Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Uutuus!

Omega 3-kalaöljy

250 ml Liquid | Luonnollinen ravintolisä
WeightWorld

Yhteenveto

Joskus kaikkien tarvitsemiemme ravintoaineiden saaminen ruokavaliosta voi olla vaikeaa. Kalat sisältävät runsaasti kehollemme elintärkeitä omega 3-rasvahappoja ja jos et pidä kalan mausta, kokeile WeightWorldin Omega 3-kalaöljyä. Tämä ensiluokkainen ravintolisä sisältää runsaasti omega 3-rasvahappoja, sekä K-, D- ja A-vitamiineja, jotka tukevat normaalia aivojen toimintaa, näköä ja sydämen terveyttä. Lisäksi tuotteen maukas appelsiinin maku on täydellinen niille, jotka eivät pidä kalan mausta!

  • Luonnollisesti hankitut ainesosat
  • Korkealaatuinen annos omega 3-rasvahappoja
  • Sisältää K-, A-, D- ja E-vitamiineja
  • Voimakas 1600 mg annosta kohti
  • Helppo ottaa
  • Maukas appelsiinin maku
19.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Omega 3-kalaöljyn edut

WeightWorldin Omega 3 kalaöljy on ensiluokkainen ravintolisä, joka on valmistettu korkealaatuisista ainesosista. Tuote on täynnä voimakkaita omega 3-rasvahappoja, ja se tarjoaa sinulle suuren annoksen omega 3, sekä kehosi tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita. Omega 3-kalaöljy on valmistettu 100% luonnollisesti pyydetyistä sardelleista. Tuotteen appelsiinin maku tekee siitä helppokäyttöisen lisäravinteen kaikille, jotka eivät pidä kalan mausta.

Omega 3-kalaöljyn edut ja ainesosat

Sydän
Sydän

Kalaöljy on yksi rikkaimmista omega-3-rasvahappojen lähteistä. Näitä rasvahappoja esiintyy vain kehon ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että sinun on löydettävä sen lähteitä ruoasta tai ravintolisistä varmistaaksesi, että kehosi saa riittävästi rasvahappoja. Omega 3-öljyt hoitavat sydäntä ja varmistavat, että kehosi tärkein lihas pysyy kunnossa.

Suojaus
Suojaus

Omega 3-rasvahapot auttavat myös B-solujen, jotka auttavat kehoamme taistelemaan tunkeilijoita vastaan, tuotannossa.

Iho
Iho

Ihomme voi joutua päivittäin koetukselle. Epäpuhtauksien lisäksi liiallinen auringonvalo ja sää voivat vahingoittaa ihosoluja. Omega 3-rasvahapot voivat auttaa korjaamaan vaurioita ja hoitamaan ihon eri kerroksia.

Aivot
Aivot

Tutkimukset ovat osoittaneet, että omega 3-rasvahapot auttavat rakentamaan myös aivojen kalvoja, mikä tarkoittaa, että rasvahapot voivat auttaa ylläpitämään aivojen normaalia toimintaa.

Kenelle Omega 3-kalaöljy soveltuu?

Kalan maku ei miellytä kaikkia. Kalassa on kuitenkin paljon terveellisiä vitamiineja ja mineraaleja ja jos et syö paljon kalaa, olisi sinun hyvä täydentää ruokavaliotasi omega 3-kalaöljyvalmisteella.
Soveltuu yli 18-vuotiaille aikuisille.
Koska omega 3-kalaöljy on peräisin sardelleista, tämä tuote ei sovellu kasvissyöjille tai vegaaneille.

Ainesosaluettelo

Kookospähkinä-MCT-öljy, auringonkukkaöljy, Omega 3 sardellikalaöljy, Sesamum Indicum (seesami) öljy, Q10-entsyymi, luonnollinen appelsiinimaku, ei-GMO-soijalesitiini, askorbyylipalmitaatti (C-esterinä), tokoferolit Helianthus Annuus -siemenöljy, vitamiini E (DL-tokoferyyli), K2-vitamiini (menakinoni), A-vitamiini (retinyylipalmitaatti), D3-vitamiini (kolekalsiferoli) vegaani

Kuinka ottaa Omega 3-kalaöljyä

Ota päivittäin 8ml suuruinen annos tai noudata lääkärisi ohjeita.

Ohjeita Omega 3-kalaöljyn ottamiseen

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisiä ei saa käyttää korvaamaan monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät, otat lääkkeitä tai olet lääkärin valvonnan alainen, ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen ennen käytön aloittamista. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin, jos sen käytöstä ilmenee haittavaikutuksia.

Omega 3-kalaöljy 250 ml Liquid | Luonnollinen ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä