WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Pellavansiemenöljy-geelikapselit

1000 mg 90 kpl | Luonnollinen omega-öljylisä

Pellavansiemenöljy-geelikapselit sisältää puhtainta ja 100% luonnollista pellavansiemenuutetta, joka tarjoaa hyvinvointia tukevan eliksiirin ja auttaa sinua kohti parempaa oloa. Ravintolisä sisältää sekä runsaasti kuitua että kaikki kolme tärkeintä omega-rasvahappoa, joten tämä resepti auttaa kehoa lukuisin tavoin. Nämä pehmeäkuoriset kapselit eivät maistu miltään, ja ovat tehokas sekä vaivaton lisä päivittäiseen rutiiniisi.

  • Laadukkain pellavansiemenöljy
  • Kasvipohjainen vaihtoehto kalaöljylle
  • Kuiturikas
  • Sisältää runsaasti Omega-3, -6 ja -9
  • Sisältää runsaasti mikroravintoaineita
  • Helppokäyttöiset, pehmeäkuoriset kapselit
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • GMP
  • Cruelty-Free
17.75
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miksi tarvitsemme Omega-öljyjä?

Omega-öljyt, kuten omega-3, -6 sekä -9 ovat yksi tehokkaimmista kehon toimintaa tukevista luonnollisista ainesosista. Ne tarjoavat lukuisia hyötyjä sekä keholle että mielelle, eivätkä kehomme kykene yksin niitä tuottamaan. Tämän takia öljyä sisältävistä ravintolisistä on tullut yhä tärkeimpiä, kun pyrimme saavuttamaan hyvinvointia edistävän ruokavalion.

Pellavansiemenöljyn hyödyt

Kolesteroli

Pellavansiemenöljy on pakattu täyteen Omega-3 rasvahappoa, joka sisältää aktiivisia, kemiallisia EPA- sekä DHA -aineita. Nämä osallistuvat veren triglyseriditasojen säätelyyn ja tätä kautta kolesterolin muodostumiseen. Sen lisäksi, että kolesteroli on yhteydessä ruokavalion vaikutukseen kehossasi, on sen tarkkaileminen terveyden kannalta tärkeää. Kolesterolin liiallinen kerääntyminen voi nostaa verenpainetta ja aiheuttaa muita ongelmia.

Tasapaino

Pellavansiemenöljy sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja, ja sitä voidaan käyttää kehon hormonituotantoon. Hormonit säätelevät useita eri kehon toimintoja kuten rasvan hapettumista, ja optimaalisesti toimivina tarjoavat mukavaa sekä virkeää oloa jokapäiväiseen elämään.

Aivojen toiminta

Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti Omega-3, josta löytyy psykologisiin toimintoihin osallistuvaa DHA-rasvahappoa. Pellavansiemenöljy on siis hyödyllinen sekä keholle että mielelle. Tämä on tärkeää etenkin niille jotka eivät pidä kalasta, sillä viime aikoihin saakka kalaöljy oli tunnetuin sekä tärkein apu aivotoiminnan tukemisessa. Pellavansiemenöljy on tehokas kasvipohjainen vaihtoehto omega-öljyjen riittävän saamisen varmistamiseksi.

fi-Flaxseed-oil-softgels

Ainesosaluettelo

Orgaaninen pellavansiemenöljy, Pehmeäkuorinen kapseli (Gelatiini, Glyseriini, Vesi, Karamelliväri)

Käyttöohje

Ota 1 Pellavansiemenöljy-geelikapseli 2-3 kertaa päivässä oman mieltymyksesi mukaan, mieluiten aterian yhteydessä. Yksi kapseli vastaa yhtä annosta. Ethän ylitä päivittäistä 2-3 annoksen suositusta.

Ohjeita

Pellavansiemenöljy-geelikapseleiden valmistuksessa on käytetty gelatiinia, minkä vuoksi tuote ei sovi kasvissyöjille tai vegaaneille. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi osana tasapainoista ruokavaliota sekä liikunnallista elämäntapaa parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Älä käytä tuotetta ateriankorvikkeena. Lue aina pakkausseloste huolellisesti läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta.

Lue Lisää
Pellavansiemenöljy-geelikapselit 1000 mg 90 kpl | Luonnollinen omega-öljylisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Hyvä tuote ja tuo rahalle vastinetta, tämä pakkaus kestää kaksi päiväannosta ottamalla yli kuukauden!

M Miro
Vahvistettu Osto

Olin jo pitkään miettinyt pellavansiementen käyttöä - vihdoin otin kokeiluun!

T Tommi
Vahvistettu Osto

Todella tyytyväinen. En voi sietää kalaöljyjä, joten tämä on huomattavasti miellyttävämpi tapa saada omega 3.

L Lahja
Vahvistettu Osto

Kätevät kapselit!

M Marika
Vahvistettu Osto

5/5 suosittelen.

H Heli
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöinen ja toimiva tuote.

D Dani
Vahvistettu Osto

Ihoni näyttää terveemmältä eikä olen enää niin kuiva

A Asnita
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote joka tekee ihosta ja hiuksista pehmeät

I Iva
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös