Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Pehmeät kurkuma-vitamiinit

2100 mg 90 Gummies | Pehmeät vitamiinit

Yhteenveto

  • Kurkuma-vitamiinit iholle, luustolle ja nivelille
  • Sisältää runsaasti antioksidantteja
  • Inkiväärillä tulehdusta ehkäisevä vaikutus
  • Pureskele 1 vitamiini päivittäin - riittää 3 kuukaudeksi
  • 100 % tyytyväisyystakuu

WeightWorldin Pehmeät kurkuma-vitamiinit ovat innovatiivinen lisäravinne, joka maistuu kuin karkilta. Vitamiinit ovat valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, kuten mustapippurista, inkivääristä ja kurkumanjuuresta (kurkumiinista). Ainesosat hoitavat ja ehkäisevät jäykkiä ja kipeitä niveliä sekä ikääntyvää ihoa.

Kurkuma-vitamiinit ovat herkullisen sitruunan makuisia ja ne antavat sinulle suuren annoksen, 2000mg kurkumaa ja 100mg inkivääriä, syömällä vain yhden vitamiinin päivässä. Täydellinen vaihtoehto sinulle, joka et pidä vitamiinien nielemisestä tai pahanmakuisista pureskeltavista vaihtoehdoista!

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMO Free

Mikä on kurkuma?

Kurkuma on hiljattain noussut Länsimaiden tietoisuuteen, ja siitä alkaen se on valloittanut maailman. Monet eivät tiedä, että kurkumaa on käytetty Ayurveda-lääketieteessä jo tuhansia vuosia. Se tunnetaan superfoodina, joka ei vain vahvista kehoa, vaan auttaa myös monien sairauksien hoidossa. Kurkuma, joka tunnetaan myös nimellä "Curcuma Long" tai "kultainen mauste", on yksi tunnetuimmista ja laajimmin tutkituista Ayurveda-mausteista maailmassa; Monet ovat käyttäneet sitä niin ravintolisänä, teessä, ruuanlaitossa kuin lääketieteellisessä tarkoituksessakin!

Miksi juuri WeightWorldin Kurkuma-vitamiinit?

Koska kurkuma on suosittu kaikkialla Aasiassa, Länsimaat ovat alkaneet tutkia tätä sitä laajasti nähdäkseen, kuinka se hyödyttää kehoa. On havaittu, että vaikuttavalla aineella, kurkumiinilla, on lukuisia terveysvaikutuksia. Sen hyötyosuus on kuitenkin erittäin alhainen yksinään ja tutkimukset osoittavatkin, että mustapippuri lisää huomattavasti kurkumiinin imeytymistä elimistöön. Tästä syystä olemme luoneet äärimmäisen tehokkaan yhdistelmän kurkumaa, mustapippuria ja inkivääriä. Tämä takaa maksimaalisen imeytymisen ja tarjoaa sinulle kaikki kurkuman edut. 2100mg kurkumaa sisältävät vitamiinimme ovat paitsi hyviä yleiselle hyvinvoinnille, myös maistuvat hyvältä! Luonnollisen sitruunan ansiosta päivittäisen kurkumaannoksen saamisesta on tehty sinulle niin helppoa kuin herkullistakin.

Kenelle Kurkuma-vitamiinit sopivat?

Kurkuma-vitamiinimme on tarkoitettu kaikkien nautittavaksi. Halusitpa sitten päivittäistä tehostusta immuunijärjestelmällesi, nivelille ja luustolle tai tukea yleistä hyvinvointia, nämä vitamiinit ovat sinun ykkösvalintasi! Kurkuma on ollut kauan tunnettu ja käytetty itämaisessa lääketieteessä. Me haluamme tuoda sen jokaisen ulottuville maukkaassa ja helposti otettavassa muodossa.

Tärkeimmät ainesosat:

Kurkuma

Kurkumaa on käytetty tuhansia vuosia sen lääkinnällisten ja keholle hyötyä tuovien ominaisuuksien vuoksi! Se tehostaa verenkiertoa, selkeyttää mieltä ja lisää nivelten hyvinvointia. Kurkumaa on käytetty monipuolisena superfoodina, jonka tiedetään tukevan useita kehon tärkeitä ​​toimintoja.

Mustapippuri

Mustapippuria on tutkittu laajasti juurikin liittyen sen kykyyn mahdollistaa kurkumiinin (kurkuma) tehokkaampi imeytyminen elimistöön. Tämä on täydellinen apuri kuuluisalle “kultamausteelle”. Mustapippurin avulla saat kokea kurkuman kaikki hyödyt.

Inkivääri

Kaakkois-Aasiasta kotoisin oleva inkivääri on yksi maailman terveellisimmistä ja ravitsevimmista mausteista. Inkivääriä voidaan käyttää tuoreena, jauheena tai öljynä. Se on erittäin suosittu ruoanlaitossa ja ravintolisänä. Inkivääriä on käytetty pitkään sen tehokkaiden lääketieteellisten ominaisuuksien vuoksi ja sen tiedetäänkin tukevan kehoa monin tavoin.

Ainesosaluettelo

Ainesosat: Kurkumajuuriuute (Curcuma Longa) (95 % kurkuminoideja), inkivääri (Zingiber Officinale) -uute, mustapippuri (Piper Nigrum) -uute, sokeri, glukoosisiirappi, dekstroosi, hyytelöimisaine (pektiini), happamuudensäätöaine (sitruunahappo ja natrium Sitraatti), pintakäsittelyaine (kasviöljy [sisältää karnaubavahaa]), luonnollinen sitruunaaromi, β-karoteeni (väri).

Suositus

Vitamiineja tulee pureskella, eikä niellä kokonaisena. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisillä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet lääkärin valvonnassa, keskustele lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen käyttöä. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin, jos havaitset haittavaikutuksia. Ei sovellu alle 5-vuotiaille lapsille,

Käyttö

Pureskele yksi vitamiini päivittäin.

Säilytys

Sulje pakkauksen korkki huolellisesti. Väri saattaa haalistua ajan kuluessa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi säilytä kuivassa ja viileässä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Ostetaan usein yhdessä

Pehmeät kurkuma-vitamiinit
Pehmeät kurkuma-vitamiinit

2100 mg 90 Gummies | Pehmeät vitamiinit

18.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

+
Liposomal C Vitamiini
Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

25.19€

1 Tuote(tta)

18.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

84.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Ihana tuote, maistuu miellyttävältä ja minulla vähentänyt nivelkipuja.

J Jaana
Vahvistettu Osto

Tykkään! Asiakaspalvelu suositteli minulle tuotetta nivelvaivoihin ja kahden viikon käytön jälkeen huomaan jo eron.

R Riina
Vahvistettu Osto

Pakko sanoa, että parhaan makuinen vitamiini mitä olen ikinä syönyt!

K Kasperi
Vahvistettu Osto

Aloitin käytön juuri, joten vaikea sanoa tehosta. Maku kiva sitruunainen.

P Paavo
Vahvistettu Osto

Pahat nivelkivut ovat poissa, pystyn taas lenkkeilemään! Ostan jatkossakin.

T Tiina
Vahvistettu Osto

Aloitin juuri käytön, koska ystäväni kehui tuotetta. Toivotaan, että olen yhtä tyytyväinen.

O Oona
Vahvistettu Osto

Olo tuntuu jotenkin pirteämmältä ja energisemmmältä, vaikka olen syönyt vitamiineja vasta viikon!

I Iina
Vahvistettu Osto

Vaikea sanoa tehosta, koska aloitin vasta mutta maku ainakin erinomainen.

K Konsta
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote ja plussaa vegaanisuudesta!

E Eevi

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä