Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Omega-3-rasvahappo

60 kpl | Innovatiiviset vegaaniset Omega-3-kapselit

Yhteenveto

WeightWorldin Omega-3 on täydellinen vegaaninen ravintolisäyhdistelmä, joka parantaa kehosi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa energiabuustin arkeesi. Potentti 1250 mg Omega-3-annos sisältää kahta eri happoa; EPA:ta (eikosapentaeenihappo) sekä DHA:ta (dokosaheksaeenihappo), jotka molemmat stimuloivat aivosolujen toimintaa, tasapainottavat kolesteroliarvoja sekä auttavat painonhallinnassa. Lisäksi Omega-3 tuotteemme sisältää levästä johdettua öljyä, joka on vegaaninen, eettisempi ja ympäristöystävällisempi versio kalanmaksaöljystä.

  • Eettinen vegaani Omega-3-öljy
  • EPA , DHA & DPA normalisoivat aivojen ja sydämen toimintaa
  • Voimakas 1250 mg annos per päivä
  • Auttaa hallitsemaan verensokeriarvoja
  • Ei sisällä säilöntäaineita tai haitallisia kemikaaleja
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMP
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.


Mikä on Maxmedix Omega-3?

Pehmeät geelikapselit sisältävät ensiluokkaista vegaanista Omega-3-öljyä sekä leväöljyä vahvassa 1250 mg annoksessa – huomattavasti tehokkaampana kuin muut markkinoiden tuotteet. Vegaaniset ja geenimuuntelusta (GMO) vapaat kapselimme ovat täynnä elimistölle elintärkeät EPA-, DHA- ja DPA-rasvahapot . Lisäksi vegaanit Omega-3 ovat eettinen valinta! Tuotteemme eivät aiheuta samanlaista ympäristöhaittaa kuin perinteiset kalaöljyt ja ovat siten huomattavasti vihreämpi ja ympäristöystävällisempi valinta.

Mihin Omega-3-öljy tehoaa?

Omega-3 on kattotermi terveydelle elintärkeille rasvahapoille, jotka kuuluvat hyvinvointimme peruselementteihin. Painonhallintaan ja holistiseen elimistön hyvinvointiin tehoavat Omega-3 rasvahapot ovat nyt kapselimuodossa ja sisältävät kahta eri omega-3-happoa: EPA:ta (eikosapentaeenihappo) sekä DHA:ta (dokosaheksaeenihappo), jotka tunnetaan lukuisista ominaisuuksistaan, etenkin sydän ja verisuonten hyvinvointia tehostavista, verenpainetta alentavista ja kolesteroolia tasapainottavista ominaisuuksistaan. Omega-3-happo auttaa myös silmien ja aivojen hyvinvointiin.

Kenelle WeightWorld Omega-3-tuotteet on suunniteltu?

Vaikka omega-3-rasvahappoja suosittelevat lähes kaikki hyvinvoinnin ammattilaiset ja lääkärit, optimaalisen omega-3-rasvahappopitoisuuden saavuttaminen elimistössä on hankalaa. Kiireinen elämäntyyli tai helpot ja nopeat ruokatottumukset eivät aina mahdollista kaikkien ravintoaineiden ihanteellista saantia. WeightWorldin Omega-3-tuotteet ovat helppo lisä päivittäiseen ruokavalioosi ja soveltuvat sinulle, joka haluat ylläpitää terveellistä elämäntyyliä ja tavoittelet ihannekroppaasi. Innovatiiviset kapselit soveltuvat etenkin sinulle, joka etsit vaihtoehtoista tuotetta perinteiselle kalaöljylle.

Kuinka käyttää tuotetta?

Ota 2 pehmogeeliä päivässä täydellä lasillisella vettä, mieluiten aterian yhteydessä. Jokainen kapseli on tehty vain luonnonmukaisista ainesosista, on turvallinen niellä eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Jos olet raskaana, imetät tai sairastat jotain lääkehoitoa vaativaa sairautta, konsultoithan lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöönottoa. Soveltuu gluteenittomille, vegaaneille ja kasvissyöjille. Ei sisällä laktoosia. Emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaille.

Ainesosat:

Merileväöljy (Schizochytrium sp.), Kasvisglyseroli, märkäjauhettu maissitärkkelys, luonnollinen, meritön merileväkarrageeni, luonnollinen korkea, öljyinen auringonkukkaöljy, rosmariiniuute, natriumkarbonaatti (merilevästä) ja C-vitamiiniesteri.

Omega-3-rasvahappo 60 kpl | Innovatiiviset vegaaniset Omega-3-kapselit

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

88.33% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

..........

A Aliisa A
Vahvistettu Osto

Vihdoin omega3 tuote vegaaneille!

P Paavo
Vahvistettu Osto

vahva annostus tarvittavia rasvahappoja. tyylikäs pullo

i irina
Vahvistettu Osto

Kuukauden käytön jälkeen en oo vielä huomannut mitään erikoisempaa, luulen et vaatii pidemmän ajan. Tykkään kuitenkin siittä, että tarjoan kropalleni terveellisyyttä kapselissa!!

K Kaisu
Vahvistettu Osto

Klassinen omega3-tuote, ei moitittavaa

T Taina
Vahvistettu Osto

Vegaanisia ravintolisiä on vaikea löytää. Monet kaverini käyttävät Marine Collagenia mutta nyt löysin onnekseni vegaanisen version! Nyt minäkin voin syödä kollageenilisää!

W Wendy
Vahvistettu Osto

Olen todella iloinen tästä tuotteesta! En tiennyt että on olemassa vegaanisia omega 3 kapseleita!

C Corine
Vahvistettu Osto

En ole vegaani tai kasvissyöjä, mutta en halua käyttää tavallista kollageenia vaan suosin tätä. Hiukset kasvaa nopeammin ja ihoni näyttää paremmalta. En ole vielä huomannut selkeitä terveysvaikutuksia mutta toivon että ne näkyvät pian.

C Charlotte
Vahvistettu Osto

Vihdoinkin löysin vegaanisen Omega 3 lisän. Mahtavaa!

P Priya
Vahvistettu Osto

Mahtavaa että tuote on vegaaninen, olen suositellut sitä ystävilleni

E Elisabet
Vahvistettu Osto

En ole vegaani mutta käytän mielummin näitä kuin ei-vegaanisia tuotteita

A Alliah

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä