Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Pure Collagen

1200 mg 90 kpl | Luonnollinen ravintolisä ihonhoitoon

Yhteenveto

Pure Collagen-kapselit auttavat ihoasi läpikotaisin ja ovat täydellinen tapa käydä taisteluun selluliittia vastaan sisältäpäin. Jokainen kapseli sisältää tehokkaan annoksen tieteellisesti tutkittuja Verisol® Bioactive tyypin I ja III kollageenipeptidejä, joissa on 1200mg päiväannos. Näissä kapseleissa ei ole keinotekoisia värejä ja makuja, eikä sidos- tai täyteaineita, joten ne ovat ideaali kauneuden ravintolisä kaikenikäisille.

  • Selluliittia vastaan
  • Kliinisesti tutkittu laadukas ravintolisä
  • VERISOL® Bioactive kollageenipeptidit
  • Puhdas hydrolysoitu tyypin I & III kollageeni
  • Tehokas 1200mg päiväannos
  • Ei keinotekoisia aromeja tai sidosaineita

Kun selluliittia esiintyy, kääntyvät monet kollageenin puoleen tukeakseen ihonsa terveyttä luonnollisesti. Miksi käyttää sotkuisia rasvoja ja voiteita, jotka toimivat vain ihon ylimmällä kerroksella, kun voit hoitaa ongelma-alueita sisältäpäin? Pure Collagen-kapselit toimivat solujen sisällä tukien ihon luonnollisia kollageenipitoisuuksia ja saavat ihosi sekä näyttämään että tuntumaan upealta.

  • Maidoton
  • Gluteeniton

Kollageeni ja selluliitti

Kun noin 85% naispuolisesta aikuisväestöstä kärsii selluliitista, on appelsiini-iho suuri ongelma, joka voi tulla kenelle tahansa, koosta ja painosta riippumatta. Yleisimmin takapuolen ja reisien alueella esiintyvä selluliitti muodostuu, kun rasva-aineet työntyvät ihon alle sidekudoksen läpi, saaden ihon näyttämään ja tuntumaan muhkuraiselta. Vaikka selluliitti ei välttämättä vaikuta terveyteesi, voi siitä muodostua huolta aiheuttava ongelma-alue, joka taas vaikuttaa itsetuntoon ja itseluottamukseen negatiivisesti. Tämän vuoksi kollageeni on ihanteellinen heille, joilla on selluliittia, koska se tukee solunulkoista matriksia jättäen ihon sileän ja terveen näköiseksi.

uv-page
uv-page

Verisol® kollageeni

Kollageenia sisältäviä ravintolisiä on niin paljon, että oikean valitseminen voi olla hankalaa. Proto-col halusi tehdä valinnan helpoksi luomalla korkealaatuisen ja luonnollinen ravintolisän parhaista ainesosista. Jokainen kapseli sisältää Verisol® :ia, joka on ainutlaatuinen sekoitus puhtaita, hydrolysoituja tyypin I ja III kollageeneja. Tämä kliinisissä tutkimuksissa menestyksekkääksi todettu tuote toimii sisältäpäin auttaen sekä olemassa olevan selluliitin että selluliitin ensi merkkien kanssa.

Selluliitin ulkonäön helpottamiseksi suoritettu satunnainen, lumelääkekontrolloitu kaksoissokkokoe, johon osallistui 105 kpl 25-50 vuotiasta naista, osoitti, että ottamalla 2,5g Verisol® kollageenia päivittäin vähennettiin selluliitin määrää merkittävästi kolmen ja kuuden kuukauden jälkeen. Sillä todettiin olevan suotuisa vaikutus ihon solunulkoiseen matriksiin ja sen myös katsottiin tukevan dermiksen ja ihonalaisen kudoksen rakennetta. Lisäksi ihon aaltomaisuuden ilmoitettiin vähentyneen sekä kollageenin ja elastaanin silminnähden lisääntyneen. Toinen tutkimus 69:stä 35-55 vuotiaasta naisesta osoitti, että Verisol® :n ottaminen neljän viikon ajan johti tilastollisesti merkittävään ja korkeampaan ihon elastaanipitoisuuteen, joka oli jopa 15% enemmän kuin lumelääkettä saaneilla. Pysyvyys varmistettiin käyttämällä tuotetta kahdeksan viikon ajan.

Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Verisol® (hydrolysoitu kollageeni)

Muut ainesosat: Gelatiini (Bovine-kapseli)

Miten Pura Collagen-tuotetta käytetään?

Proto-col:in Pure Collagen-kapselit on suunniteltu olemaan helppo lisä kenen tahansa arkirutiineihin. Ota vain kolme kapselia veden kanssa joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Annosta voidaan turvallisesti lisätä jopa kuuteen kapseliin päivässä tarvittaessa. Koska jokainen kapseli sisältää 400mg puhdasta, hydrolysoitua kollageenia, suositellun annostelun (3 kpl) avulla saat voimakkaan 1200mg päiväannoksen. Jokainen pullo sisältää 90 kapselia, jotka riittävät yhteensä 30 annokseen.

Ohjeita

Tämä luonnollinen ja korkealaatuinen ravintolisä on täysin turvallinen käyttää, sillä sen valmistamisessa on käytetty ainoastaan kliinisesti tutkittuja ja puhtaita hydrolusoituja kollageeneja. Se ei sisällä täyte-, sidos- tai aromiaineita ja on lisäksi gluteeniton, laktoositon ja maidoton. Tämä ravintolisä ei sovellu vegaaneille tai kasvissyöjille. Kuten kaikkien uusien ravintolisien kanssa, tulee sinun huolellisesti käydä ainesosaluettelo läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta ennen ensimmäistä käyttökertaa. Jos olet raskaana tai sinulla on terveysongelmia, konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä.

Ostetaan usein yhdessä

Pure Collagen
Pure Collagen

1200 mg 90 kpl | Luonnollinen ravintolisä ihonhoitoon

33.99€

+
Pure Marine Kollageeni
Pure Marine Kollageeni

1170 mg 120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

26.99€

+
Matcha Tee WeightWorld
Matcha Tee WeightWorld

100 g jauhe | Luomutuotettu ja ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

14.95€

1 Tuote(tta)

33.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Iho hehkuu ihan eri tavalla kuin ennen ja kimmoisuus on kuin kakskymppisellä!

A Alexandra
Vahvistettu Osto

Tämä ja kuivaharjaus on parhaat täsmäaseet selluliittireisille

K Kristiina
Vahvistettu Osto

Erinomainen hinta-laatu suhde

V Veli
Vahvistettu Osto

Tehokkaat kapselit. Kymppi!

M Maarit
Vahvistettu Osto

Erinomainen kollageenilisä.

A Anneli
Vahvistettu Osto

Mainio palvelu.

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Tyytyväinen asiakas kiittelee!

N Niina
Vahvistettu Osto

Tehokas jauhe. Kymppi!

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Tehokas jauhe. Kymppi!

L Leena
Vahvistettu Osto

Tehokas jauhe. Kymppi!

H Helena

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä