Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Pure Acai-marja

2600 mg 120 kpl | Puhdas ja luonnollinen Acai-marja ravintolisä

Yhteenveto

Etsitkö helppoa, kätevää ja luonnollista tapaa ruokavaliosi parantamiseen? Pure Acai-marja Kapselit ovat täydellinen valinta kiireisille ihmisille, jotka tahtovat pitää huolta kehostaan. Jokainen kapseli sisältää huikean 2600mg päiväannoksen puhdasta acai-marjaa, joiden teho on sama kuin palmusta vastapoimittujen tuoreiden marjojen! Kahden päivittäisen kapselin avulla saat kehoa suojelevia sekä virkistäviä antosyaaneja, vitamiineja ja mineraaleja, etkä joudu muuttamaan päivärutiiniasi lainkaan!

 • Brasilialainen pakastekuivattu Acai-uute
 • Sisältää runsaasti suojaavaa antosyaania
 • Tärkeä ja luonnolliset vitamiinit
 • Vahva päivittäinen 2,600mg annos
 • Helppokäyttöiset kapselit
 • Kasvissyöjille sopiva ja gluteeniton
 • Korkea vahvuus
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Laktoositon

Yltäkylläisyys marjoista - Acai on luonnon ihmemarja

Amatsonian sademetsä on yksi maailman tiheimmistä ja hedelmällisimmistä ympäristöistä. Lisäksi se on maailman suurin elinympäristö erilaisille eläin- ja kasvilajeille. Tähän kuuluu niin ikään Acai-palmupuu, joka yleensä kasvaa jopa 25 metrin korkeuteen suo- ja vesialueilla. Aikojen saatossa tämä herkullinen ja terveyttä boostaava hedelmä on noussut suosituksi ravintolisäksi ja ovat lisäksi käytössä ainesosana monissa ruokalajeissa. Kaikkialla Brasiliassa, näitä violetin mustia ja purppuraisia Acai-marjoja nautitaan niiden herkullisen maun sekä terveyttä luonnollisesti edistävien ominaisuuksien vuoksi. Näistä on hiljattain tullut suosituin ainesosa Brasilian hyvinvointia edistävissä tuotteissa.

Acai marjan erinomaiset ominaisuudet

Acai-marjat ovat melkoinen yhdistelmä, sillä ne sisältävät runsaasti kaikkia superfoodille ominaisia yhdisteitä ja ravintoaineita. Antosyaani, jota tavataan tässä herkullisessa hedelmässä, on erään heimon nimeämä “hedelmä joka itkee”, niiden kosteuttavan ominaisuuden vuoksi. Tämä purppuran musta marja on tunnettu sen uskomattomista suojaavista ominaisuuksista.

Oksidatiivinen stressi, joka on seurausta rajusta fyysisestä harjoittelusta, väsyttää kehoamme turhaan. Antosyaanin tiedetään suojaavan ja korjaavan kehoa oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta. Acai-marja sisältää antosyaania erityisen runsaasti - jopa kaksi kertaa enemmän kuin mikään muu antosyaania sisältävä hedelmä, kuten mustikat. Katso alapuolella olevasta taulukosta Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC), jotta saat kummastakin miten paljon ne sisältävät ja kuinka imeytyvää antosyaani on.

Eikä tässä vielä kaikki mitä tämä uskomaton hedelmä voi sinulle tarjota! Acai-marja sisältää lisäksi korkean pitoisuuden B- ja C-vitamiineja, joiden tiedetään uudistavan energiaa sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. Jopa noin 70% Acai-marjan sisältämistä rasvoista on terveellisiä Omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka tarjoavat kehoa rauhoittavia ja suojaavia ominaisuuksia.

Lisäksi Acai-marjat sisältävät runsaasti kuituja. Brasilialainen pakastekuivattu Acai-marja sisältää noin 14 grammaa kuitua auttaen kehosi ruuansulatusta. Mineraalit kuten rauta, kalsium ja potassium auttavat parantamaan kognitiivisia toimintoja, lihaksia, luita sekä ne tasapainottavat verenpainetta. Lopuksi 7,59% Acai-marjan painosta on peräisin aminohapoista, jotka ovat proteiinin rakennusaineita. Onko siis ihme, että Amatsonian asukkaat rakastavat terveyshyötyjä sisältäviä Acai-marjoja niin paljon!?

 • Antosyaania
 • Rautaa, kalsiumia, potassiumia
 • A-,B-, C- ja E-vitamiineja
 • 70% Omega 3, 6 & 9 rasvoja
 • 7.59% aminohappoja
 • 14 grammaa kuituja per 100g Acai

Acai marjan hyödyt sinun hyvinvoinnillesi

Acai-marjoilla on voimakkaita ominaisuuksia - mutta retki Amazonille ei ole monenkaan meistä suunnitelmissa. Nyt Acaimarjojen hyödyt on pakattu käteviin kapseleihin, jotka tarjoilevat näiden marjojen erinomaiset ominaisuudet kätevästi. Kapselit sopivat hyvin myös kasvissyöjille. Tämä tarkoittaa, että voit palkita itseäsi sademetsien aarteella päivittäin, lisäämällä kapselin päivittäisiin rutiineihin.

Täydellinen ainesosaluettelo

Euterpe Oleracea (Acai-marja) 5:1 uute, Kapselin kuori (Hypromelloosi), Paakkuuntumisenestoaineet (Magnesiumstearaatti, Piidioksidi, Mikrokiteinen selluloosa).

Acai kapseleiden käyttö

Nämä Acai kapselit ovat helppo ottaa ja sopivat täydellisesti päivittäiseen rutiiniin. Ota 2 kapselia päivittäin ennen ruokailua veden kanssa ja näin saat voimakkaan 2600mg annoksen Acai-marjojen hyötyjä. Kuten mitä tahansa ravintolisää, suosittelemme käyttämään ravintolisää vähintään 3 kuukautta saadaksesi parhaimman hyödyn.

Neuvoja liittyen Acai marja kapselien käyttöön

Acai kapselien sisältö on kokonaan luonnollinen eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Jokatapauksessa, kuten mitä tahansa ravintolisää käytettäessä, suosittelemme lukemaan huolellisesti täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Mikäli käytät lääkitystä, konsultoi terveydenhuollon alan ammattilaista ennen käyttöä. Ravintolisä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Pure Acai-marja
Pure Acai-marja

2600 mg 120 kpl | Puhdas ja luonnollinen Acai-marja ravintolisä

22.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.54% pohjautuen 12 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt jonkin aikaa ja tuntuu toimivan.

P Päivi P
Vahvistettu Osto

Olen etsinyt kapseleita, joissa olisi mahdollisimman vahva annostus Acaita ja nämä ovat itselle olleet kaikkein sopivimmat. Vaikka ikää jo on, on olo ollut erinomainen ja energinen!

M Marja
Vahvistettu Osto

Nämä sisältävät kaikki tarvittavat ravintoaineet, sopivat kiireisen miehen arkeen!

K Kai
Vahvistettu Osto

Ystäväni suosittelemana syön, kuukausi takana eikä valittamista.

L Lellu
Vahvistettu Osto

Rakastan acai-marjoja mutta niitä on vaikea löytää, joten päätin kokeilla kapseleita. Tähän asti olen ollut tyytyväinen.

A Arifa
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote! Minulla on nyt jo parempi olo

I Imran
Vahvistettu Osto

Nämä parantavat oloani huomattavasti

I Iziaah
Vahvistettu Osto

Saan näistä lisää energiaa!

J Jackson
Vahvistettu Osto

Aika halvalla saa näin vahvoja kapseleita. Suosittelen nappaamaan tarjouksesta kiinni, toimii ainakin itselläni

L Laura
Vahvistettu Osto

Helppoa kun ei tarvitse laittaa niin paljoa aikaa vaikeiden ruokien tekemiseen kun tästä saa niin paljon vitamiineja. Käyttänyt kuukauden nyt ja tuntuu paljon terveemmältä.

V Valtteri

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä