Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Orgaaniset Moringa Kapselit

1650 mg 180 kpl | Virkistävä puhdas & luonnollinen ravintolisä

Yhteenveto

Nämä 100% Orgaaniset Moringa Kapselit tuovat tuulahduksen Himalajan korkeilta vuorilta. Moringa-teelehdet sisältävät korkean määrän lukuisia vitamiineja ja mineraaleja, minkä takia kasvi on luokiteltu superfoodien joukkoon. Nämä kapselit ovatkin ainutlaatuiset, sillä ne auttavat virkistämään kehoa, ja tukevat hyvää oloa.

 • Suojaavat ja virkistävät sisältäpäin
 • Markkinoiden tehokkain 1650mg päiväannos
 • Kalsium, fosfori & rauta
 • Ei sisällä vehnää, laktoosia tai säilöntäaineita
 • Kaksi 100% orgaanista kapselia päivässä
 • Vegaaninen
 • Luomu
 • Gluteeniton
 • GMO Free

Virkistäytymisen salaisuus

Kiireiset elämäntyylimme tuovat mukanaan usein myös altistumista ilmansaasteille ja niiden myötä vapaille radikaaleille. Vaikka rajoitettu määrä vapaita radikaaleja voi olla jopa hyödyksi, niiden liiallinen määrä voi kuormittaa kehoa, estää korjausprosessia ja johtaa vanhentuneeseen ulkonäköön, elottomiin hiuksiin sekä madaltuneisiin energiatasoihin. Tästä syystä parempaa kehon suojaa, virkistynyttä oloa ja sisäistä hehkua tukevista lisäravinteista on tullut suosittuja miljoonien ihmisten keskuudessa ympäri maailman.

“Ihmekasvi” Moringa

Moringan lehtiä kerättiin alun perin Himalajan vuorten juurilta. Tämän jälkeen tätä ihmekasvia alkoivat käyttää kosmeettisesti sekä ravinnossaan myös muinaiset intialaiset, egyptiläiset, kreikkalaiset ja roomalaiset. Koska kasvin jokainen osa vaikutti auttavan johonkin tarkoituksiin, alettiin Moringaa kutsua “ihmepuuksi”. Viime aikoina yksityiskohtaiset tieteelliset tutkimukset ovat johtaneet maailmanlaajuisin konferensseihin, ja Moringaa on alettu käyttää lukuisissa lisäravinteissa sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Näiden lehtien tehoon kannattaa siis jokaisen tutustua itse!

Mitä Moringa voi tehdä kehollesi?

Moringaa on käytetty paikallisissa yhteisöissä jo pitkään - ja nyt myös muu maailma on havahtunut sen hyötyihin. Moringan lehtiä on alettu tutkia tieteellisesti, ja sen yhteys vapaisiin radikaaleihin sekä kehon eri kudosten - kuten maksan, munuaisten, sydämen ja keuhkojen - suojelemiseen on havaittu. Lisäksi se on liitetty ylimääräisen rasvan ja haitallisten sokeritasojen ehkäisemiseen, sekä puhdistavana diureettina toimimiseen ja kauniin, hehkuvan ylläpitämiseen. Moringa-lehtien lisääminen ruokavalioon voi tukea terveyttä sisältäpäin, sekä samalla ulkoista kauneutta.

 • Polyfenolit
 • C-vitamiini
 • D-vitamiini
 • Mineraalit
 • Vapaat radikaalit
 • Sokeritasot
 • Aivojen tukeminen
 • Kolesteroli

100% Orgaanisen Moringan vitamiinit ja mineraalit

Moringan kehoa suojelevien ominaisuuksien lisäksi siitä löytyy useita muita hyödyllisiä ravinteita. Kuten alla oleva kuva osoittaa, 100% Orgaaninen Moringa sisältää runsaasti vitamiineja sekä mineraaleja, ja lisäksi kahdeksaatoista kaikkiaan kahdestakymmenestä aminohaposta - näiden joukossa myös yhdeksän tärkeintä aminohappoa. Lisäksi siitä löytyy magnesiumia, D- ja B3 -vitamiineja, β-karoteenia, fosforia ja flavonoideja. Yhdessä nämä auttavat sinua palauttamaan kehosi terveyttä sisältäpäin, jotta voisit hehkua ja nauttia virkeämmästä olosta.

WeightWorld 100% Orgaaninen Moringa

Näiden kapseleiden avulla voit huolehtia vitamiinien ja mineraalien saannistasi, ja nauttia Moringa-lehtien virkistävistä ja suojelevista ominaisuuksista. Tehokas 1650mg päiväannos Moringa-uutetta on koostettu huolellisesti, ja tarjoaa optimaalisen määrän kasvin hyötyjä. Kapselit on helppo niellä, ja ne imeytyvät elimistöön hyvin, joten niiden käyttäminen on todella kätevää kiireisen elämäntyylin keskellä. Ota yksi kapseli kahdesti päivässä virkistääksesi oloasi. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme kapselien jatkuvaa käyttöä vähintään kolmen kuukauden ajan. 100% Orgaaniset Moringa Kapselit ovat hyvä valinta kunto- ja terveysintoilijoille, kiireisen elämäntyylin kanssa kamppaileville tai kehon hyvinvointia tukevaa ravintolisää etsiville.

Ainesosat:

Aktiiviset ainesosat: 100% Orgaaninen Moringa (1100mg).

Kapselin kuori: Kasvipohjainen selluloosa.

Suositus

100% Orgaaniset Moringa Kapselit sisältävät ainoastaan kahta aktiivista ainesosaa, eikä niistä löydy haitallisia kemikaaleja tai keinotekoisia ainesosia. Kapselit sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille, sekä gluteeni-, laktoosi- tai vehnäintoleranssista kärsiville. Lue kuitenkin ainesosalista mahdollisten allergioiden varalta. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä kannattaa lisäravinteen käytöstä sopia yhdessä lääkärin kanssa. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Orgaaniset Moringa Kapselit
Orgaaniset Moringa Kapselit

1650 mg 180 kpl | Virkistävä puhdas & luonnollinen ravintolisä

22.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

"Merilevä"mainen maku on vähän outo, mutta kapseli on helposti nieltävä, mikä on hyvä. Olen syönyt näitä nyt säännöllisesti ja olo tuntuu energiseltä. Ei ole tarttunut syysflunssaakaan!

K Katja
Vahvistettu Osto

Helppo tapa lisätä ruokavalioon rautaa luonnollisesta lähteestä.

N Niko
Vahvistettu Osto

Tykkäsin käyttää näitä, ostaisin toistekkin.

A Anni
Vahvistettu Osto

Kaverini suositteli moringa jauheen käyttöä. En kuitenkaan tykkää jauheista, nämä kapselit pelasti onneksi tilanteen.

M Matilda
Vahvistettu Osto

Helposti nieltävät ja toimivat kapselit. Suosittelen!

J Jasmine
Vahvistettu Osto

Tuntuu että saan näistä energiaa, hyvä ravintolisä päivittäiseen käyttöön.

P Priyanka
Vahvistettu Osto

Saan tästä enemmän energiaa - en yhtä paljon kun kahvista, mutta saan enemmän aikaan.

R Rackelle
Vahvistettu Osto

Todella hyvä tuote - suosittelen!

D Devin
Vahvistettu Osto

Sopivan kokoiset kapselit, ne eivät maistu miltään

E Emma
Vahvistettu Osto

Moringa on kyllä ihmeellinen aine, se piristää ja saa olon muutenkin elinvoimaisemmaksi. Ruohoinen maku, tykkään lisätä tätä kasviskeittoihin.

S Sofia

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä