Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Mymi Wonder Leg Patches

18 Laastarit | Kofeiinia ja guaranaa sisältävät jalkalaastarit

Yhteenveto

Joillekin meistä ei ole väliä, kuinka hoikka ja terve vartalomme on - pelättyä selluliittia ei pääse pakoon! Selluliitin ollessa yleisintä jaloissa, päätti Mymi yhdistää tärkeitä kasviuutteita kätevään, stimuloivaan ihon läpi toimivaan teknologiaan Wonder Legs Patches -tuotteessa. Tällä loistavalla, kohdistetulla menetelmällä voit välittää haluamasi yhdisteet juuri sinne minne haluat.

  • Kohdistuu hankalaan selluliittiin
  • Nerokas ihon läpäisevä teknologia
  • Hyödyntää virkistävää kofeiinia ja guaranaa
  • Sisältää stimuloivaa kapsaisiinia ja katekiinia
  • Miellyttävä tuoksu ja lämmittävä tunne
  • Toimii täydellisesti Mymi Wonder Belly -tuotteen kanssa

Mymi Wonder Leg Patches -tuotteessa yhdistyy valikoima asiantuntevasti valittuja yhdisteitä, jotka kaikki pyrkivät auttamaan sinua haluamasi sileän, virheettömän ihon saavuttamisessa. Voit hetkessä asettaa laastarin ihollesi, ja jättää sen tekemään työtään tietäen, että kaikki uskomattomat ainesosat välittyvät ihoon samalla, kun jatkat päivän askareita. Jos tahdot löytää keinon, joka auttaa estämään selluliitin ja rasvan kertymisen jalkoihin, Mymi Wonder Legs Patches voi olla seuraava askel!

Laastarin voima

Ihon läpäisevää teknologiaa käytettiin alunperin auttamaan matkapahoinvoinnista kärsiviä 1970-luvun lopulla, ja se nähdään erittäin tehokkaana tapana antaa keholle tärkeitä yhdisteitä. Se ohittaa hitaan, vaikutusta mahdollisesti heikentävän ruoansulatusprosessin, ja välittää sen sijaan yhdisteitä suoraan verenkiertoon ihon läpi, mahdollistaen niiden asteittaisen ja jatkuvan vapauttamisen koko käytön ajan. Koska laastarin avulla yhdisteet voidaan kohdistaa juuri halutulle alueelle, saattavat ne syrjäyttää tablettien tai muiden paikallisten menetelmien tarpeen.

Mymi:n Wonder Legs

Wonder Leg Patches -tuotteen kehityksessä otettiin kekseliäs lähestymistapa. Täydellinen pakkaus sopivasti muotoiltuja laastareita luotiin ymmärtäen, että monet haluavat käsitellä erityisesti niitä kehon alueita, joilla selluliittiä todennäköisimmin esiintyy. Voit valita sinulle sopivimman, ja kohdistaa sen niille alueille, jotka huolestuttavat sinua eniten. Laastarit ovat paikallaan ollessaan uskomattoman mukavia ja helppoja unohtaa, joten voit jatkaa päivääsi normaalisti.

Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Soforikosiidi, Kapsaisiini, Kofeiini, Katekiini, Infrapuna & Negatiivinen Ioni, Kasviuutteen aktiiviset aineet.

Liima: Luonnonkumi.

Wonder Legs Patches -tuotteen käyttö

Mymin ihon läpi toimivat laastarit on tarkoitettu nopeaksi, helpoksi ja nautinnolliseksi osaksi rutiineitasi ja nykyistä harjoittelu- ja kuntoiluohjelmaasi. Saatat myös huomata niiden yhteensopivuuden Mymi Wonder Belly Patches -tuotteen kanssa. Käyttääksesi tuotetta, kuori oikean kokoinen laastari muovipakkauksesta ja aseta se alueelle, jonka haluat käsitellä, mielellään niin, että se peittää koko selluliittialueen. Jätä laastari paikalleen muutaman tunnin ajaksi, ja nauti miellyttävästä lämmön tunteesta. Suosittelemme käyttämään tuotetta niin pitkään kuin haluat, kunnes olet tuloksiin tyytyväinen.

Ohjeita

Mymi Wonder Legs Patches -tuotteen ydin on tärkeiden kasviuutteiden yhdistelmä, jonka tavoitteena on tarjota luonnollinen, korkealaatuinen keino fyysisten ongelmien torjumiseksi. Lue kuitenkin ainesosaluettelo läpi huolellisesti siltä varalta, että sinulla on henkilökohtaisia allergioita. Älä käytä laastareita, jos sinulla on herkkä, helposti ärsyyntyvä iho. Älä käytä laastareita yhtäjaksoisesti kauempaa kuin kahdeksan tuntia.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Jännät laastarit, lämpö alkaa leviämään jalkoihin aika pian näiden laiton jälkeen. Eivät häiritse mun päivittäisiä toimia, menevät kivasti tiukkojen farkkujen alla. Käytän näitä reisissä olevaan appelsiini-ihoon ja olen jo huomannu muutosta, iho on sileämpi kuin koskaan ennen :)

E Eva
Vahvistettu Osto

Käytän näitä kotispa-iltoina vatsalaastarien kanssa. Parasta hemmottelua kun ei tarvitse tehdä muuta kuin maata telkkarin edessä!!

C Cecilia
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt nyt parin viikon ajan, enkä ole vielä huomannut selluliitin häviämistä. Ehkä nämä vaativat pidemmän käytön

M Maaret
Vahvistettu Osto

Tuntuvat hassulta mutta ovat toimineet hyvin

S Sasha
Vahvistettu Osto

Vau mikä tuote, jalat tykkää. Iso plussa!

R Riitta-Maija
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus ja tuote kuten pitääkin.

M Minna
Vahvistettu Osto

Jännä päästä kokeilemaan, tilaus tuli juuri ja odotan innolla.

V V
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus ja tuote kuten pitääkin.

V V
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus ja tuote kuten pitääkin.

J Jasmin
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus ja tuote kuten pitääkin.

V V

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä