Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Chili Burn

Chiliä ja Vihreää teetä sisältävä ravintolisä

Yhteenveto

Chili Burnin avulla voit tuoda kaivattua maustetta painonhallintarutiineihisi! Chilistä valmistettava ravintolisä hyödyntää niiden luonnollisia biogeenisiä ominaisuuksia kehosi boostaamiseen. Se myös vapauttaa suuren määrän korvaamattomia mikroravintoaineita, jotka täydentävät kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tukevat sen säännöllisiä toimintoja.

  • 100% luonnollinen ravintolisä
  • Sisältää Chiliä, Vihreää teetä ja Kapsaisiinia
  • Kromi edistää makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
  • Ihanteellinen painonhallintaan
  • Helposti nautittavat tabletit
  • Koko kuukauden annostus yhdessä paketissa

Chili Burn tuo lämpöä ja maksimoi chilin ja vihreän teen välisen synergian. Kiitos sen helposti nautittavien kapseleiden, se ei saa koko elämääsi pyörimään painonhallinnan ympärillä. Chili Burnin avulla saat maksimaaliset hyödyt pienellä vaivalla; vain kaksi tablettia päivässä aterioiden yhteydessä on kaikki mitä tarvitset painonhallinnan ja hyvinvoinnin edistämiseen.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen

Tulista ja terveellistä

Chilit kuuluvat koisokasvien perheeseen ja vaikka ne muistuttavat genetiikaltaan pippuria ja tomaattia, kuuluvat ne Capsicum annuum-ryhmään. Ne tulevat monissa eri muodoissa, kokoluokissa ja lajikkeissa, mutta kaikkia yhdistää niiden vaihteleva tulisuus, joka ilmenee syömisen yhteydessä. Tämän vuoksi chilit ovat makua ja tulisuutta tuova tyypillinen ainesosa monessa tänä päivänä syötävässä ruokalajissa ja siksi myös löydät vähintään yhden tyyppisen chilin useimmista keittiöistä. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että tällä terveellisellä vihanneksella on hyvinvointia ja erityisesti painonhallintaa tukevia ominaisuuksia!

Kapsaisiinin taika

Kaikkien huulilla oleva kuuma, chiliin liittyvä ainesosa on Kapsaisiini. Tämä on luonnollisesti chileistä löytyvä aktiivinen yhdiste, joka antaa niille niiden tunnusomaisen potkun. Chilin kapsaisiini myös määrittelee sen tulisuuden. Sen lisäksi, että kapsaisiini on tietyistä ruoka-aineista löytyvä poltteen tuoja, on sillä hyvin mielenkiintoisia käyttötapoja esimerkiksi kehon rasva-aineenvaihduntaan.

Chili Burn

Ainesosaluettelo

Chilipippurin hedelmä (Capsicum Annuum), Vihreän Teen lehdet, Tiamiini, Riboflaviini, B6-Vitamiini, B12-Vitamiini, Kromipikolinaatti, Niasiini, Pantoteenihappo, Magnesium

Käyttöohjeet

Chili Burn on luotu helpoksi lisäksi päivittäisiin rutiineihisi; ota vain kaksi tablettia päivässä, mieluiten yksi lounaan ja yksi illallisen yhteydessä. Älä ota tyhjään vatsaan. Jokainen pakkaus Chili Burnia sisältää 60 tablettia, josta riittää annoksia noin yhden kuukauden jatkuvaan käyttöön.

Ohjeita

Koska Chili Burn on valmistettu luonnollisista ainesosista, ei sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia ja se on turvallinen käyttää. Emme suosittele tuotteen nauttimista mikäli olet raskaana tai imetät, ellei sinulla ole terveysalan ammattilaiselta saatua lupaa. Mikäli sinulla on erityisiä ruokavalioon liittyviä vaatimuksia tai allergioita, suosittelemme ainesosaluettelon huolellista lukemista ennen tuotteen käytön aloittamista.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tilaukseni jälkeen löysin saman tuotteen edullisemmalla hinnalla muualta. En vielä ole koittanut miten toimitus sieltä sujuu. Se jää nähtäväksi.

J Jycce
Vahvistettu Osto

Vaikea sanoa, olen kokeillut sitä vasta 2pv.

M Mari
Vahvistettu Osto

Toinen paketti menossa jo, pistää aineenvaihdunnan vikkeläksi ja hien virtaamaan! Kiloja nyt -5kg

F Freddy
Vahvistettu Osto

Syön näitä kuuriluontoisesti jos menossa on pidempi herkuttelu- tai juhlakausi, auttaa kaloreiden kanssa painiskeluun. Tosi nopea toimitus!

R Raisa
Vahvistettu Osto

Olen pudottanut 3 kiloa. Erinomainen tuote!

C Carri
Vahvistettu Osto

Kiitosta vaan kovasti.

E Elina
Vahvistettu Osto

Ja näähän oikeesti toimii, hieno tuote.

K K
Vahvistettu Osto

Oon vähän ylipainoinen ja ostin näitä painonpudotukseen. Oon nyt syönyt näitä nyt pari viikkoa ja tuloksia alkaa näkyä. Oon myös syönyt terveellisesti ja liikkunut enemmän.

E Eerika
Vahvistettu Osto

Oikeasti toimivat! Tattis

R Riikka
Vahvistettu Osto

Kalorit palaa ihan silmissä!

K Kaija

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä