Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Omega 3 Kalaöljy Geelikapselit

Ketoystävällinen hyvinvointilisä

Yhteenveto

Jos tahdot lisätä runsaasti omegaa sisältäviä terveellisiä rasvoja ruokavalioosi, on tässä täydellinen tuote! KetoWorld Omega 3 Kalaöljy Geelikapselit pitävät huolta aivojesi, sydämesi ja ihosi terveydestä. Huikean vahva 3,000mg kerta-annos sisältää yhtä markkinoiden vahvimmista Omega 3 -rasvahapoista, ja lisäksi siitä löytyvät keholle hyödylliset EPA sekä DHA.

 • Tukee sydämen & aivojen toimintoja
 • Hyödyttää myös ihoa, hiuksia & silmiä
 • 3,000mg kerta-annos, jossa EPA & DHA
 • Täydellinen ravintolisä ketodieettiin
 • Helposti nieltävät geelikapselit
 • Keto Diet
 • GMP

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Mitä ovat KetoWorlds Omega 3 Kalaöljy Geelikapselit?

Yksi ketogeenisen ruokavalion haasteista on terveellisten rasvojen tarpeeksi runsas saanti, varsinkin jos on kyse Omega 3 -rasvahapoista. Apuun tulevat nämä Omega 3 Kalaöljy Geelikapselit, jotka sisältävät terveellisiä rasvoja, ja tukevat ketodieettiä tarjoamalla keholle voimaa ja energiaa. Huikea 3,000mg kerta-annos on yksi markkinoiden vahvimmista, joten saat tuntea Omega 3 hyödyt aivoillesi, sydämellesi, ihollesi sekä silmillesi. Helposti nieltävät geelikapselit ovat kätevä ja nopea lisä päivärutiiniisi.

Mitkä ovat Omega 3 hyödyt?

Omega 3 tukee aivojen, sydämen ja ihon terveyttä, joten kalaöljy on koko kehon hyvinvoinnin kannalta erinomainen valinta. Omega 3 on elimistön tarvitsema terveellinen rasva, ja siitä löytyvät sekä EPA että DHA. Sopiva määrä Omega 3 ruokavaliossa tukee:

 • Aivojen toimintaa
 • Sydämen terveyttä
 • Ihoa, hiuksia ja kynsiä
 • Silmiä ja näköä
 • Hampaita & ikeniä
 • Ketogeenistä dieettiä

Kenelle ne sopivat?

Nämä Omega 3 Kalaöljy Geelikapselit ovat loistava valinta aktiivisille ja terveydestään huolehtiville ihmisille, jotka tahtovat pitää huolta tarpeellisesta Omega 3 saannista, sekä kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvästä olosta. Kapselit sopivat täydellisesti myös ketogeenistä ruokavaliota noudattaville, ja auttavat parantamaan aivojen, sydämen, ihon ja silmien hyvinvointia. Laadukkaat geelikapselit on helppo nielaista.

Käyttöohje

Ota 3 kapselia päivässä aterian ja vesilasin kera, joko samalla kertaa tai eri aterioiden aikana. Voit päättää itse milloin haluat ottaa kapselit, mutta suosittelemme niiden ottamista samaan kellonaikaan joka päivä. Luethan ainesosalistan ennen tuotteen käyttöönottoa mahdollisten allergeenien varalta. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista tuotteen sopivuus lääkärin kanssa. Tämä tuote ei sovi vegaaneille tai kasvissyöjille.

Ainesosat

Kalaöljy (Triglyseridi-TG) 3000mg, tyypillisesti sisältää: EPA (Eikosapentaeenihappo) 990mg & DHA (Dokosaheksaeenihappo) 660mg.

Kalaöljy, Kapselin kuori (Gelatiini (Kala), Glyseriini), Antioksidantti (Tokoferolit), Auringonkukkaöljy.

Omega 3 Kalaöljy Geelikapselit Ketoystävällinen hyvinvointilisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Erinomainen lisäravinne joka sisältää runsaasti EPA & DHA rasvahappoja.

E Eugène
Vahvistettu Osto

Ei aiheuta kalanmakuista jälkimakua, joten sopii minulle hyvin.

C Carlos S
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote joka on mauton ja hajuton.

V Valentine

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä