Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Orgaaniset inkiväärikapselit – 100% luonnollinen tasapainottava ravintolisä sydämelle ja vatsalle - WeightWorld - 650mg
Orgaaniset inkiväärikapselit – 100% luonnollinen tasapainottava ravintolisä sydämelle ja vatsalle - WeightWorld - 650mg

Orgaaniset inkiväärikapselit

650 mg 90 kpl | Luonnonmukaista hyvinvointia

Yhteenveto

Inkiväärijuuriuute on yksi luonnollisimmista ja voimakkaimmista tavoista aktivoida elimistön hyvinvointia ja muun muassa ylläpitää päivittäisiä energiatasoja. Inkivääri on erittäin monipuolinen raaka-aine, jota voit käyttää sellaisenaan tai kapselimuodossa. WeightWorldin Orgaaniset inkiväärikapselit sisältävät 650mg luonnollista voimaa jokaisessa annoksessa. Helposti otettavat kapselit eivät maistu inkiväärille, mutta se pitää sisällään kaikki muut positiiviset ominaisuudet. Käytämme tuotteessamme laadukkainta, puhdasta inkivääri-uutetta, mikä tekee kapseleista hyvin soveltuvat myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

 • Suunniteltu sydämen ja vatsan hyvinvoinnille
 • Valmistettu hienoimmasta inkivääristä
 • Voimakas 650mg kerta-annos
 • Neutraalin makuinen kapseli
 • Helposti nieltävässä muodossa
 • Soveltuu sekä vegaaneille että kasvissyöjille
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Luomu

Miksi ottaa Orgaanisia inkiväärikapseleita?

Inkivääri sellaisenaan tai lisäravinteen muodossa on yksi maailman käytetyimpiä mausteita ruoanlaitossa, mutta myös hyvinvointia lisäävänä ainesosana. Sen lisäksi, että sillä on helposti tunnistettava maku ja koko kehoa lämmittävä vaikutus, on se erittäin hyvä ainesosa hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja elinvoimaisuuden vahvistamiseen.

Tehokas apu pahoinvointiin

Inkivääriä käytetään ruokavaliossa sen raikkaan ja voimakkaan maun takia, mutta sitä on myös käytetty auttamaan elintoimintojen tasapainottamisessa, etenkin vatsalaukun ja suoliston hyvinvoinnin edesauttamisessa. Ympäristöstämme kertyy elimistöömme jatkuvasti erilaisia haitallisia ainesosia, kuten lääkekuurien kuljettamia kemikaalijäämiä tai ympäristön saasteiden lisäämiä toksiineja. Useat tutkimukset ovat löytäneet yhteyden inkiväärin sekä vatsaa rauhoittavien ominaisuuksien väliltä. Suoliston toimivuus on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Inkivääriä käytetään myös puhdistamaan ja rauhoittamaan tulehduksia, vatsatauteja, pahoinvointia tai muita suoliston epätasapainoon liitettäviä epämukavuustiloja. Vaikka vatsataudit lähtevätkin usein itsestään, saattavat inkiväärikapselit rauhoittaa pahan olon tunnetta niin, ettet joudu lopettamaan päivääsi kesken vaikka pahoinvointi yhtäkkiä iskisikin.

Elimistön puhdistuminen

Inkivääri tunnetaan myös sen puhdistavista ominaisuuksista, jotka ovat erityisen tehokkaita etenkin, kun haluamme eroon elimistöön kertyneistä kuona-aineista ja kemikaaleista, jotka aiheuttavat epämukavuutta. Inkivääri on yhdistetty mahalaukun tyhjennykseen, joka poistaa edellä mainittuja aineita. Tällaiset prosessit ovat hyväksi sydämen terveydelle ja verisuonten tasapainoille. Inkiväärijuuren vahvuus antaa sinulle lisäboostia päivittäiseen elämääsi, ylläpitää energiatasojasi ja siten luonnollisesti tehostaa elimistösi toimintaa ja puhdistumista.

Nivelet

Unohdamme usein, että inkivääri on poikkeuksellisen tehokas raaka-aine tukemaan elimistömme nivelten ja muiden liitosten toimintaa. Useat tutkimustulokset osoittavat että inkivääri laskee tulehdustasoja ja on siten erinomainen keino pitää huolta muun muassa nivelten hyvinvoinnista. Tulehdus ja turvotus aiheuttavat usein liitoskohtien kiputiloja, mitkä voivat ajan myötä kasvaa epämukaviksi ongelmiksi etenkin jos ennaltaehkäiseviä keinoja ei harjoiteta lainkaan.

Nivelet

Ainesosaluettelo

Orgaaninen Zingiber Officinale (inkivääri)-jauhe, kapselin kuori: hypromelloosi (HPMC)

Kuinka otan Orgaanisia inkiväärikapseleita?

Parhaimpien tulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että otat 1 inkiväärikapselin päivittäin. Nauti kapselit runsaan veden kanssa ja yhdistä ne terveellisiin elämäntapoihin sekä tasapainoiseen ruokavalioon. Voit itse valita kapselien ottamisen ajankohdan ja voit ottaa ne joko tyhjään tai täyteen vatsaan.

Ohjeita Orgaanisten inkiväärikapseleiden käyttäjille

Tämä ravintolisä ei ole ruoan korvike. Parhaat tulokset saat kun se on osa tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota sekä aktiivista päivittäistä liikuntaa. Tuote soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille, mutta ei alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Orgaaniset inkiväärikapselit
Orgaaniset inkiväärikapselit

650 mg 90 kpl | Luonnonmukaista hyvinvointia

18.99€

+
Circulator
Circulator

Laite | Jalkojen verenkierto

179.00€ 210.59€

+
Liposomal C Vitamiini
Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

25.19€

1 Tuote(tta)

18.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

88.57% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Todella hyvä tuote

J Jari M
Vahvistettu Osto

Nivelkipuihin löytyi apu tästä

K Kaija
Vahvistettu Osto

Inkiväärikapselit sopivat meikäläisen nivelrikkoon, rauhoittavat kivun.

O Ove F
Vahvistettu Osto

Todella rauhoittava ravintolisä, mainio päivittäiseen käyttöön.

M Mikke
Vahvistettu Osto

Syön tätä yleensä vatsavaivoihin tavallisten lääkkeiden ohella, varmistaen, etteivät ne tee liikaa hallaa ja että tasapaino pysyy!

L Leeni
Vahvistettu Osto

Nää kapselit ja kuppi kahvia, niin päivä lähtee käyntiin just eikä melkein!

K Karo
Vahvistettu Osto

Vahvin löytämäni inkiväärilisä!

K Kiti
Vahvistettu Osto

Nukuin aina, en jaksanut pysyä hereillä. Inkivääri kapseleiden avulla olen saanut elämäni takaisin. Mieli on virkeä ja hyväntuulinen. Suosittelen !

A Anne
Vahvistettu Osto

Täydellinen minulle koska haluan nauttia inkiväärin hyödyistä mutta en voi sietää tuoreen inkiväärin makua.

D Dani
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää ja mieto haju

B Belle

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä