiset käyttivät himalajan vuoristosta kerättyjä moringa lehtiä kosmetiikassa ja ruoanlaitossa. Ajansaatossa kaikkein kasvin osia on käytettyä; lehdistä - siemeniin ja jopa oksiin. Tästä tuleekin sen lempinimi ihmepuu. Moringan käyttöä on tutkittu paljon ja siitä on tullut suosittu ainesosa mm. hiustenhoito- ja ravintolisä valmisteissa.

 • C-vitamiini
 • D-vitamiini
 • Polyfenolit
 • B6-vitamiini
 • Mineraalit
 • Vapaat radikaalit
 • Maksan toiminta
 • Kolesteroli
 • Sokeritasot
 • Aivojen toiminta

Keho rakastaa Moringa -lehtiä

Moringa on tunnettu kansan keskuudessa vuosisatoja ja nyt sitä kohtaan on kasvanut kiinnostus myös tiedepiireissä. Tutkimukset ovat selvittäneet moringa tuotteiden käyttöä ja sitä miten ne suojaavat eri soluja ja elimiä kuten maksaa, sydäntä, munuaisia ja keuhkoja. Vapaat radikaalit on liitetty myös epäterveellisten sokereiden ja rasvojen prosessointiin. Diureettisen vaikutuksen ansiosta se myös puhdistaa kehoa, tukee elimistön normaalia toimintaa ja tuo takaisin elinvoimaa. Lisää moringa päivä rutiineihin ja paranna elimistön toimintaa sisältäpäin.

Moringan sisältämät vitamiinit ja mineraalit

Sinä ja kehosi voitte hyötyä suuresti moringa valmisteiden käyttämisestä. Alhaalta voit nähdä millä tavalla nämä super terveelliset lehdet vertautuvat muihin terveellisiin ruoka-aineisiin. Tiesitkö myös, että moringasta saat huimat 18:sta yhteensä 20:stä aminohaposta, joista 9 oleellista on tietenkin mukaan. Mineraalit kuten magnesium ja potassium sekä b-karoteeni ja flavonoidit on osa moringaa. Tämä harmoninen koostumus tukee kehon normaalia hyvinvointia elimistön sisältä käsin - kehon hyvinvointia varten!

Moringa kapselit ja moringa jauhe tukevat toisiaan!

Bio Spirulina Algae Tablets

Pure Moringa kapselit
Huiman vahva 1000mg koostumus jokaisessa kapselissa. Helposti nieltävä koostumus! Nauti yksi kapseli maksimissaan kolme kertaa päivässä vesilasin kera. Kapselit on valmistettu käyttämällä laadukkaita ja parhaita saatavilla olevia raaka-aineita.

Super Spirulina Powder

Super Moringa jauhe
Moringa lehtijauhe on huikean vahva koostumus. Sopii erinomaisesti sinulle, joka tykkäät kokeilla erilaisia reseptejä ja terveysjuomia. Maultaan jauhe on pinaatin tapainen. Kerta-annostus on yksi lusikallinen, kolme kertaa päivässä.

Moringa kapselien sisältö:

Aktiiviset ainesosat: Moringa tee jauhe, B6- vitamiini, (Pyridoxine Hcl).

Kapselien kuori: kasvisperäinen selluloosa.

Ohje moringa kapselien käyttöön

Kapselit sisältää vain kaksi aktiivista ainesosaa, ja ne ovat vapaat haitallisista kemikaaleista. Kapselit sopii myös vegaaneille ja kasvissyöjille. Suosittelemme kuitenkin että luet ainesosaluettelon, jotta voit välttää mahdolliset allergiset reaktiot. Jos käytät säännöllisesti lääkkeitä, olet raskaan, imetät tai sinulle on määrätty reseptilääkkeitä on suositeltavaa keskustella lääkärin kanssa ennen tuotteen käytön aloittamista. Emme suosittele tätä valmistetta alle 18-vuotiaille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Kapselit oli tosi jees ja hinta kohdillaan!

  N Nina weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Ihan kätevä pakkaus. Ostan jauhetta taatusti lisää.

  L Liisa weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.