• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Tea Infuser Bottle

Lasinen termospullo siiviliällä, kuumille ja kylmille juomille

Örtte

24.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Örtten lasinen haudutustermos on kehitetty auttamaan sinua nauttimaan erinomaisesta teestä mahdollisimman helposti. Tämä lasitermos soveltuu teen hauduttamiseen sekä nauttimiseen ja säilyttää teen maun, lämmön ja korkean laadun tehokkaasti. Lasitermos on valmistettu korkealaatuisista, kaksoislasitetusta fotokromaattisista raaka-aineista, jotka ovat myös naarmuuntumattomia. Näin ollen tämä termospullo soveltuu täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Teetermos sisältää kaksiosaisen teesuodattimen, joka voidaan poistaa helppoa puhdistusta varten.

 • Korkealaatuinen
 • Soveltuu täydellisesti sekä kuumille että kylmille juomille
 • Irrotettava, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi
 • Kaksoislasitus suojaa naarmuilta
 • Soveltuu tiskikoneeseen
 • Käytännöllinen kaksiosainen teesuodatin

Örtte Lasitermos sisältää tyylikkään kierrekorkin, joka on valmistettu korkealaatuisesta bambusta. Bambukorkki saa termospullon näyttämään upealta ja auttaa myös pitämään teen lämpimänä ja pullon turvallisesti suljettuna. Pullo on suunniteltu helposti kannettavaksi, joten se sopii täydellisesti arjen kiireiden keskelle. Voit ottaa haudutuspullon mukaan töihin tai vaikka kävelylenkille. Örtte-teepullon voi turvallisesti pestä tiskikoneessa käytön jälkeen.

Lue lisää

Mikä on Örtte Lasitermos?

Tämä lasinen haudutustermos kehitettiin erityisesti Örtte Detox- sekä Skinny-teen hauduttamiseen, mutta voit käyttää sitä myös muiden lempiteesekoitustesi hauduttamiseen ja nauttimiseen. Tämä termospullo on suunniteltu säilyttämään teesi lämpötila ihanteellisena, oli kyseessä sitten kuuma tai kylmä juoma. Termospulloa on helppo kantaa mukana, ja se säilyttää teen hyvän maun. Kierrekorkki on valmistettu korkealaatuisesta bambusta ja auttaa säilyttämään ihanteellisen lämpötilan ja maun, jotta voit nauttia suosikkiteestäsi missä ikinä liikutkin!

Mitä on Örtte-tee?

Örtte Tea valmistaa korkealaatuisia detox-teesekoituksia. Tuotteet on kehitetty tukemaan terveellistä elämäntyyliä ja asiakkaidemme hyvinvointia. Kaikki Örtte-yrttiteet ovat luonnollisia ja lisäaineettomia, joten ne sopivat saumattomasti osaksi terveellistä ruokavaliota. Käsinpoimitut raaka-aineet, jotka ostamme parhailta viljelmiltä ympäri maailmaa, ovat täynnä terveydelle suotuisia ravintoaineita.

Örtte Lasitermos - teen hauduttamiseen ja nauttimiseen!

Örtte Lasitermos auttaa sinua saamaan kaiken irti Örtte Detox ja Skinny-teestä, sekä maun että lopputulosten saralla! Voit myös käyttää lasitermosta muiden kylmien ja kuumien juomien valmistamiseen.

Kun valmistat irtoteetä tai pussiteetä tässä haudutustermoksessa, se hautuu tehokkaasti ja pysyy pitkään halutussa lämpötilassa. Teetyypistä riippuen suosittelemme noin 2-4 minuutin haudutusaikaa. Kierrekorkin ansiosta voit helposti nauttia teetä missä ikinä oletkin!

Ota termospullo mukaasi minne ikinä menetkin. Voit laittaa pullon laukkuusi kun lähdet kotoa ja nauttia tuoreesta, lämpimästä teestä arjen kiireen keskelläkin.

Mihin tarkoituksiin voin käyttää Örtte Lasitermosta?

Tämä suosittu teetermospullo soveltuu kaikille teetyypeille. Voit käyttää sitä aivan yhtä hyvin Örtte Detox-teen, Örtte Skinny-teen, jääteen tai tavallisen aamuteesi kanssa. Örtte Teetermos soveltuu erityisesti Örtte-teesekoitusten kanssa käytettäväksi, jotta voit saada Detox- tai Skinny-teestäsi kaiken irti!

28 päivän Skinny Tea

Yksi suosituimpia teesekoituksiamme on 28 päivän Skinny Tea-kuuri, joka on suunniteltu tukemaan painonpudotusta. Skinny Tea voi tehostaa aineenvaihduntaa ja kohottaa energiatasoja, jolloin painonhallinta helpottuu. Skinny Tea voi myös hillitä ruokahalua ja makeanhimoa. Tämä 28 päivän kuuri voi tarjota lisäpotkua painonpudotukseen!

28 päivän Detox Tea

Örtte Detox Tea on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka puhdistavat kehoa. Detox Tean kuona-aineita puhdistava vaikutus ulottuu elimistöstä aina ihoon asti. Tämä 28 päivän Detox-teekuuri voi lisätä energiatasoja, tukea vastustuskykyä ja puhdistaa elimistöä.