WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Omenasiiderietikka Kapselit

1027 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä painonhallintaan
WeightWorld

Tahdotko nauttia omenasiiderietikan lukuisista hyödyistä joutumatta sietämään sen vahvaa hajua ja makua? WeightWorldin valmistamat Omenasiiderietikka Kapselit ovat tehokas ravintolisä, joka voi auttaa huolehtimaan painosta, hillitsemään ruokahalua ja estämään nälän aiheuttamaa ahmimista! Nämä kapselit tarjoavat 1027mg vahvuisen annoksen, joka on tehokkain markkinoilta löytyvä, ja lisäksi niistä löytyy inkivääriä, kurkumaa sekä cayennepippuria.

  • Luonnollinen ravintolisä painonhallinnan tueksi
  • Ruokahalu, elinvoima & hyvinvointi
  • Tehokkaat 1027 mg annokset
  • Sisältää inkivääriä, kurkumaa & cayennepippuria
  • 180 kapselia 3 kuukauden annoksiin
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
19.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä ovat WeightWorldin Omenasiiderietikka Kapselit?

Tämä laadukas lisäravinne on yksi markkinoiden tehokkaimmista! Päiväannos sisältää 1027mg ensiluokkaista omenasiiderietikkaa, sekä lisäksi inkivääriä, kurkumaa & cayennepippuria, jotka tukevat sen imeytymistä elimistöön. Tämä ainutlaatuinen koostumus tarjoaa luonnollista tukea painonhallintaan sekä yleiseen hyvinvointiin. Kapseleista löytyvä omenasiiderietikka sisältää 11% etikkahappoa, mikä on lähes tuplamäärä siitä, mitä tavalliset nestemäiset tuotteet tarjoavat!

Kenelle ne on tarkoitettu?

Nämä Omenasiiderietikka Kapselit on luotu painonhallinnan tukemiseen. Etikkahapon sanotaan auttavan painonhallinnassa, ja sen alkaliininen vaikutus voi auttaa elimistön puhdistusprosessissa sekä ruokahalun hillitsemisessä. Parhaiden tulosten saamiseksi kapseleista löytyy myös cayennepippuria, inkivääriä ja kurkumaa.

Kenelle niistä on hyötyä?

Jos tahdot huolehtia kehostasi luonnollisella tavalla ja puhdistaa sitä sisältäpäin, voi tästä tuotteesta olla sinulle paljon hyötyä. Jos tahdot kokeilla omenasiiderietikkaa ja sen hyvää tekeviä ominaisuuksia, ovat Omenasiiderietikka Kapselit täydellinen valinta! Omenasiiderietikka voi ehkäistä sokerinhimoa, jolloin vähäsokerisen ruokavalion noudattamisesta tulee helpompaa. Nestemäinen omenasiiderietikka on vahvan hajuinen ja makuinen, ja sen käyttäminen sellaisenaan voi olla epämiellyttävää. Etikkahappoa sisältävä juoma voi lisäksi vahingoittaa hammaskiillettä. Nämä kapselit ovat loistava vaihtoehto heille, jotka tahtovat tarjota keholleen tehokkaan luonnontuotteen hyötyjä.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia päivässä, mieluiten aterian ohessa. Älä ylitä päivittäistä annossuositusta paitsi lääkärin määräyksestä. Saat parhaita tuloksia kun otat kapselit aterian jälkeen, jolloin ne voivat auttaa glukoositasojen hallinnassa. Tämä ravintolisä on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Tuotetta ei kuitenkaan suositella diabeetikoille, raskaana oleville tai imettäville naisille. Kapselit ovat vegaaniystävälliset, eivätkä ne sisällä suolaa, tärkkelystä, vehnää, maissia, gluteenia, laktoosia, hiivaa, maitotuotteita, keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat: Omenasiiderietikka (ACV) 11% etikkahappoa, Cayennepippurijauhe, Inkiväärijauhe ja Kurkumajauhe.

Muut ainesosat: Paakkuuntumisenestoaine: Magnesiumstearaatti (kasvilähteistä), Täyteaine: Tumma riisijauho, Kapselin kuori: HPMC.

Lue Lisää
Omenasiiderietikka Kapselit 1027 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä painonhallintaan

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös