Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille

100 ml Liuokset & Tipat | Luonnollinen hyvinvointia tukeva ravintolisä
WeightWorld

Yhteenveto

Anna lapsellesi hänen tarvitsemansa D3-vitamiiniannos tämän luonnollisen WeightWorldin ravintolisän avulla. Se sopii täydellisesti 0–12 kuukauden ikäisille vauvoille ja 1–12-vuotiaille lapsille, koska voit lisätä sitä esimerkiksi aterioiden sekaan. Tämä tuote tukee lasten immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä lihasten ja luuston terveyttä. Ihanteellinen käytettäväksi etenkin talvikuukausina, jolloin keho saa luonnollisesti vähemmän D-vitamiinia.

 • Tukee luiden, lihasten ja immuunijärjestelmän toimintaa
 • Laktoositon, maidoton ja GMO-vapaa
 • Toimiva, tehokas ja edullinen
 • Helppo juoda ja kätevä lisätä mihin tahansa ateriaan
 • Tarjoaa lapsille täyden annoksen luonnollista 1000iu D-vitamiinia
 • Vegaaninen
 • Sopii kasvissyöjille
 • Gluteeniton
 • Vegaaninen
 • Osta 1 17.99€
 • Osta 2 32.38€ 35.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 43.17€ 53.97€ Säästät 20%

Mikä nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille on?

Nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille on ensiluokkainen luonnollinen ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan lapsesi immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja tukemaan kalsiumin imeytymistä normaalin, terveen luuston ylläpitämiseksi. D3-vitamiini (tai kolekalsiferoli) on D-vitamiinin muoto, jota iho tuottaa altistuessaan auringolle. Se on helppo ottaa ja sitä voidaan lisätä mihin tahansa ateriaan, mikä tekee siitä täydellisen lisän nirsoille ruokailijoille! Jokainen pullo sisältää 100 ml korkealaatuista D3-vitamiinia.

Miksi D-vitamiini on tärkeää?

D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään kehoon, mikä tukee terveiden luuston kehittymistä ja vastustuskyvyn normaalia toimintaa. Ihomme tuottaa D-vitamiinia UV-valolle altistumisen seurauksena ja syksyisin ja talvisin kehon voikin olla vaikea itse tuottaa D-vitamiinia.

Noin yhdellä viidestä ihmisestä arvioidaan olevan D-vitamiinin puutos Isossa-Britanniassa. Ja vaikka sitä esiintyy monissa elintarvikkeissa, kuten munissa, maksassa ja rasvaisessa kalassa, kehon on mahdotonta saada suositeltua päivittäistä D3-vitamiinimäärää pelkästään näistä lähteistä. Tästä johtuen monet vanhemmat haluavat tarjota lapsilleen lisäravinteita, kuten lapsille tarkoitettua D3-vitamiinia, jotta lapset saisivat tarvitsemansa vitamiinit pysyäkseen onnellisina ja terveinä.

Boosts Immunity
Tehostaa vastustuskykyä

Riittävä määrä D-vitamiinia on normaalisti toimivan immuunijärjestelmän edellytys. Keho taistelee bakteereita ja tulehduksia vastaan vastustuskyvyn avulla.

Bones & Teeth
Luut & hampaat

Hampaamme ja luumme tarvitsevat riittävästi D-vitamiinia optimaaliseen mineralisaatioon, ja D-vitamiinilla on ratkaiseva rooli kalsiumin ja fosforin hyödyntämisessä. Nämä auttavat ylläpitämään luiden terveyttä.

Muscles & Cells
Lihakset & solut

Kehon lihakset ja solujen jakautuminen tarvitsevat D-vitamiinia. Tästä johtuen D-vitamiini onkin tärkeä jokaiselle kehon solulle.

Vaikuttavat ainesosat

Vitamin D3
D3-vitamiini

D-vitamiini auttaa kalsiumin imeytymisessä. D3-vitamiiniravintolisien lisääminen päivittäisiin rutiineihin on tärkeää silloin, kun D-vitamiinia ei saa riittävästi auringosta, pimeinä talvikuukausina, tai kun lapset viettävät paljon aikaa sisätiloissa. D3-vitamiini tukee luuston hyvinvointia ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Sunflower Oil
Auringonkukkaöljy

Auringonkukkaöljy sisältää hyviä rasvoja, jotka ovat tehokas energianlähde. Tämä öljy sisältää myös paljon proteiinia, joka auttaa korjaamaan kehon soluja ja auttaa lapsiasi pysymään terveenä.

Sunflower Oil
MCT-öljy

Kookoksesta saatava MCT-öljy on toinen hyvä energianlähde niin lapsille kuin aikuisillekin. MCT-öljy tukee aivojen normaalia toimintaa ja auttaa hallitsemaan painoa vähentämällä tarpeettomia mielitekoja.

Kenelle nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille sopii?

Tuote soveltuu vauvoille sekä alle 12-vuotiaille lapsille.

Nestemäisen D3-vitamiinilisän käyttöohjeet

0-12 kuukauden ikäisten lasten tulisi ottaa 0.5ml tai 1 pipetillinen / 20 tippaa päivittäin.

Yli 1 vuotiaiden lasten tulisi ottaa 1ml tai 2 pipetillistä / 40 tippaa päivittäin.

Lisää vain nestettä ruoan sekaan.

Varoitus: Sinun tulisi käyttää tuote 6kk sisällä pullon avaamisesta

Ainesosaluettelo

Kookos-MCT-öljy, auringonkukkaöljy, E-vitamiini, vegaaninen D3-vitamiini (kolekalsiferoli)

Nestemäinen D3-vitamiinilisä lapsille 100 ml Liuokset & Tipat | Luonnollinen hyvinvointia tukeva ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä