Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Chili Burn

60 kpl | Chiliä ja Vihreää teetä sisältävä ravintolisä

Chili Burnin avulla voit tuoda kaivattua maustetta painonhallintarutiineihisi! Chilistä valmistettava ravintolisä hyödyntää niiden luonnollisia biogeenisiä ominaisuuksia kehosi boostaamiseen. Se myös vapauttaa suuren määrän korvaamattomia mikroravintoaineita, jotka täydentävät kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tukevat sen säännöllisiä toimintoja.

  • 100% luonnollinen ravintolisä
  • Sisältää Chiliä, Vihreää teetä ja Kapsaisiinia
  • Kromi edistää makroravintoaineiden aineenvaihduntaa
  • Ihanteellinen painonhallintaan
  • Helposti nautittavat tabletit
  • Koko kuukauden annostus yhdessä paketissa

Chili Burn tuo lämpöä ja maksimoi Chilin ja Vihreän teen välisen synergian. Kiitos sen helposti nautittavien kapseleiden, se ei saa koko elämääsi pyörimään painonhallinnan ympärillä. Chili Burnin avulla saat maksimaaliset hyödyt pienellä vaivalla; vain kaksi tablettia päivässä aterioiden yhteydessä on kaikki mitä tarvitset painonhallinnan ja hyvinvoinnin edistämiseen.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
35.13
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Tulista ja terveellistä

Chilit kuuluvat koisokasvien perheeseen ja vaikka ne muistuttavat genetiikaltaan pippuria ja tomaattia, kuuluvat ne Capsicum annuum-ryhmään. Ne tulevat monissa eri muodoissa, kokoluokissa ja lajikkeissa, mutta kaikkia yhdistää niiden vaihteleva tulisuus, joka ilmenee syömisen yhteydessä. Tämän vuoksi chilit ovat makua ja tulisuutta tuova tyypillinen ainesosa monessa tänä päivänä syötävässä ruokalajissa ja siksi myös löydät vähintään yhden tyyppisen chilin useimmista keittiöistä. Monet eivät kuitenkaan tiedä, että tällä terveellisellä vihanneksella on hyvinvointia ja erityisesti painonhallintaa tukevia ominaisuuksia!

Kapsaisiinin taika

Kaikkien huulilla oleva kuuma, chiliin liittyvä ainesosa on Kapsaisiini. Tämä on luonnollisesti chileistä löytyvä aktiivinen yhdiste, joka antaa niille niiden tunnusomaisen potkun. Chilin kapsaisiini myös määrittelee sen tulisuuden. Sen lisäksi, että kapsaisiini on tietyistä ruoka-aineista löytyvä poltteen tuoja, on sillä hyvin mielenkiintoisia käyttötapoja esimerkiksi kehon rasva-aineenvaihduntaan.

Chili Burn

Polte
Polte

Kuten me kaikki tiedämme, chilit ovat tunnettuja poltteestaan! Chilin aktiivinen aine kapsaisiini on yhdistetty termogeenisiin ominaisuuksiin. Tämä peilaa Chili Burnin toiseen avainainesosaan, Vihreään teehen, jota on myös tutkittu perusteellisesti sen termogeenisten ominaisuuksien vuoksi.

Ruokahalun sääntely
Ruokahalun sääntely

Chilit eivät pelkästään polta, vaan sen väitetyt hyödyt ulottuvat pidemmälle. Kapsaisiinia on testattu suhteessa rasvakudokseen ja lisäksi se on yhdistetty ruokahaluun. Ruokahalun sääntelyllä on perusteelliset vaikutukset painonhallintaan.

Vahvista
Vahvista

Chili Burn on myös täynnä vitamiineja ja hivenaineita, jotka auttavat boostaamaan ruokavaliotasi ja vahvistamaan kehoa sisältäpäin. Esimerkiksi B6- ja B12-vitamiinien sekä Magnesiumin ja Niasiinin tiedetään vaikuttavan normaaliin energiaa tuottavaan aineenvaihduntaan. Lisäksi Chili Burn sisältää kromia, jonka tiedetään tukevan normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Ainesosaluettelo

Chilipippurin hedelmä (Capsicum Annuum), Vihreän Teen lehdet, Tiamiini, Riboflaviini, B6-Vitamiini, B12-Vitamiini, Kromipikolinaatti, Niasiini, Pantoteenihappo, Magnesium

Käyttöohjeet

Chili Burn on luotu helpoksi lisäksi päivittäisiin rutiineihisi; ota vain kaksi tablettia päivässä, mieluiten yksi lounaan ja yksi illallisen yhteydessä. Älä ota tyhjään vatsaan. Jokainen pakkaus Chili Burnia sisältää 60 tablettia, josta riittää annoksia noin yhden kuukauden jatkuvaan käyttöön.

Ohjeita

Koska Chili Burn on valmistettu luonnollisista ainesosista, ei sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia ja se on turvallinen käyttää. Emme suosittele tuotteen nauttimista mikäli olet raskaana tai imetät, ellei sinulla ole terveysalan ammattilaiselta saatua lupaa. Mikäli sinulla on erityisiä ruokavalioon liittyviä vaatimuksia tai allergioita, suosittelemme ainesosaluettelon huolellista lukemista ennen tuotteen käytön aloittamista.

Lue Lisää
Chili Burn 60 kpl | Chiliä ja Vihreää teetä sisältävä ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

73.33% pohjautuen 6 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tilaukseni jälkeen löysin saman tuotteen edullisemmalla hinnalla muualta. En vielä ole koittanut miten toimitus sieltä sujuu. Se jää nähtäväksi.

J Jycce
Vahvistettu Osto

Vaikea sanoa, olen kokeillut sitä vasta 2pv.

M Mari
Vahvistettu Osto

Toinen paketti menossa jo, pistää aineenvaihdunnan vikkeläksi ja hien virtaamaan! Kiloja nyt -5kg

F Freddy
Vahvistettu Osto

Syön näitä kuuriluontoisesti jos menossa on pidempi herkuttelu- tai juhlakausi, auttaa kaloreiden kanssa painiskeluun. Tosi nopea toimitus!

R Raisa
Vahvistettu Osto

Olen pudottanut 3 kiloa. Erinomainen tuote!

C Carri
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös