Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Green Magic Powder

200 g jauhe | 16 Superfoodin ravintolisä

Yhteenveto

Superfoodeista on tullut korvaamaton osa ruokavalioharrastajien arkea - mutta monien erilaisten vaihtoehtojen joukosta voi olla vaikeaa tunnistaa mistä aloittaa! Välttyäksesi vaikealta valinnalta, on Proto-Col koonnut yhteen 16 korkealuokkaista superfoodia Green Magic Powder:iin. Jauhe sisältää Spirulinaa, Chlorellaa, Ohramehua ja Omenapektiiniä, jotka yhdessä tarjoavat sinulle kokonaisvaltaisen lähestymistavan saavuttaa tuloksia ja hyötyjä. Kehostasi tulee energinen ja säteilevä, sillä ravintolisä boostaa kehon hyvinvointia sisältäpäin.

 • 16 ensiluokkaisen superfoodin sekoitus
 • Lisää elinvoimaa sisältä päin
 • Varmuutta ja säteilevää energiaa
 • Sisältää mm. Spirulinaa & Chlorellaa
 • Yrttinen maku & tuoksu
 • Vegaaniystävällinen

Me kaikki tiedämme kuinka tärkeää kasvisten ja hedelmien kuluttaminen on, mutta me myös tiedämme kuinka vaikeaa se joskus voi olla. Green Magic Powderin avulla voit olla varma, että saat ravintolisästä kaikki kehon tarvitsemat ravintoaineet. Tämä uskomaton ravintolisä on vain muutaman klikkauksen päässä päivittäisestä ruokavaliostasi!

 • Maidoton
 • Vegetaarinen
 • Gluteeniton
$54.37

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Luonnon vihreä voima

Vihreä yhdistetään voimakkaasti luontoon ja elinvoimaan, eikä ole ihme, että väri on noussut symboloimaan elinvoimaa ja terveyttä. Elämä, uudistuminen ja energia ovat vain muutamia mainitaksemme - jo Muinaisessa Egyptissä vihreä väri tarkoitti uudistumista, hyvää terveyttä ja uudestisyntymistä. Vihreälehtiset kasvit todellakin allekirjoittavat nuo mielikuvat! Vihreiden kasvien väristä vastaa klorofylli, jota syntyy fotosynteesin avulla. Fotosynteesissä kasvit sitovat auringon energiaa orgaanisten yhdisteiden kemialliseksi energiaksi. Vihreälehtiset kasvit sisältävät runsaasti rautaa, joka energisoi kehoa ennennäkemättömällä tavalla. Klorofylli puolestaan ravitsee ja puhdistaa. Lisäksi erilaisten levien tiedetään käsittelevän ja eliminoivan myrkkyjä sekä toimittavan soluille erilaisia fytoravinteita.

 • Energiaa
 • Voimaa
 • Elinvoimaa
 • Vahvuutta
 • Loistokkuutta
green-magic-powder
 • Suojaa
 • Ruoansulatus
 • Painonhallinta
 • Säännöllisyys
 • Puhdistusta

Green Magic-jauhe

Proto-Col on koonnut yhteen 16 erilaista superfoodia. Täysin luonnollinen ja puhdas koostumus on täynnä hivenaineita Islannin Rakkolevästä ja Nova Scotian levästä, jotka molemmat sisältävät runsaasti mineraaleja ja luonnollista litiumia. Rice Kernel Membrane-jauhe on erinomainen B-vitamiinin ja Koentsyymin lähde, jotka ovat molemmat erityisen hyödyllisiä keholle erityisesti ikääntymistä vastaan.

Ohramehu
Ohramehu

Jauheen yksi tärkeimmistä raaka-aineista, Ohra (Hordeum vulgare L.) on maailman neljänneksi tärkein vilja. Sillä sanotaan lisäksi olevan suurin kuitupitoisuus. Säännöllisesti käytettynä ohran tiedetään olevan erinomainen kehon puhdistuksessa. Ohra lisää elinvoimaa ja uudistaa kehoa.

Omenapektiini
Omenapektiini

Omenapektiini on geelimäinen hiilihydraatti, jota saadaan kasvin solujen seinämistä. Pektiiniä esiintyy kasveissa luonnostaan. Verrattuna muihin kuituihin, omenapektiini on veteen liukeneva kuitu, joka edistää ruoansulatusta. Lue lisää täältä.

Spirulina
Spirulina

Spirulina on ympäri maailman tunnettu levä, joka löydettiin Amerikassa sen sisältämän runsaan proteiinin vuoksi. Spirulina on energiaa lisäävä superfood ja se toimii harmoniassa Chlorellan kanssa syväpuhdistaen kehoa epäpuhtauksista ja myrkyistä sen korkean klorofyllipitoisuuden avulla.

Jerusalemin maa-artisokka jauhe
Jerusalemin maa-artisokka jauhe

Tunnetaan myös nimellä maa-artisokka. Tällä juurikkaalla on paksu ja tumma kuori ja sen maku on verrattavissa perunaan. Nämä pienet juurikkaat ovat täynnä inuliinia, joka on ei-sulava ravintokuitu, joka sisältää paljon fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia. Inuliini on tutkimusten mukaan yksi tärkeä osa painonhallintaa.

Royal Jelly
Royal Jelly

Elintärkeä Kuningatarmehiläisestä saatava ainesosa, Royal Jelly, sisältää lukuisia bioaktiivisia yhdisteitä, kuten proteiinia, sokereita, lipidejä, flavonoideja ja aminohappoja. Tämän yhdisteen tiedetään olemaan erinomainen oksidatiivista stressiä vastaan. Royal Jelly on yleisesti käytetty boostaamaan kehon vastustuskykyä sekä yleistä hyvinvointia. Lue lisää.

Ainesosaluettelo

Soijalesitiini, Rice Kernel Membrane-jauhe, Vehnänruohomehu, Omenakuitu, Ohramehu, Hawaiian Spirulina, Broken Cell Wall-Chlorella, Maa-artisokkajauhe, Vehnäjuurikas, Islannin rakkolevä, Nova Scotia Dulse-levä, Omenapektiini, Royal Jelly, CO Entsyymi (CO-Q-10), SOD W/Catalase, Lactobacillus Acidophilus (Laktoositon), Bifidus Bacteria (Laktoositon).

Jauheen käyttö

Green Magic Powder on kehitetty olemaan helppokäyttöinen ja luonteva osa arkeasi. Saadaksesi tärkeät ravintoaineet, lisää jauhetta mehun tai smoothien sekaan. Optimaalisin annos jauhetta on kaksi teelusikallista päivässä. Jauheen yrttinen maku soveltuu myös happamiin ruokiin, mutta kokeilemalla löydät juuri sinulle mieluisimman tavan nauttia jauhetta. Suosittelemme jatkamaan päivittäistä ja pitkäaikaista käyttöä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Ohjeita

Vaikka jauhe on täysin luonnollinen, eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia, on täydellinen ainesosaluettelo silti hyvä käydä läpi huolellisesti mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Sinun tulee käyttää ravintolisää vain osana terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisää ei tule käyttää minkään diagnosoidun sairauden hoitoon. Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä terveydenhuoltoalan ammattilaisiin.

Green Magic Powder 200 g jauhe | 16 Superfoodin ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

70.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Sen jälkeen kun aloitin jauheen käyttämisen, olen nukkunut paremmin ja ollut aamuisin kuin uudesisyntynyt. Maku ei ole niin mieleeni, mutta smoothien ja makeiden mehujen joukossa menee kuin itsestään.

K Katja
Vahvistettu Osto

tämä ei sisällä mitään ylimääräistä, eikä myöskään maulla hurmaa, mutta tekee niiiiin hyvää sulle.

t tina
Vahvistettu Osto

Tämä antaa paljon energiaa ja piristää mukavasti

H Helen

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä