Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Uutuus!

Nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille

100 ml Liuokset & Tipat | Luonnollinen hyvinvointia tukeva ravintolisä
WeightWorld

Yhteenveto

Anna lapsellesi hänen tarvitsemansa D3-vitamiiniannos tämän luonnollisen WeightWorldin ravintolisän avulla. Se sopii täydellisesti 0–12 kuukauden ikäisille vauvoille ja 1–12-vuotiaille lapsille, koska voit lisätä sitä esimerkiksi aterioiden sekaan. Tämä tuote tukee lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä lihasten ja luuston terveyttä. Ihanteellinen käytettäväksi etenkin talvikuukausina, jolloin keho saa luonnollisesti vähemmän D-vitamiinia.

 • Tukee luiden, lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa
 • Laktoositon, maidoton ja GMO-vapaa
 • Toimiva, tehokas ja edullinen
 • Helppo juoda ja kätevä lisätä mihin tahansa ateriaan
 • Tarjoaa lapsille täyden annoksen luonnollista 1000iu D-vitamiinia
 • Sopii kasvissyöjille
 • Gluteeniton
 • Laktoositon
 • Osta 1 $21.31
 • Osta 2 $38.36 $42.62 Säästät 10%
 • Osta 3 $51.15 $63.93 Säästät 20%

Mikä nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille on?

Nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille on ensiluokkainen luonnollinen ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan lapsesi immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja tukemaan kalsiumin imeytymistä normaalin, terveen luuston ylläpitämiseksi. D3-vitamiini (tai kolekalsiferoli) on D-vitamiinin muoto, jota iho tuottaa altistuessaan auringolle. Se on helppo ottaa ja sitä voidaan lisätä mihin tahansa ateriaan, mikä tekee siitä täydellisen lisän nirsoille ruokailijoille! Jokainen pullo sisältää 100 ml korkealaatuista D3-vitamiinia.

Miksi D-vitamiini on tärkeää?

D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään kehoon, mikä tukee terveiden luuston kehittymistä ja vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Ihomme tuottaa D-vitamiinia UV-valolle altistumisen seurauksena ja syksyisin ja talvisin kehon voikin olla vaikea itse tuottaa D-vitamiinia.

Noin yhdellä viidestä ihmisestä arvioidaan olevan D-vitamiinin puutos Isossa-Britanniassa. Ja vaikka sitä esiintyy monissa elintarvikkeissa, kuten munissa, maksassa ja rasvaisessa kalassa, kehon on mahdotonta saada suositeltua päivittäistä D3-vitamiinimäärää pelkästään näistä lähteistä. Tästä johtuen monet vanhemmat haluavat tarjota lapsilleen lisäravinteita, kuten lapsille tarkoitettua D3-vitamiinia, jotta lapset saisivat tarvitsemansa vitamiinit pysyäkseen onnellisina ja terveinä.

Boosts Immunity
Tehostaa vastustuskykyä

Riittävä määrä D-vitamiinia on normaalisti toimivan immuunijärjestelmän edellytys. Keho taistelee bakteereita ja tulehduksia vastaan vastustuskyvyn avulla.

Bones & Teeth
Luut & hampaat

Hampaamme ja luumme tarvitsevat riittävästi D-vitamiinia optimaaliseen mineralisaatioon, ja D-vitamiinilla on ratkaiseva rooli kalsiumin ja fosforin hyödyntämisessä. Nämä auttavat ylläpitämään luiden terveyttä.

Muscles & Cells
Lihakset & solut

Kehon lihakset ja solujen jakautuminen tarvitsevat D-vitamiinia. Tästä johtuen D-vitamiini onkin tärkeä jokaiselle kehon solulle.

Kenelle nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille sopii?

Se sopii täydellisesti vauvoille sekä alle 12-vuotiaille lapsille. Huomioi, että nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille ei ole vegaaninen.

Nestemäisen D3-vitamiinilisän käyttöohjeet

0-12 kuukauden ikäisten lasten tulisi ottaa 0.5ml päivittäin.

Yli 1 vuotiaiden lasten tulisi ottaa 1ml päivittäin.

Lisää vain nestettä ruoan sekaan.

Ainesosaluettelo

Auringonkukkaöljy, MCT-öljy, D3-vitamiini (kolekalsiferoli), E-vitamiini (tokoferoli)

Nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille 100 ml Liuokset & Tipat | Luonnollinen hyvinvointia tukeva ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä