Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Mymi Wonder Belly Patches

5 Laastarit | Kofeiinia ja guaranaa sisältävät vatsalaastarit

Vaikka tekisimme kuinka paljon töitä hoikan siluetin saavuttamiseksi, on yksi alue aina vaikea - itsepintainen vatsarasva! Mymi Wonder Belly Patches tarjoavat kohdistetun menetelmän, joka käyttää innovatiivisesti voimakkaita kasviperäisiä aineita. Ne hyödyntävät nerokasta ihon läpi toimivaa teknologiaa, joka välittää ainesosat täsmälleen sinne, minne haluat, silloin kun haluat - sinun ei siis enää tarvitse käyttää epämukavia rasvoja tai pillereitä sinua eniten huolestuttavan alueen hoitamiseksi.

  • Pyrkii kohdistumaan itsepintaiseen vatsarasvaan
  • Innovatiivinen ihon läpi toimiva teknologia
  • Sisältää energisoivia kofeiinia ja guaranaa
  • Käyttää virkistäviä kapsaisiinia ja katekiinia
  • Miellyttävän lämmin, aromaattinen tuoksu
  • Täydentää Mymi Wonder Legs Patches -laastareita

Mymin asiantuntijatiimi valitsi kuusi erityistä, keskenään harmoniassa toimivaa yhdistettä, jotka auttavat sinua toimimaan tyydyttävämmän vartalon saavuttamiseksi. Voit hetkessä kohdistaa ihollesi juuri täydellisesti tasapainotetun määrän tuotetta ja jättää laastarin muutamaksi tunniksi paikalleen, samalla kun jatkat päivääsi mukavuudesta tinkimättä. Jos kaipaat kiinteämpää vyötäröä, Mymi Wonder Belly Patch voi olla juuri oikea tuote sinulle!

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
15.23
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Ihon läpi toimiva teknologia

Alunperin vuonna 1979 matkapahoinvointiin käytetyt iholaastarit ovat innovatiivinen ja jännittävä tapa toimittaa tärkeitä yhdisteitä suoraan verenkiertoon ihon läpi. Näin vältetään pitkällinen ja usein tehoa heikentävä prosessi, jossa ravinteet kulkevat ruoansulatuselimistön läpi. Laastari sen sijaan vapauttaa yhdisteitä välittömästi, mutta tasaisesti käytön aikana. Antamalla juuri sitä, mitä tarvitset, sinne minne sen tarvitset, korvaa se pillerit sekä muut menetelmät. Tiedeyhteisö näkeekin laastarit entistä enemmän nokkelampana keinona vastata erilaisiin kehon tarpeisiin ja tehokkaana vaihtoehtona pillereille ja rasvoille.

Mymin voimakkaat laastarit

Wonder Belly Patches :in kehittäminen otti innovatiivisen askeleen eteenpäin. Koska tiedettiin, että sekä naiset että miehet painiskelevat saman kehonosan kanssa, päätettiin kehittää mukava, joustava laastari, joka peittää koko ongelma-alueen, ja välittää hitaasti, mutta välittömästi energisoivia, virkistäviä ja stimuloivia yhdisteitä suoraan ihollesi. Ne tarjoavat kokonaisvaltaisen ja helppokäyttöisen menetelmän, joka hyödyntää hygieenisiä, kertakäyttöisiä laastareita, jotka välittävät tärkeitä yhdisteitä ilman tarvetta ottaa pillereitä tai käyttää rasvoja. Mymi Wonder Belly Patches :ien käyttö on erittäin helppoa ja vaivatonta - ne voivat olla juuri sitä, mitä etsit.

Rasva-aineenvaihdunta
Rasva-aineenvaihdunta

Soforikosiidi, Sophora Japonica :sta eristetty yhdiste, on yhdistetty rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan. Kapsaisiinia, pippurien tulisuudesta vastaavaa aktiivista ainetta, arvostetaan sen termogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi, jotka on yhdistetty terveeseen aineenvaihduntaan ja painonhallintaan.

Energia
Energia

Kofeiini ja guarana ovat luonnollisia stimulantteja, joiden uskotaan parantavan fyysistä ja henkistä suorituskykyä. Jotkut myös kokevat, että ne voivat auttaa hallitsemaan ruokahalua ja nälkää. Lisäksi yhdisteen vuorovaikutusta energia-aineenvaihduntaan on tutkittu.

Paino
Paino

Monet uskovat katetsiinien kehoa suojelevaan vaikutukseen, joka auttaa saavuttamaan energisen hehkun. Viimeaikaiset tutkimukset ovat yhdistäneet ne jopa painonhallintaan. Salicornia Herbacea, eli suolayrtti, on ainutlaatuinen ainesosa Etelä-Koreasta, joka on yhdistetty glukoositasapainoon.

Ainesosaluettelo

Vaikuttavat aineet: Soforikosiidi, Kapsaisiini, Kofeiini, Katekiini, Infrapuna & Negatiivinen Ioni, Kasviuutteen aktiiviset aineet.

Liima: Luonnonkumi.

Käyttö

Mymi Wonder Belly Patches on suunniteltu luonnolliseksi, helpoksi ja miellyttäväksi lisäksi täydentämään harjoittelu- ja kuntoilurutiineitasi. Käyttääksesi Mymi Wonder Belly Patches :iä, poista kaksi kolmasosaa muovisesta taustasta ja aseta puhtaalle vatsan alueen iholle, samalla irroittaen viimeistä osaa. Varmista, että reikä osuu napasi kohdalle. Käytä enintään kuuden tunnin ajan, ja nauti miellyttävän lämmittävästä vaikutuksesta. Suosittelemme laastareiden päivittäistä käyttöä; ne soveltuvat myös täydellisesti yhteen Wonder Legs Patches -tuotteen kanssa kokonaisvaltaiseksi menetelmäksi.

Ohjeita

Wonder Legs Patches perustuvat kasviperäisiin avainyhdisteisiin sekä uutteisiin ja ne antavat sinulle ensiluokkaisen lähestymistavan vatsahuoliisi. On silti aina suositeltavaa lukea ainesosaluettelo huolellisesti läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta. Emme suosittele laastarien käyttöä herkälle, helposti ärtyvälle iholle. Älä jätä laastaria iholle kuin maksimissaan kuudeksi tunniksi kerrallaan.

Lue Lisää
Mymi Wonder Belly Patches 5 Laastarit | Kofeiinia ja guaranaa sisältävät vatsalaastarit

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

70.00% pohjautuen 6 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tosi halpa hinta! Voisin maksaa enemmän, jos paketissa olisi kerralla tuplamäärä tavaraa.

R Riikka
Vahvistettu Osto

Olen juuri laihduttanut useita kymmeniä kiloja ja olen elämänmuutokseni loppusuoralla. Vatsani on paikoitellen löystynyt tämän seurauksena, iho ei ole enää niin elastinen ja palaudu kuten nuorempana, joten käytän näitä ihon hoitamiseen. Eivät nämä ihmeitä tee, mutta inan on vatsa kiristynyt ja näyttää sileämmältä. Plus nämä ovat niin mukavat etenkin kylmällä ilmalla kun lämpö leviää paidan alla.

S Satu
Vahvistettu Osto

Hyvä täsmätuote esim tärkeitä tapahtumia ennen. Jokapäiväiseen käyttöön liian vaivalloiset.

K Kaisa
Vahvistettu Osto

Hankala kiinnittää mutta toimivat ihan hyvin

J Julie
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös