Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

Yhteenveto

Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri on täysin luonnollinen ja GMO-vapaa ravintolisä, joka auttaa sinua pitämään huolta kehosi, ihosi sekä niveliesi hyvinvoinnista täysin luonnollisella tavalla. Tehokkaisiin 1,520mg annoksiin pakattu laadukas kurkuma yhdessä inkiväärin kanssa tukevat niveliä, ja piperiini parantaa tuotteen imeytymistä elimistöön. Erinomainen lisäravinne kaikille aktiivista elämäntyyliä eläville ja kehostaan huolta pitäville ihmisille.

 • Laadukas kurkuman antioksidanttiresepti
 • Terveet nivelet, iho ja hyvinvointi
 • 95% Piperiini tehostaa imeytymistä
 • Ainutlaatuinen 1520mg annosvahvuus
 • Inkiväärinjuuri estää pahoinvointia
 • 3 kuukauden annokset
 • Vegaaninen
 • Maidoton
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 13.49€ 14.99€
 • Osta 2 24.28€ 26.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 32.37€ 40.47€ Säästät 20%

Mikä on WeightWorld™ Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri?

Nämä laadukkaat ja 100% luonnonmukaiset kapselit sisältävät kurkumaa, orgaanista mustapippuria (piperiiniä) sekä inkivääriä, jotka tukevat kurkuman sisältämän tehokkaan kurkumiinin imeytymistä elimistöön. Piperiini lisää kapseleiden imeytymistä, joten saat tärkeistä ainesosista parhaan mahdollisen hyödyn. Ainutlaatuinen koostumus tukee hyvinvointia ja elinvoimaisuutta.

Kenelle se sopii?

Olitpa sitten urheiluhullu tai ihan tavallinen tallaaja, joka tahtoo tarjota keholle lisätukea pitkän treenitauon jäljiltä, voi tästä 100% orgaanisesta tuotteesta olla sinulle paljon hyötyä. Nämä tehokkaat ja ensiluokkaiset kapselit on kehitetty kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi, ja ne voivat olla iso apu aktiivisen elämäntyylin tueksi silloin, kun nivelten terveys tuntuu heikenneen. Lisäksi nämä kapselit ovat hyvä idea myös iho-ongelmista kärsiville!

Mitkä ovat ravintolisän avainainesosat?

Orgaaninen Kurkuma
Orgaaninen Kurkuma

Tämä oranssi juuri on peräisin etelä-aasialaisesta orgaanisesta kurkumasta. Kurkuman tärkein sisältämä yhdiste on Kurkumiini - tehokas aineosa, jota on perinteisesti käytetty nivelten, luuston ja ihon terveyden tukena sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Orgaaninen Inkiväärinjuuri
Orgaaninen Inkiväärinjuuri

Orgaanista inkivääriä kasvatetaan laajalti Intiassa ja Kiinassa, ja sitä käytetään lukuisissa resepteissä sekä lisäravinteissa ympäri maailman. Inkivääriä on käytetty jo pitkään hoitokeinona pahoinvoinnin sekä mielitekojen ehkäisemisessä.

Orgaaninen Mustapippuri
Orgaaninen Mustapippuri

Intian Keralasta kotoisin oleva orgaaninen mustapippuri löytyy useista Ayurvedisistä resepteistä sen sisältämien tärkeiden vitamiinien ja mineraalien ansiosta. Lisäksi se tukee ravintoaineiden imeytymistä elimistöön, ja tehostaa avainainesosien vaikutusta.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia päivän aikana täyden vesilasin kera - ota 1 kapseli jokaisen aterian ohessa. Jos sinulla on pitkäaikaisia terveysongelmia tai henkilökohtaisia allergioita lue ainesosalista huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Ainesosat

Orgaaninen kurkumanjuurijauhe (1440mg), Orgaaninen inkiväärinjuurijauhe (60mg), Orgaaninen mustapippuriuute (95% Piperine) (20mg), Täyteaine (Vahamainen maissi), Kapselin kuori (Vegaaninen: Pullulaani), Paakkuuntumisenestoaineet (Piidioksidi, Magnesiumstearaatti).

Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Minulla ainakin auttoi nivelkipuihin,eikä ole pahanmakuinen.

M Mikko U
Vahvistettu Osto

En osaa sanoa miten ja jos ne vaikuttavat, mutta ainakin pitäisi olla tehokasta yhdistelmä.

A Anya
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää ja nivelet eivät ole yhtä jäykät kuin yleensä talvisin

J Jenna
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöiset kapselit jotka eivät maistu miltään

S Sophie
Vahvistettu Osto

Hyvä!

D Davina
Vahvistettu Osto

Arvostan erityisesti sitä että tuote on vegaaninen

C Carolina
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta ja laatusuhde.

M Maija
Vahvistettu Osto

Olen inkiväärin ja kurkuman suuri ystävätär, mutta aina minulla ei ole aikaa kokkailla aterioita joissa niitä olisi riittävästi, joten nämä ovat minulle hyvä lisä.

R Riitta
Vahvistettu Osto

Hyvä keksintö, kaikki inkiväärin, mustapippurin ja kurkuman edut yhdessä paketissa.

T Tuula
Vahvistettu Osto

Kiitos!!

A Anna
Vahvistettu Osto

Kolmas kurkumiinituote, jota olen kokeillut ja tehoaa parhaiten itselläni nivelkipuihin. Ei aiheuta närästystä kuten pelkäsin (koska mukana myös mustapippuria), en ole huomannut mitään sivuoireita, ainoastaan niveloireet ovat kadonneet.

S SHy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä