• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Skinny Coffee - 28 days

90g | Kahvia & superfoodeja painonhallinnan tueksi

Örtte

29.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Örtte Skinny Coffee on ainutlaatuinen sekoitus kahvia ja superfood-ainesosia. Tuote on kehitetty terveellisemmäksi vaihtoehdoksi tavalliselle kahville. Ainutlaatuinen sekoitus tarjoaa aineenvaihduntaa tehostavia ja terveellistä painonpudotusta tukevia ominaisuuksia. Tämä korkealuokkainen terveyskahvi on erityisesti suunniteltu tekemään painonpudotuksesta herkullista, helppoa ja miellyttävää!

 • Auttaa kehoa polttamaan rasvaa ja tehostaa aineenvaihduntaa
 • Pikakahvi - et tarvitse kahvinkeitintä
 • Terveellinen vaihtoehto tavalliselle aamukahville
 • Valmistettu luonnollisista ja orgaanisista ainesosista
 • Ei sisällä sennaa tai laksatiiveja
 • Täysin vegaaninen tuote

Örtte Skinny Coffee on valmistettu korkealuokkaisista Arabian kahvipavuista, joilla on ruokahalua hillitseviä ja rasvaa polttavia ominaisuuksia. Tämä hoikistava kahvisekoitus sisältää myös muita superfoodeja kuten ginsengiä ja chlorellaa, jotka ehkäisevät rasvan kertymistä ja tarjoavat kehollesi runsaan annoksen antioksidantteja. Örtten terveyskahvin avulla voit nauttia kahvista terveellisemmin kuin koskaan ennen!

Lue lisää
Tuotemerkki: Örtte
Kesto: 28 Päivää
Paino: 90g

Mitä on Örtte Natural ™ Skinny Coffee?

Turkkilainen kahvikupillinen skinny kahvia

Örtte Skinny Coffee on terveellinen, rasvaa polttava kahvivalmiste, joka on erityisesti kehitetty tukemaan tehokasta painonpudotusta. Tämä hoikistava kahvi on valmistettu yhdistämällä käsinpoimittua kahvia luonnollisiin superfood-ainesosiin, jolloin lopputuloksena on korkealaatuinen resepti heille, jotka haluavat karistaa ylimääräisiä kiloja ja noudattaa terveellisempiä elintapoja. Terveydelle suotuisten ainesosien ansiosta voit tehostaa aineenvaihduntaa ja lisätä energiatasoja vaihtamalla tavallisen aamukahvisi Örtte Skinny kahviin! Koska Örtten hoikistava kahvi sisältää ainesosia kuten matchaa, se auttaa myös puhdistamaan elimistöä. Jos tavoitteenasi on saada terveempi ja hoikempi olemus, mikset kokeilisi Örtten hoikistavaa terveyskahvia!

Miten terveyskahvi toimii?

Örtte Skinny Coffee on luonnollinen sekoitus kahvipapuja ja muita terveydelle suotuisia superfood-ainesosia, jotka tukevat painonpudotusta. Tämä hoikistava terveyskahvisekoitus on valmistettu korkealuokkaisista Arabian kahvipavuista sekä superfoodeista kuten matchasta, vihreästä kahvista ja klorellasta. Klorogeenihappoa sisältävät vihreät kahvipavut antavat terveydelle ja painonpudotusprojektille lisäpotkua. Kahvin ja superfood-ainesosien ainutlaatuinen sekoitus saavat Örtte Skinny-kahvin erottumaan joukosta helppona, terveellisenä ja miellyttävänä vaihtoehtona tavalliselle kahville, kun haluat pudottaa painoa.

Terveyskahvin tarjoamat hyödyt

 • Pudota painoa helposti ja miellyttävästi
 • Voi tehostaa aineenvaihduntaa
 • Hillitsee ruokahalua
 • Tukee vahvaa vastustuskykyä
 • Voi helpottaa vatsan alueen turvotusta
 • Tukee ihon terveyttä
 • Auttaa vähentämään stressiä ja nostamaan energiatasoja
 • Tukee ihon terveyttä
 • Auttaa lisäämään kestokykyä urheillessa
 • Voi vähentää ikääntymisen merkkejä

Örtte Skinny Coffeen ainesosat

Image of Organic Green Coffee Beans
Orgaaniset vihreät kahvipavut: Kahvipavut voivat auttavat tehostamaan aineenvaihduntaa ja rasvanpolttoa. Niiden sisältämä kofeiini voi virkistää oloa ja parantaa mielialaa. Ne ovat myös täynnä antioksidantteja.
Image of Chloregenic Acid From Green Coffee Beans
Klorogeenihappo: Vihreiden kahvipapujen luonnollisesti sisältämä klorogeenihappo voi kiihdyttää aineenvaihduntaa ja parantaa vastustuskykyä, jolloin kehosi jaksaa paremmin taistella viruksia ja tulehduksia vastaan. Örtte Skinny Coffee sisältää runsaasti klorogeenihappoa.
Image of Ginseng
Ginseng: Ginsengiä on käytetty jo tuhansien vuosien ajan. Se on tunnettu kyvystään tasapainottaa verensokeria ja kolesterolitasoja. Se voi myös auttaa lievittämään stressiä ja rentoutumaan.
Image of L-Carnitine
L-karnitiini: L-karnitiini on hyödyllinen aminohappo, joka auttaa kehoa muuntamaan rasvahapot energiaksi, jolloin painonpudotus helpottuu.
Image of Chlorella
Klorella: Klorella auttaa ehkäisemään rasvan kertymistä elimistöön ja voi myös tukea tervettä hormonitoimintaa. Klorellan syvä vihreä väri on peräisin korkeasta klorofyllipitoisuudesta, ja sisältää myös runsaasti vitamiineja ja hivenaineita.
Image of Matcha Powder
Matcha-jauhe: Matcha-jauhetta on käytetty jo vuosisatojen ajan perinteisessä japanilaisessa teeseremoniassa. Se voi vahvistaa kehoa ja tehostaa luonnollista rasvanpolttoa. Tämä jauhe on täynnä antioksidantteja, jotka voivat auttaa puhdistamaan kehoa ja polttamaan kaloreita tehokkaammin.
Image of Arabian Coffee Beans
Arabian kahvipavut: Kahvi on jo pitkään tunnettu painonpudotusta tukevana aineena, koska se sisältää runsaasti aineenvaihduntaa kiihdyttävää kofeiinia. Kofeiini voi myös tukea rasvahappojen vapautumista vereen, jolloin rasvanpoltto tehostuu.

Miten valmistan kupillisen Örtte kahvia?

Suosittelemme, että lisäät noin teelusikallisen Örtte Skinny Coffee-pikakahvia mukiin ja täytät kuumalla vedellä. Tämä tuote on nopea, helppo ja ympäristöystävällinen valmistaa! Pakkaus sisältää 90 grammaa, eli 28 päivän annoksen, kun juot yhden kupin joka päivä. Suosittelemme, että juot Örtte terveyskahvin aamulla normaalin aamukahvin asemasta. Korkean kofeiinipitoisuuden vuoksi emme suosittele tuotteen käyttöä iltaisin.

Suosittelemme, että nautit Skinny Coffee-kahvin mustana ja ilman sokeria. Voit käyttää myös maitoa tai kasvipohjaista maitovalmistetta ja makeuttaa stevialla tai muulla luonnollisella makeutusaineella. Älä lisää liikaa maitoa tai sokeria, tai teet tyhjäksi kahvin terveelliset vaikutukset!

Turvallinen ja luonnollinen

Örtte Skinny terveyskahvi on valmistettu 100% orgaanisista ainesosista, eikä sillä pitäisi olla sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosaluettelon allergisoivien aineiden varalta. Tämä kahvivalmiste ei sisällä laksatiiveja eikä sen pitäisi vaikuttaa muiden lääkkeiden tai ehkäisyvalmisteiden toimintaan. Tuotetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Käytä 6 kuukauden kuluessa avaamisesta.