WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

PressureX

60 kpl | Ravintolisä edistämään verenpaineen pysymistä normaalina

Kaikkihan olemme kuulleet kuinka tärkeää on pitää verenpaine hyvällä tasolla, koska verenpaineen tasolla on vaikutusta moniin eri sairauksien synnyssä. On olemassa lääkkeitä, joilla verenpainetta pyritään joko pitämään korkealla tai laskemaan, ja monista elämäntapamuutoksista voi myös olla apua. PressureX ei ole verenpainelääke, vaan tuote, jonka tarkoitus on auttaa sinua käyttämällä luonnollisia ainesosia kuten huolellisesti valittuja vitamiineja ja mineraaleja – ja mikä tärkeintä: juuri oikeassa määrin ihanteellisen tasapainon saavuttamiseksi.

 • Luonnollista tukea terveelle verenpainetasolle
 • Kaikenikäisille miehille ja naisille
 • Sisältää viinirypäleensiemenuutetta
 • Rikastettu A-vitamiinilla, magnesiumilla ja raudalla
 • Vain 2 kapselia päivässä
 • Vegaaniystävällinen yrttipohjainen ravintolisä

Markkinoilla on monia tuotteita verenpaineestaan huolehtiville. PressureX:n ainutlaatuisuus ja suosio pohjaa sen erityiselle luonnollisten ainesosien koostumukselle. Se sisältää lajitelman viittä parasta yrttiuutetta, vitamiinia ja mineraalia ja yhdistää ne ainutlaatuiseksi ja ensiluokkaiseksi ravintolisäksi.

 • Vegaaninen
 • GMP
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
24.85
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Terveen verenpainetason tärkeys

Verenpaineella tarkoitetaan voimaa, jolla veri painaa verisuonten seiniä vasten. Kun verenpaine nousee liian korkeaksi, siitä voi aiheutua ylimääräistä rasitusta verisuonille, sydämelle ja muille elimille kuten aivoille, munuaisille ja silmille. Stressin ohella monet muutkin tekijät voivat vaikuttaa verenpaineeseen; esimerkiksi ylipaino, alkoholi, tupakointi, ikä ja geenitekijät.

 • Stressi
 • Tupakointi
 • Ylipaino
 • Liiallinen suolan saanti
 • Alkoholi
 • Ikä
 • Geenitekijät

Aktiivista elämäntyyliä ja terveellistä ruokavaliota pidetään myös erittäin tärkeänä verenpaineen kannalta. Voit yrittää lisätä päivittäisiin rutiineihisi liikuntaa ja nauttia enemmän vihreitä lehtivihanneksia, marjoja, kauratuotteita ja siemeniä. Toinen tapa koettaa lisätä terveellisten ravintoaineiden ja hivenaineiden saantia on kokeilla luonnonmukaisia ravintolisiä. Luontaistuotteiden avulla voit helposti lisätä ruokavalioosi hyväätekeviä vitamiineja ja mineraaleja joita et ehkä muutoin saa tarpeeksi – mikä voi osaltaan auttaa sinua huolehtimaan verenpainetasostasi.

Käyttöohjet

PressureX -kapselit on helppo lisätä osaksi päivärutiiniasi: ota vain kaksi kapselia päivässä ennen ateriaa. Voit ottaa kapselit ennen mitä tahansa ateriaa, mutta suosittelemme ottamaan ne suunnilleen samaan aikaan joka päivä. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia, jotka oikein käytettynä yksi pakkaus riittää 30 päiväksi.

PressureX aktiiviset ainesosat

Tämä ensiluokkainen ravintolisä on luotu käyttämällä erityislaatuista viiden aktiivisen ainesosan yhdistelmää. Niitä kaikkia löytyy täsmällinen määrä joka ainoasta yksittäisestä PressureX-kapselista.

Viinirypäleensiemenuute
Viinirypäleiden suosio juontaa jo muinaisen Egyptin ajoilta, mutta sen siemenistä valmistetun uutteen terveyshyödyt on löydetty vasta hiljattain. Viinirypäleensiemenuutteen terveyshyötyjä on tutkittu suhteessa sekä sydän- ja verisuonielimistöön että verenpaineen väliseen yhteyteen. Lukeaksesi lisää tutkimuksesta, klikkaa tästä.
Orapihlajanmarjauute
Orapihlajanmarjaa esiintyy luonnonvaraisena Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan tukemaan sydän- ja verenkiertoelimistön terveyttä. Orapihlajanmarjan ja verenpaineen yhteydestä löytyy myös tutkimusta. Jos haluat lukea siitä lisää, klikkaa tästä.
Magnesium
Tämän korvaamattoman mineraalin sanotaan liittyvän yli 300 kehossa tapahtuvaan biokemialliseen reaktioon. Magnesiumin tiedetään myös näyttelevän osaa solujen jakautumisprosessissa ja se on liitetty myös terveeseen verenpainetasoon. Tutkimuksen mukaan korkeita määriä magnesiumia sisältävillä ravintolisillä voi olla vaikutusta verenpaineeseen. Jos haluat lukea aiheesta lisää, klikkaa tästä.
Rauta
Tämä elintärkeä mineraali on hyvin tärkeä keholle monista eri syistä. Rauta voi olla hyödyllinen veren ja sydämen terveyden edistämisessä sillä sen tiedetään edesauttavan punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista. Raudan tiedetään myös edesauttavan normaalia hapen kuljetusta, mikä tekee siitä hyödyllisen verelle.
A- vitamiini
Yksin käytettynä A-vitamiini voi olla erittäin hyvä keholle. Sen sanotaan nimittäin edesauttavan immuunipuolustusjärjestelmän normaalia toimintaa sekä normaalin ihon ylläpitoa. A-vitamiini on myös hyödyllinen raudan ohella käytettynä, sillä silloin sen tiedetään olevan osallisena normaalissa rauta-aineenvaihdunnassa.

Luonnollinen ravintolisä

Koska PressureX on luonnollinen ravintolisä ei sillä ole todettuja sivuvaikutuksia. Varmistathan kuitenkin ennen käyttöä ettet ole allerginen millekkään tuotteen ainesosalle. Ravintolisä on tarkoitettu yli 18 -vuotta täyttäneille.

Lue Lisää
PressureX 60 kpl | Ravintolisä edistämään verenpaineen pysymistä normaalina

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tilaus sujui mallikkaasti ja tuote tuli perille kohtuu ajassa. En osaa sanoa vielä miten kapselit vaikuttaa.

A Anneli
Vahvistettu Osto

Verenpaineeni oli hieman koholla. Aloin nauttia tätä ravintolisää sekä samalla liikkua hieman enemmän, ja kappas verenpaineeni tasoittui ajan mittaan.

M Mikko
Vahvistettu Osto

Verenpaineeni on noussut iän myötä joten päätin kokeilla näitä. En huomaa suoranaisia vaikutuksia, mutta olo on parantunut.

B Braden
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote

D Derek
Vahvistettu Osto

Lääkärini sanoi että minun verenpaine on normaali, en ole muuttanut tapojani mutta olen käyttänyt tätä tuotetta

P Paul
Vahvistettu Osto

verenpaineeni on tasaisempi nyt kun olen käyttänyt tätä ja liikkunut enemmän

G Gerald
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää

D Daniel
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös