• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Ortte Matcha Tea

100g Jauhe | Japanilainen Matcha teejauhe

Örtte

12.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Matcha tee, jonka kehittivät zen-munkit vuosisatoja sitten, on tunnettu terveysvaikutuksistaan ympäri maailmaa. Matcha tee tarjoaa pitkäkestoista energiaa, suojelee vastustuskykyä ja puhdistaa elimistöä. Örtte Natural ™ Matcha tee voi antaa lisäpotkua päivään ilman energiajuomien sokeria tai kahvin aiheuttamaa kofeiinipiikkiä!

 • 137-kertaisesti antioksidantteja verrattuna tavalliseen vihreään teehen
 • Puhdasta korkealuokkaista matchajauhetta - soveltuu täydellisesti juotavaksi tai leivontaan
 • Sisältää voimakkaita puhdistavia ominaisuuksia
 • Auttaa vahvistamaan vastustuskykyä ja suojelee sairastumiselta
 • Antaa pitkäkestoista energiaa ilman kofeiinipiikkiä ja romahdusta
 • Vegaaninen ja gluteeniton tuote

Korkealuokkainen Matcha yrttitee on todellinen antioksidanttinen voimanlähde! Se soveltuu täydellisesti sekä perinteiseen teenvalmistukseen että moderniin ja herkulliseen leivontaan. Varmistamme tuotteen korkean laadun käyttämällä vain premium-matchajauhetta, joka on puhdasta ja peräisin huippulaatuisista teelehdistä.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Jauhe
Paino: 50gm

Mitä on Örtte Natural ™ Matcha Tea?

Matcha on rikas ainesosa, joka valmistetaan jauhamalla korkealaatuista, erityisellä tavalla kasvatettua ja käsiteltyä vihreää teetä hienoksi jauheeksi. Matcha on todellinen antioksidanttinen voimanlähde! Vihreää teetä juodaan ja kasvatetaan ympäri maailmaa, mutta matchalla on vahvasti japanilaiset juuret, ja sillä on ollut keskeinen rooli perinteisessä japanilaisessa teeseremoniassa jo vuosisatojen ajan. Tämä korkealaatuinen matcha-jauhe on kehitetty, jotta matchan erityisistä terveysvaikutuksista nauttiminen kotona olisi yhä helpompaa. Yksi lasillinen matchaa sisältää moninkertaisesti ravintoaineita verrattuna tavalliseen vihreään teehen. Örtte Matcha Tea on valmistettu perinteisesti ja varmistaen, että kaikki matchan terveysvaikutukset säilyvät!

Örtten matcha tee on täydellinen tapa aloittaa päivä, koska se on täynnä kofeiinia ja antioksidantteja! Sen ainesosat tarjoavat positiivisia vaikutuksia hyvinvoinnillesi ja energiatasoillesi Matcha vihreä tee-jauhe on valmistettu 100% orgaanisista tencha-lehdistä, joilla on uudistava ja virkistävä vaikutus. Matchan sanotaan sisältävän jopa 137 kertaa enemmän antioksidantteja kuin tavallisen vihreän teen.

Örtte Natural ™ Matcha teen terveysvaikutukset

Matcha teen juominen on helppo ja yksinkertainen tapa lisätä voimakkaita terveysvaikutuksia jokapäiväiseen ruokavalioosi. Tässä muutamia Örtte Pure Green Matcha Tean tukemia terveysvaikutuksia:

Näin valmistat Matchaa

Örtte Natural ™ Matcha-tee voi tarjota sinulle paljon enemmän kuin vain virkistävän vaikutuksen. Se on täydellinen vaihtoehto kahville erityisesti heille, jotka työskentelevät yövuorossa. Sen korkea kofeiinipitoisuus auttaa nostamaan energiatasoja pitkäkestoisesti.

Autenttinen tapa valmistaa Örtte Matchaa: lisää 1-2 lusikallista jauhetta matchakulhoon. Kiehauta samalla vesi ja anna jäähtyä muutaman minuutin ajan, kunnes ihanteellinen noin 80 asteen lämpötila on saavutettu. Lisää kuumaa vettä matchajauheeseen ja sekoita lusikalla tai perinteisellä vispilällä. Anna teen valmistua vielä noin minuutin ajan. Nyt perinteinen matcha-seremoniateesi on valmis nautittavaksi!

Koska tämä korkealuokkainen matcha-tee on jauhettu hienoksi puuteriksi, voit käyttää sitä myös smoothiessa, leivonnassa, ruoanlaitossa, tai trendikkään matcha latten valmistamisessa.

Mikä on paras tapa säilyttää Örtte Natural ™ Matchaa?

Korkealuokkainen vihreä teejauhe on laadultaan herkkää, joten se tulisi säilyttää hämärässä ja viileässä paikassa. Näin voit olla varma, ettei tee menetä makuaan tai kirkasta vihreää väriään. Örtte Aroma Box pitää teen tuoreena pitkään - muista aina sulkea säilytyslaatikko tiiviisti!