Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Pehmeät rauta-vitamiinit

14 mg 120 Gummies | Pehmeät vitamiinit

Yhteenveto

Oletko tuntenut itsesi väsyneeksi ja uupuneeksi? Nämä persikan makuiset rauta-vitamiinit ovat pureskeltava ja herkullinen vaihtoehto, joka auttaa sinua saamaan energiaa ja jaksamaan paremmin arjessa. Rauta on keholle välttämätön hivenaine. Se vahvistaa luonnollista puolustuskykyä, edistää punasolujen muodostumista ja tukee kognitiivisia toimintoja. Monet muut kehon toiminnot, kuten hiusten kasvu, ovat myös riippuvaisia riittävästä raudan saannista. Lisää keskittymiskykyä, voimaa ja boostia arkeesi!

 • Lisää energiaa ja hallitsee väsymyksen tunnetta
 • Vahvistaa luonnollista puolustuskykyä
 • Ihanteellinen tuki hiusten kasvulle
 • Suuri 14mg rautapitoisuus annosta kohden
 • 120 vitamiinia, 2 kuukauden annos
 • Vegaaninen ja gluteeniton
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMO Free

Mitkä ovat rautalisän hyödyt?

Koska rauta on välttämätön kehon toiminnan kannalta, on sinun saatava riittävä määrä sitä päivittäin. Raudan merkitystä ei usein huomaa ennen kuin sen puutostilassa. Raudan puute voi aiheuttaa useita vakavia ongelmia ja me tarjoamme sinulle tavan välttää se!

Rauta edistää muun muassa seuraavia:

 • kehon kognitiivinen toiminta
 • aineenvaihdunta
 • normaali punasolujen ja hemoglobiinin muodostuminen
 • hapen kuljetus kehossa
 • immuunijärjestelmän toiminta
 • väsymyksen ja uupumuksen ehkäiseminen
 • solujen jakautumisprosessi

Miksi juuri WeightWorldin Rauta-vitamiinit?

Haluamme tehdä terveydestä huolehtimisesta hauskaa ja nautinnollista! Rauta-vitamiinimme ovat herkullisen persikan makuisia! Ne sisältävät 14 mg rautaa annosta kohti, mikä on yksi markkinoiden korkeimmista pitoisuuksista. Haluamme auttaa sinua saamaan tarvittavan määrän rautaa, jotta voit suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla ajasta tai paikasta riippumatta. Pakkauksessa on 120 vitamiinia eli yksi purkki riittää vähintään 2 kuukaudeksi. Tuote on vegaaninen ja gluteeniton, jotta voit saada tarvittavat ravintoaineet ruokavaliostasi riippumatta.

Kenelle rautalisät sopivat?

Rauta-vitamiinimme on tarkoitettu kaikkien nautittavaksi. Tuote sopii jokaiselle, joka haluaa antaa keholleen lisää boostia. Monet eivät saa tarpeeksi rautaa päivittäisestä ruokavaliostaan. Tämä on yleisintä kasvissyöjien ja vegaanien keskuudessa. Naiset ja raskaana olevat ovat myös alttiita raudanpuutteelle kuukautisten aikana menetettävän veren ja sikiön kehityksen lisääntyneen verentarpeen vuoksi. Raudanpuute voi aiheuttaa väsymystä, heikkoutta, huimausta, hengenahdistusta, huonoa verenkiertoa ja päänsärkyä, muutamia mainitaksemme. Anna kehollesi ravintoaineet, joita se tarvitsee pysyäkseen terveenä!

Suositus

Vitamiineja tulee pureskella, eikä niellä kokonaisena. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisillä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet lääkärin valvonnassa, keskustele lääkärin tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen käyttöä. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin, jos havaitset haittavaikutuksia. Ei tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.

Ainesosaluettelo

Ainesosat: rauta (rautafumaraattina), hyytelöimisaine (pektiini), sokeri, glukoosisiirappi, glukoosi, porkkanamehutiiviste, happamuudensäätöaine (sitruunahappo ja natrium sitraatti), kiillotusaine (kasviöljy [sisältää karnaubavahaa]), luonnollinen persikka-aromi

Käyttö

Pureskele kaksi vitamiinia päivässä saadaksesi täyden hyödyn.

Säilytys

Sulje pakkauksen korkki huolellisesti. Väri saattaa haalistua ajan kuluessa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi säilytä kuivassa ja viileässä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Pehmeät rauta-vitamiinit
Pehmeät rauta-vitamiinit

14 mg 120 Gummies | Pehmeät vitamiinit

18.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

+
5-HTP Gummies
5-HTP Gummies

98 mg 60 Gummies | Mielialan tuki

17.99€

1 Tuote(tta)

18.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

87.27% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olo tuntuu paljon pirteämmältä, eikä väsymys iske samalla tavalla. Must tuote ainakin talviaikaan!

A Anni
Vahvistettu Osto

Viikon olen kokeillut tuotetta ja tuntuu jo, että olen varsinkin aamuisin tosi paljon energisempi. Maku myös erinomainen.

N Niko
Vahvistettu Osto

En ole ikinä syönyt näin hyvän makuisia vitamiineja! Aloitin vasts käytön, joten vaikutuksista en osaa sanoa vielä mitään.

S Silja
Vahvistettu Osto

Ihana tuote, maistuu kuin karkilta!

A Assi
Vahvistettu Osto

Olen erittäin tyytyväinen. Tuote on auttanut minulla kaamosmasennukseen. Plussaa kivasta mausta.

J Jaana
Vahvistettu Osto

Normaalisti en pysty nielemään tabletteja, näiden kanssa ei ole ongelmaa. Koostumus on miellyttävän pehmeä. Ostan toistekin!

M Minttu
Vahvistettu Osto

Näihin jää koukkuun, koska maistuvat niin hyvältä. Kahden viikon käytön jälkeen on selkeästi virkeämpi olo!

R Riikka
Vahvistettu Osto

Tilasin vaimon kanssa, molemmilla auttanut vähentämään väsymystä. Vaimolla myös kuulemma aineenvaihdunta lähtenyt liikkeelle.

J Jaakko
Vahvistettu Osto

Aloitin juuri käytön, mutta tuntuu että olen jo vähän pirteämpi. Plussaa siitä, että tuote on vegaani.

I Iisa
Vahvistettu Osto

Aloitin käytön viikko sitten, vielä en huomaa eroa. Maku kuitenkin on aivan älyttömän hyvä, joten söisin purkin loppuun vaikka ei muuten vaikutuksia tulisikaan...

M Milla

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä