Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Oligo.DX

Selluliittia vähentävä geelivoide

Yhteenveto

Oligo.DX on farmaseuttista laatua oleva voide, joka voi auttaa vähentämään selluliittia ja saada ihon tuntumaan sekä näyttämään sileämmältä sekä pehmeämmältä. Kliinikot ympäri maailman suosittelevat tätä tuotetta niille, jotka haluavat vähentää näkyvää selluliittia nopeasti ja tehokkaasti. Oligo.DX on kliinisesti testattu, ja se on tähän saakka auttanut jo tuhansia miehiä ja naisia pääsemään eroon selluliitista mukavasti kotikäsittelyn avulla.

  • Auttaa vähentämään näkyvää selluliittia
  • Tekee ihosta sileämmän ja pehmeämmän
  • Auttaa poistamaan ihoa vahingoittavia epäpuhtauksia
  • Kliinisesti testattu selluliittivoide
  • Helppokäyttöinen ja nopeasti imeytyvä
  • Hellä vaihtoehto selluliitin poistoon

Jos et halua turvautua kivuliaisiin, rankkoihin ja kalliisiin toimenpiteisiin, vaan etsit hellävaraista metodia selluliitin vähentämiseen, on Oligo.DX sinulle täydellinen ratkaisu! Tuote on kliinisesti testattu, ja se on auttanut jo tuhansia miehiä ja naisia vähentämään ei-toivotun selluliitin määrää kehossa. Voit käyttää tuotetta mukavasti kotona, ja saada apua ongelmaasi!

  • Kliinisesti todistettu
  • Asiantunteva resepti
  • Parabeeniton
  • SLS-vapaa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Mikä on Oligo.DX?

Oligo DX Diagram

Oligo.DX on ihonhoidon alalla tieteellinen läpimurto, ja kehitetty DS Laboratoriesin viiden vuoden laajan tutkimustyön tuloksena. Oligo.DX on selluliittia vähentävä voide, joka käyttää nanosomiteknologiaa pitämään ihon sileämmän näköisenä sekä terveempänä. Pienenpienet nanosomit imeytyvät syvälle ihon pintakerroksen alle, ja sulautuvat solukudoksiin vapauttaen vaikuttavia ainesosia hitaasti. Nanosomit ovat 200 kertaa ihmisen ihosolua pienempiä, minkä ansiosta niiden avulla on helpompi päästä käsittelemään ihonalaista rasvaa.

Oligo.DX selluliittia vähentävä voide auttaa poistamaan imunestejärjestelmään keräytyneitä nesteitä sekä epäpuhtauksia, ja mahdollistaa selluliitin vähentämisen. Tämä geelivoide parantaa ihon ulkonäköä samalla puhdistaessaan sitä sisältäpäin, jolloin epäpuhtaudet poistuvat elimistöstä. Lukuisat käyttäjät ovat huomanneet näkyviä tuloksia jo 4 viikkoa jatkuneen käytön tuloksena.

Kuinka tuote toimii?

Useat selluliittivoiteet toimivat ainoastaan ihon päällimmäisessä kerroksessa, eivätkä imeydy pintakerroksen alle. Oligo DX hyödyntää uutta nanosomiteknologiaa joka tunkeutuu syvemmälle ihon sisään. Jokainen nanosomi on 200 kertaa yksittäistä ihmisen ihosolua pienempi, joten se pääsee syvemmälle ihon sisään ja sulautuu solukudokseen hitaasti vapauttamaan puhdistavia ainesosia.

Aluksi nanosomit imeytyvät syvälle ihon kerroksiin, ja ongelma-alueille päästyään vapauttavat ainesosia, jotka auttavat poistamaan rasvakertymiä. Näitä aktiivisia ainesosia vapautuu yli 15 tunnin ajan.

Kun aktiiviset ainesosat ovat imeytyneet ihoon, ne alkavat laajentaa hiussuonia tukeakseen epäpuhtauksien sekä rasvan poistumista rasvakudoksesta, ja stimuloivat uusien solujen muodostumista. Tämän ansiosta rasva poistuu kudoksista, ja ihosta tulee sileämmän sekä pehmeämmän tuntuinen.

Kuinka käytän Oligo.DX -voidetta?

Laita Oligo.DX -selluliittivoidetta halutulle alueelle, ja hiero tuote ihoon pyörivin liikkein. Sinun tarvitsee käyttää Oligo.DX -voidetta vain kerran päivässä, mieluiten suihkun jälkeen. Varmista, että ongelma-alue on käsitelty kauttaaltaan. Älä käytä alueella muita voiteita, sillä ne saattavat vaikuttaa selluliittivoiteen imeytymiseen sekä tehokkuuteen.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Oligo.DX -selluliittivoide on valmistettu 100% luonnollisista ja korkealuokkaisista ainesosista, joten se on turvallinen sekä tehokas hoitomuoto. Suosittelemme silti ainesosalistan huolellista tarkistamista sekä tuotteen testamista ensin pienellä ihoalueella mahdollisten allergeenien varalta.

Oligo.DX Selluliittia vähentävä geelivoide

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Perheeni naisten riesa on selluliitti ja siitä on vaikea päästä eroon. Kuivaharjaus ja säännöllinen Oligolla läträäminen ovat tuoneet avun minulle ja siskoilleni!

M Maaria
Vahvistettu Osto

Tästä on tullut saunanjälkeinen rutiinini.

K Kaija
Vahvistettu Osto

Imeytyy hyvin eikä ärsytä ihoa

R Rebecca

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä