Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Mymi Wonder Patches Combo

Yhdistelmäpakkaus | Kohdistettuja ihon läpi imeytyviä kasviaineita vatsalle ja jaloille

Yhteenveto

Monet meistä tekevät lujasti töitä saavuttaakseen hoikan, kiinteän siluetin ja sileän ihon, ja investoivat sekä harjoitteluun että pillereihin, tabletteihin ja voiteisiin. Joskus ponnistelumme kuitenkin vaikuttavat turhilta, sillä jotkut kehon alueet - erityisesti vatsa ja jalat - saattavat hyllyä tavalla, josta toivoisimme pääsevämme eroon. Mymi on yhdistänyt kaksi täydellistä tuotetta Wonder Patch Combo:ksi auttaakseen sinua keskittymään näihin kahteen alueeseen. Sinun ei enää ikinä tarvitse vaivata itseäsi kapseleilla ja voiteilla - voit käsitellä harmia aiheuttavia alueita suoraan!

  • Kohdistuu täydellisesti jalkojen ja vatsan rasvaan
  • Vallankumouksellinen, ihon läpi vaikuttava teknologia
  • Stimuloivaa guaranaa ja kofeiinia
  • Virkistävää katekiinia ja kapsaisiinia
  • Molemmissa on aromaattinen, lämmin tuoksu
  • Laastarit toimivat täydellisesti yhteen

Mymi on yhdistänyt kuusi ainutlaatuista kasviuutetta molemmissa Mymi Wonder Patch Combo -laastareissaan, ja ne on kaikki valittu voimakkaiden ominaisuuksiensa johdosta. Laastarit voidaan hetkessä asettaa suoraan iholle, jonka jälkeen voit jatkaa päivääsi mukavasti ja helposti. Sekä Wonder Leg - että Wonder Belly -laastarit vapauttavat muutamien tuntien aikana hitaasti uskomattomat ainesosansa ihoosi ja verenkiertoosi auttaakseen sinua keskittymään niihin kohtiin, jotka sinua eniten huolestuttavat.

Ihon läpi toimiva muutos

Ihon läpi toimivia laastareita käytettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1979 auttamaan ihmisiä, jotka kärsivät matkapahoinvoinnista, ja ne ovat kekseliäs, uusi tapa antaa keholle tärkeitä ravintoaineita ja muita yhdisteitä. Ne vapauttavat aineet suoraan verenkiertoon, ohittaen täysin ruoansulatusjärjestelmän, joka ei ainoastaan vie aikaa, mutta saattaa myös vähentää yhdisteiden vaikutusta. Laastarit sen sijaan vapauttavat nopean mutta tasaisen määrän aineita, mikä jatkuu koko käytön ajan. Laastarit myös välittävät täsmällisen määrän yhdisteitä juuri sinne, minne haluatkin ja näin ollen pyrkivät poistamaan kapseleiden ja muiden menetelmien tarpeen. Asiantuntijat näkevät ne yhä vahvempana vaihtoehtona ja kekseliäänä menetelmänä.

Mahtava yhdistelmä

Mymi teki uskomattoman läpimurron kehittäessään Wonder Patch -laastarit: ymmärtäen, kuinka monet painiskelevat kahden erityisen kehon alueen, vatsan ja jalkojen, kanssa päättivät he kehittää joustavan ja mukavan laastarin, jolla peittää kyseinen alue kokonaan. Ne välittävät sisältöään ihoosi ja verenkiertoosi asteittain, mutta jatkuvasti, samalla auttaen kehoasi virkistävillä, elvyttävillä ja stimuloivilla yhdisteillä. Ne voivat antaa sinulle perusteellisen, poikkeuksellisen täydellisen menetelmän, joka sopii helposti osaksi elämääsi. Kertakäyttöiset laastarit ovat hygieeninen ja kätevä vaihtoehto rasvoille ja kapseleille. Sinun tarvitsee vain sijoittaa laastari haluamaasi kehon kohtaan, ja voit taas jatkaa päivääsi.

Rasva-aineenvaihdunta
Rasva-aineenvaihdunta

Soforikosiidia eristetään japanilaisesta pagodipuusta (Sophora Japonica), ja se on yhdistetty rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan. Myös pippurien tulisuudesta vastaava yhdiste on tunnettu termogeenisyydestään, mikä taas yhdistetään aineenvaihduntaan ja painonhallintaan.

Energia
Energia

Kasviperäistä stimulanttia guaranaa, ja erästä sen aktiivisista ainesosista, kofeiinia, pidetään yleisesti fyysistä ja henkistä suorituskykyä lisäävinä, ja jotkut myös kokevat ne hyödyllisinä nälän, ruokahalun ja ruoanhimon hillitsemiseksi. Näitä ainesosia on myös tutkittu niiden yhteydestä energia-aineenvaihduntaan.

Paino
Paino

Kaakaosta ja punaviinistä löytyvän kasviyhdisteen, eli Katekiinin, uskotaan auttavan kehon suojelemisessa, aikaansaaden elinvoimaista, eloisaa fyysistä hehkua. Tutkimukset ovat viime aikoina yhdistäneet nämä luonnolliset fenolit painonhallintaan. Samoin suolayrtti, eli Salicarnia Harbacea, on ainutlaatuinen korealainen yhdiste, joka on liitetty glukoositasapainoon.

Ainesosaluettelo

Aktiiviset aineet: Soforikosiidi, Kapsaisiini, Kofeiini, Katekiini, Infrapuna & Negatiivinen Ioni, Kasviuutteen aktiiviset aineet.

Liima: Luonnonkumi.

Wonder Combo :n käyttö

Tämä yhdistelmäpakkaus pyrkii olemaan kokonaisvaltainen menetelmä, jolla vastata vatsasi ja jalkojesi ongelmiin - samalla ihanteellisesti täydentäen nykyisiä harjoittelu- ja kuntoilumenetelmiäsi. Kun käytät laastaria kummasta tahansa paketista, varmista, että ihosi on täysin puhdas ja kuiva ennen käyttöä. Voit haluta käyttää niitä heti suihkun jälkeen, kun ihohuokoset ovat avoimmillaan. Käyttääksesi Wonder Belly Patches -tuotetta, poista kaksi vierekkäistä taustaa ja aseta laastari vatsallesi siten, että reikä osuu napasi kohdalle, poistaen samalla viimeistä taustaa. Käytä enintään kuusi tuntia. Käyttääksesi Wonder Legs Patches -tuotetta, ota oikean kokoinen laastari taustasta, ja aseta se yksinkertaisesti sille kohtaa ihoasi, johon haluat sen kohdistaan, mieluiten niin, että se peittää huolestuttavimman selluliittialueen. Jätä paikalleen enintään kahdeksan tunnin ajaksi.

Ohjeita

Molempien Mymi Wonder Patch Combo -tuotteiden ytimessä on tärkeiden kasviuutteiden yhdistelmä, joka pyrkii antamaan luonnollisen, korkealaatuisen menetelmän fyysisten huoliesi poistamiseen. Varmista kuitenkin, että luet koko ainesosaluettelon huolellisesti läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta. Laastareita ei ole tarkoitettu käytettäviksi herkällä, helposti ärtyvällä iholla. Jalkalaastareita ei tule käyttää yli kahdeksaa, eikä vatsalaastareita yli kuutta peräkkäistä tuntia.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

The products are Made in Korea and it works.

K Khristine.fi
Vahvistettu Osto

Olen ostanut molempia Mymin tuotteita erikseen, joten tilasin ehdottomasti tämän combopackin!

V Vanessa
Vahvistettu Osto

Tehon tuntee kihelmöinnistä, sillä lämpö leviää vaatteiden alla ja olo rentoutuu samalla.

I Iiris
Vahvistettu Osto

Hyvän hintainen tuote, odotan innolla tuloksia

J Janika
Vahvistettu Osto

Jännityksellä odotan tuloksia.

H Hannele
Vahvistettu Osto

Tattista vaan tuhannesti.

K Kaarina
Vahvistettu Osto

Tyytyvöinen asiakas kiittelee!

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Tulen tilaamaan lisää kun spray loppuu.

L L
Vahvistettu Osto

Elinvoimaisempi olo jo viikon käytön jälkeen. Makukin kohdillaan.

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Elinvoimaisempi olo jo viikon käytön jälkeen. Makukin kohdillaan.

T Tuula
Vahvistettu Osto

Elinvoimaisempi olo jo viikon käytön jälkeen. Makukin kohdillaan.

J Johanna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä