• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Detox Tea 28 Days

Teepussia | Elimistöä puhdistava detox tee - Aamu- ja iltatee

Örtte

34.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Örtte Natural ™ Detox Tea on kehitetty puhdistamaan kehoa haitallisista kuona-aineista. Se on helppo ja turvallinen tapa puhdistaa kehoa ilman hankalia pillereitä tai kalliita hoitoja. Tämä tee soveltuu terveelliseen koti-detoxiin ja voi kohottaa energiatasoja, auttaa säätelemään unirytmiä ja tehostaa hoikistumista ja painonpudotusta. Mikä parempaa, Örtte Detox tee-pakkaus sisältää sekä ilta- ja aamuteesekoituksen, jotka on erityisesti suunniteltu tukemaan tervettä oloa kellon ympäri!

 • Edistää terveellistä painonpudotusta ja hoikistumista
 • Auttaa vähentämään turvotusta
 • Sisältää sekä aamu- että iltateen
 • Auttaa puhdistamaan elimistöä haitallisista kuona-aineista
 • Helppo ja herkullinen koti-detox
 • Valmistettu täysin vegaanisista ja luonnollisista ainesosista

Örtte Natural ™ Detox Tea on tehokas detox-kuuri ja intensiivinen luonnollinen paksusuolen puhdistaja. Se on valmistettu sekoituksesta orgaanisia ainesosia ja uutteita, eikä sisällä toksiineja tai kemikaaleja. Tämä valmiste on suunniteltu käytettäväksi aamuin illoin 28 päivän mittaisen koti-detox-kuurin muodossa. Örtten detox tee voi saada sinut tuntemaan olosi raikkaaksi ja uudistuneeksi kellon ympäri!

Lue lisää

Mikä on Örtte Natural ™ Detox Tea?

Örtte Detox tee on voimakas detox- eli elimistöä puhdistava tee, joka on valmistettu ainutlaatuisesta ja tarkkaan valitusta yhdistelmästä luonnollisia, orgaanisia aineksia. Örtte Detox Tea Combo sisältää kaksi erilaista teesekoitusta, aamuun ja iltaan. Tämän detox-teen juominen on helppo ja herkullinen tapa puhdistaa kehoa ilman lääketieteellisiä toimenpiteitä tai pillereitä - nauti vain kuppi teetä!

Sekä aamu- että iltatee on suunniteltu erityisesti puhdistamaan elimistöä, mutta tämän lisäksi molemmilla valmisteilla on myös omat erityiset bonusvaikutuksensa. Aamutee on suunniteltu virkistämään ja antamaan energiaa uuteen päivään. Iltatee puolestaan on kehitetty auttamaan sinua rentoutumaan ja rauhoittumaan pitkän päivän jälkeen.

Miten valmistan detox teetä?

Örtte Detox-teen valmistus ei voisi olla helpompaa! Aloita yksinkertaisesti ottamalla teepussi pakkauksesta ja asettamalla lempimukiisi. Lisää kiehuvaa vettä ja anna Örtte Detox-teepussin hautua noin 5 minuutin ajan - emme suosittele tätä pidempää haudutusaikaa, jotta teen maku ja teho ovat parhaat mahdolliset!

Detox teen hyödyt

Eloisa nainen rannalla

Puhdistaa kehoa haitta-aineista, joten voit huomata aineenvaihdunnan tehostuvan ja olon virkistyvän.

Kupillinen teetä

Detox teen lukuisat ravintoaineet vahvistavat terveyttä ja vastustuskykyä.

Täysi ruokalautanen

Vähentää ruokahalua ja makeanhimoa, jolloin sinun on helpompi välttää ylensyöntiä ja napostelua.

Miten pitkäksi aikaa yksi pakkaus Örtte Natural ™ Detox teetä riittää?

Yksi pakkaus Örtten Detox-teetä sisältää 14 pussia iltateetä ja 28 pussia aamuteetä, eli yhteensä 28 päivän annoksen. Parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että juot kupillisen Örtte Detox-aamuteetä joka aamu, ja Örtte Detox-iltateetä joka toinen ilta.

Aamuteen ainesosat

Image of Green Tea
Vihreä tee: Vihreä tee on voimakas antioksidantti täynnä terveydelle suotuisia bioaktiivisia yhdisteitä. Se voi parantaa aivojen toimintaa ja fyysistä suorituskykyä sekä tukea painonpudotusta.
Image of Peppermint Leaf
Piparmintun lehti: Piparmintun lehti on tehokas antioksidantti, joka voi tukea maksan toimintaa. Sen viilentävä ja rauhoittava maku tekevät siitä suositun ainesosan terapeuttisissa teesekoituksissa.
Image of Goji Berries
Goji-marja: Goji-marjat sisältävät runsaasti vitamiineja ja hivenaineita, ja niiden sanotaan vahvistavan vastustuskykyä sekä tehostavan aivotoimintaa.
Image of Red Dates
Punaiset taatelit: Punaiset taatelit sisältävät enemmän C-vitamiinia kuin omenat ja viinirypäleet, ja tehostavat valkosolujen toimintaa. Näin ollen ne soveltuvat erinomaisesti detox-teen ainesosaksi.
Image of Nettle Leaf
Nokkosenlehti: Nokkosenlehti voi helpottaa kipua, turvotusta ja ruoansulatusoireiden aiheuttamaa epämukavuutta.
Image of Reselle
Roselle: Roselle, joka tunnetaan myös nimillä hibiskus ja niittysuolaheinä, sisältää runsaasti vitamiineja ja on yleisesti käytetty terapeuttisten teesekoitusten ainesosa.

Iltateen ainesosat

Image of Lavender
Laventeli: Laventelia käytetään perinteisesti teessä sen rauhoittavan ja miellyttävän tuoksun ansiosta. Se voi tasapainottaa mielialaa, lievittää stressiä ja helpottaa syvää unta.
Image of Chamomile
Kamomilla: Kamomilla tunnetaan unirytmiä säätelevästä ja lievää unettomuutta hoitavasta vaikutuksestaan. Sitä voidaan käyttää myös lievittämään stressiä sekä vahvistamaan vastustuskykyä.
Image of White Tea
Valkoinen tee: Valkoinen tee voi auttaa vahvistamaan hampaita ja luita. Se tunnetaan voimakkaista antioksidanttisista, antibakteerisista, antiviraalisista sekä anti-inflammatorisista vaikutuksistaan.
Image of Camallia Sinensis
Camellia Sinensis: Camellia Sinensis eli teepensaan lehti voi suojella kehoasi haitta-aineilta, jotka voivat aiheuttaa soluvaurioita ja sairauksia.
Image of Rhodiola Rosea
Rhodiola Rosea: Rhodiola Rosea eli ruusujuuri auttaa kehoasi käsittelemään ja polttamaan varastoitunutta rasvaa. Se voi tukea painonpudotusta, tehostaa energiatasoja ja parantaa kestokykyä.
Image of Valerian Root Extract
Valeriaanan juuriuute: Valeriaanan juuriuute voi edistää hyviä yöunia sekä lievittää stressiä ja ahdistusta.

Onko Örtte Natural ™ Detox Tea turvallinen käyttää?

Örtten detox tee on valmistettu puhtaista luonnollisista aineista, eikä sillä pitäisi olla sivuvaikutuksia. Tarkista kuitenkin aina ainesosaluettelo mahdollisten allergisoivien aineiden varalta.