Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Nautakollageeni Complex

180 kpl | Luonnollinen kollageenilisä
WeightWorld

Yhteenveto

Vaivaavatko sinua katkeilevat ja ohuet hiukset, tai oletko huolissasi ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä? Tiesitkö, että ihon ja hiusten hyvinvoinnista on mahdollista pitää huolta myös sisäisesti, eikä ainoastaan ulkoapäin erilaisten voiteiden ja hoitoaineiden avulla? WeightWorldin valmistama Nautakollageeni Complex on luonnollinen ravintolisä, jonka sisältämät kollageeni ja B-vitamiinit auttavat tukemaan hiusten, ihon, kynsien, luuston sekä nivelten normaalista ylläpidosta huolehtimista. Biotiini on ihon ja hiusten ystävä, ja B12-vitamiini voi auttaa tukemaan immuunijärjestelmän normaaleja toimintoja. Hoida kauneuttasi ja hyvinvointiasi myös sisältäpäin, ja tilaa kätevät kollageenikapselit jo tänään!

 • Ihanteellinen ravintolisä sekä miehille että naisille
 • Hydrolysoitu kollageeni
 • B-vitamiinit kuten biotiini ja B12
 • Sisältää myös Vihreä tee -uutetta ja Ginkgo Biloba -uutetta
 • Helppokäyttöiset kapselit
 • 180 kapselia riittää 6 kuukauden annoksiin
 • Gluteeniton
 • GMP
 • GMO Free
 • Asiantunteva resepti

Mitä on nautakollageeni?

Kollageeni on terveyteen ja hyvinvointiin lukuisin eri tavoin vaikuttava proteiini, jota löytyy ihmisen kehosta enemmän kuin mitään muuta proteiinia. Valitettavasti elimistön luonnollinen kollageenintuotanto saattaa heikentyä ikääntymisen myötä, ja juuri tästä syystä monet päättävät turvautua kollageenilisään. Kollageenin määrä kehossa voi vähentyä ikääntymisen lisäksi myös muista syistä, joita ovat esimerkiksi

 • Hormonaaliset muutokset
 • Alkoholinkäyttö
 • Runsas prosessoitujen ruokien käyttö
 • Tärkeiden ravintoaineiden puute
 • Stressi

Nautakollageeni on nimensä mukaisesti naudasta saatu proteiini, jonka koostumus muistuttaa ihmiskehosta löytyvää kollageenia. Kolme tärkeintä ihmisen elimistöstä löytyvää kollageenia ovat I-, II- ja III -tyypin kollageenit, ja nautakollageenilisä sisältää tavallisesti sekä I-tyypin että III-tyypin kollageenia.

Kenelle Nautakollageeni Complex on tarkoitettu?

Ikääntymisen näkyvät vaikutukset tuottavat harmia monelle. WeightWorldin Nautakollageeni Complex on erinomainen valinta kaikille niille miehille ja naisille, jotka tahtovat tukea ihon, luuston, nivelten, kynsien sekä hiusten normaalia ylläpitoa kätevän ravintolisän avulla. Ikääntymisen merkit alkavat tulla esiin 30 ikävuoden jälkeen, ja säännöllinen ravintolisän käyttö yhdessä terveellisen ruokavalion sekä riittävän liikunnan kanssa voivat auttaa hidastamaan ikääntymisen mukanaan tuomia näkyviä merkkejä.

Mitä hyötyjä Nautakollageeni Complex tarjoaa?

Nautakollageeni Complex voi tarjota hyötyjä kaikenikäisille, sillä sen sisältämät hydrolysoitu kollageeni sekä B-vitamiinit saattavat auttaa tukemaan ihon, kynsien, hiusten, luuston ja nivelten normaalia ylläpitoa. Kollageenikapselit ovat helppo ja kätevä tapa tarjota iholle sen tarvitsemia ravinteita. Nautakollageeni Complexin jokainen kapseli sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän huolellisesti valikoituja vitamiineja sekä kasviuutteita, jotka voivat hyödyttää sinua matkallasi kohti kauniisti hehkuvaa ja nuorekasta ihoa.

Hydrolysoitu kollageeni vai Gelatiini - Kumpi on parempi?

Markkinoilta löytyvät pääasialliset nautakollageenin lähteet ovat hydrolysoitu kollageeni ja gelatiini. Vaikka niiden aminohapposisältö on sama, löytyy niiden rakenteesta eroavaisuuksia. Lisäksi ne reagoivat eri tavoin nesteiden kanssa. Hydrolysoitua nautakollageenia sisältävä ravintolisä on kehollesi erinomainen valinta. Hydrolysointi tarkoittaa sitä, että kollageeni on pilkottu pienenpieniin osiin, joita elimistö voi helposti hyödyntää. Lisäksi kollageenikapselit ovat nopea ja helppo lisä kiireiseen arkeen. WeightWorldin Nautakollageeni Complex -kollageenikapselit sisältävät laadukkaita hydrolysoituja nautakollageenipeptidejä, ja lisäksi ravintolisästä löytyy tärkeitä B-vitamiineja sekä kasviuutteita. Nautakollageeni Complex on tuotettu valvotuissa olosuhteissa niityllä laiduntavista ja ruohoa syövistä lehmistä, joille ei ole annettu keinotekoisia stimulantteja - tämä takaa sen, että tuote on ensiluokkaisen laadukas.

Avainainesosat

Tärkeät B-vitamiinit

Nautakollageeni Complex sisältää runsaasti tärkeitä B-ryhmän vitamiineja, jotka auttavat elimistöäsi toimimaan normaalisti. Biotiini eli B7-vitamiini osallistuu normaalin ihon ja hiusten hyvinvoinnista huolehtimiseen, ja B12-vitamiini puolestaan auttaa tukemaan immunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi se voi osallistua väsymyksen ja uupumuksen tunteiden vähentämiseen.

Aminohapot

Kollageenilisän tarjoamat välttämättömät aminohapot voivat toimia hiusten, ihon, kynsien, nivelten sekä luuston tukena. Ravintolisän sisältämä L-teaniini täydentää aktiivisten avainainesosien toimintaa - ja tukee sinun hyvinvointiasi.

Vihreä tee -uute

Nämä kollageenikapselit sisältävät myös tiivistetyssä muodossa olevaa vihreä tee -uutetta: yksi kapseli vastaa noin yhtä teekupillista. Vihreän teen sanotaan tarjoavan lukuisia terveyshyötyjä ja toimivan myös painonhallinnan tukena.

Käyttöohje

Ota 1 kapseli päivässä täyden vesilasin kera, mieluiten aterian ohessa.

Suositus

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkitystä tai olet lääkärin valvonnan alaisena, varmista tuotteen sopivuus terveysalan ammattilaiselta. Jos huomaat sivuvaikutuksia, keskeytä tuotteen käyttö ja ota yhteys lääkäriin. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

B1-vitamiini (Tiamiini HCL), B2-vitamiini (Riboflaviini), B3-vitamiini (Niasiini), B12-vitamiini (Metylkobalamiini), B7-vitamiini (Biotiini), B5-vitamiini (Pantoteenihappo), MCT-jauhe (sisältää maitoa tai sen johdannaisia), Nautakollageenipeptidit (Maitoproteiinista), Kaakao (Theobroma-kaakao) -jauhe, L-koliinibitartraatti, DHA-jauhe, Kissankynsi (Uncaria Tomentosa) -juurijauhe, Vihreä tee (Camellia Sinensis) -uute, Avena Sativa -uute, L-teaniini, Alfalipoiinihappo (ALA), Ginkgo Biloba -uute, Fosfatidyyliseriini, Natriumkloridisuola, Paakkuuntumisenestoaineet: Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi, Kasviperäinen kapselin kuori: Hypromelloosi (HPCM).

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Nautakollageeni Complex
Nautakollageeni Complex

180 kpl | Luonnollinen kollageenilisä

21.99€

+
Pure Marine Kollageeni
Pure Marine Kollageeni

1170 mg 120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

26.99€

+
Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit
Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit

1290 mg 180 kpl | Ravintolisä nivelten terveydelle

21.99€

1 Tuote(tta)

21.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä