Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Orgaaninen Sienikompleksi

180 kpl | Luonnollinen immuniteetin tuki
WeightWorld

Yhteenveto

Etsitkö luonnollista ravintolisää elimistön immuunijärjestelmän tukemista varten? Siinä tapauksessa WeightWorldin valmistama Orgaaninen Sienikompleksi on sinulle täydellinen tuote! Tämä ravintolisä pursuaa B-ryhmän vitamiineja sekä kuparin ja kaliumin kaltaisia mineraaleja. Lisäksi se sisältää 8 eri sienilajia ja kurkumaa - tämä jos mikä on erinomainen cocktail tarjoamaan keholle lisäbuustia ilman turhia kemikaaleja!

  • 180 kapselia - 3 kuukauden annokset
  • Sienet auttavat tukemaan immuunijärjestelmän toimintaa
  • Orgaaninen kurkuma ja inkivääri
  • GMO-vapaa ja gluteeniton
  • Vegaaneille ja kasvissyöjille sopiva
  • Vegaaninen
  • Luomu
  • GMP
  • GMO Free

Mikä on Orgaaninen Sienikompleksi?

Sienet ovat luonnon pieniä ihmeitä. Herkulliset syötävät sienet sopivat käytettäviksi monenlaisissa ruoissa, ja tarjoavat lisäksi lukuisia terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Sienet eivät sisällä rasvaa tai kolesterolia, ne ovat vähäkalorisia, ja sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja sekä kuitua. Sieniruokia voi olla kuitenkin hankala sisällyttää jokapäiväiseen ruokavalioon, joko sienten kypsentämiseen vaaditun ajan tai kyllästymisen vuoksi - ja tästä syystä sieniä sisältävä ravintolisä on loistoidea.

Kun valitset sieniä sisältävää ravintolisää, valitse tuote puhtaasta sekä turvallisesta lähteestä, ja luotettavalta valmistajalta. Kuten tiedät, jotkut sienilajit voivat aiheuttaa ihmiselle vakaviakin myrkytysoireita. Asiantuntevasti valmistettu ravintolisä sen sijaan tarjoaa sienten hyödyt turvallisesti, ja edulliseen hintaan.

WeightWorldin Orgaaninen Sienikompleksi sisältää kaikki sienten hyödylliset ominaisuudet yhdessä kätevässä kapselissa. Tämä ravintolisä auttaa tukemaan hyvinvointia 8 eri sienilajin voimalla, ja siitä löytyvät esimerkiksi Siitakesieni, Siiliorakas (Lion’s Mane) sekä Reishi eli lakkakääpä. Lisäksi kapselit sisältävät kurkumaa ja inkivääriä. Orgaaninen Sienikompleksi voi auttaa tukemaan elimistön immuunijärjestelmää, sekä ylläpitämään sydämen, aivojen ja hermoston normaalia terveyttä.

Avainainesosat & Orgaanisen Sienikompleksin hyödyt

Orgaaninen Sienikompleksi - Käyttöohje

Ota 2 kapselia päivässä täyden vesilasin kera, mieluiten aterian yhteydessä.

Ainesosat

Orgaaninen Inonotus obliquus (Pakurikääpä) -jauhe, Orgaaninen Ophiocordyceps sinensis (Kiinanloisikka) -jauhe, Orgaaninen Hericium Erinaceus (Siiliorakas) -jauhe, Orgaaninen Grifola Frondosa (Koppelokääpä) -jauhe, Orgaaninen Pleurotus Ostreatus (Osterivinokas) -jauhe, Orgaaninen Lentinula Edodes (Siitakesieni) -jauhe, Orgaaninen Coprinus Comatus -jauhe, Orgaaninen Ganoderma Lingzhi (Lakkakääpä) -jauhe, Orgaaninen Curcuma Longa (Kurkuma) -jauhe, Orgaaninen Zingiber Officinale (Inkivääri) -jauhe, Kapselin kuori*: Hypromelloosi (HPMC)

Suositus

Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille aikuisille. Älä ylitä päivittäistä annossuositusta. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkitystä tai olet terveydentilasi vuoksi seurannassa, varmista tuotteen käyttöönotto yhdessä terveysviranomaisen kanssa. Jos huomaat tuotteen aiheuttavan sivuvaikutuksia keskeytä käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Orgaaninen Sienikompleksi
Orgaaninen Sienikompleksi

180 kpl | Luonnollinen immuniteetin tuki

24.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

+
Ashwagandha
Ashwagandha

600 mg 180 kpl | Luonnollinen hyvinvointilisä

26.99€

1 Tuote(tta)

24.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä