WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Mustaselja Advanced - 60 kapselia

500 mg 60 kpl | Ravinteikas hyvinvointiresepti
WeightWorld

Etsitkö tehokasta mustaseljalisää tuomaan lisää elinvoimaa hyvinvointisi tueksi? WeightWorldilla on vastaus valmiina tämän laadukkaan ja tehokkaan mustaseljareseptin muodossa. Mustaselja Advanced kapselit sisältävät vahvan sekoituksen liposomimuotoista C-vitamiinia sekä sinkkiä. Vain yksi helposti nieltävä kapseli päivässä, ja tuet immuunijärjestelmän toimintaa sekä tunnet energiatasosi kasvavan.

  • Vahva mustaseljaresepti
  • Lisää hyvinvointia & elinvoimaa
  • Sisältää liposomimuotoisen C-vitamiinikompleksin
  • Täydellinen tuki kehon luonnolliselle puolustusjärjestelmälle
  • 60 kapselia riittävät 2 kuukauden annoksiin
17.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on WeightWorld Mustaselja Advanced?

Mustaselja tunnetaan sen korkeasta ravintoarvosta. Se sisältää tärkeimpiä vitamiineja ja mineraaleja, jotka parantavat kehon puolustustoimintoja. Mustaselja Advanced kapseleista löytyy 3 tehokasta raaka-ainetta, jotka vahvistavat elimistöä ja tukevat aktiivista elämäntyyliä. WeightWorld on tuonut yhteen puhtaiden seljanmarjojen terveyttä edistävät ominaisuudet, liposomimuotoisen C-vitamiinin sekä sinkkisitraatin hyödyt, jotta kehosi voi nauttia lisääntyneestä elinvoimasta.

Mustaseljan hyödyt

Lisääntynyt energia

Optimaalinen annos vitamiineja tuo lisäenergiaa päivääsi. Helposti nieltävien kapseleiden avulla saat potkua päivääsi, ja jaksat hoitaa rutiinisi tehokkaammin.

Hyvinvoinnin perusta

Lisääntyneen elinvoiman ohella tämä virkistävä ravintolisä tarjoaa luonnollista tukea kehon omille puolustusmekanismeille.

Ravintorikas

Ravinteiden saanti on tärkeässä asemassa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Mustaselja sisältää runsaasti tärkeitä ravinteita, joita elimistö tarvitsee immuunijärjestelmän ylläpitämiseksi.

Käyttöohje

Ota yksi kapseli päivässä terveellisen aterian ohessa, ja pääset nauttimaan tämän tehokkaan kasvipohjaisen lisäravinteen hyödyistä ja mustaseljan terveyttä edistävistä ominaisuuksista.

Ainesosat

Mustaselja, Liposomimuotoinen C-vitamiinikompleksi, Sinkkisitraatti, Kasviselluloosa, Riisijauho, Magnesium kasvistearaatti, Mikrokiteinen selluloosa.

Lue Lisää
Mustaselja Advanced - 60 kapselia 500 mg 60 kpl | Ravinteikas hyvinvointiresepti

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös