Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit

1500 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood-lisä

Yhteenveto

Orgaaninen Rohtosarviapila on ollut tärkeä ja tehokas yrtti jo vuosisatojen ajan - tämä yrtti on yksi maailman tunnetuimmista, ja monet asiantuntijat ovat löytäneet sille useita erinomaisia käyttötarkoituksia! Nyt myös tiedeyhteisö on alkanut osoittaa kiinnostustaan. WeightWorld on pakannut tämän yrtin, ja tuloksena ovat helposti nieltävät vegaaniystävälliset kapselit. 100% Orgaaninen Rohtosarviapila on hyvä lisä jokapäiväiseen rutiiniin!

  • Ihanteellinen lisä painonhallinnan tueksi
  • Orgaaninen Rohtosarviapila sisältää paljon proetiinia, kuitua & mineraaleja
  • Sisältää luonnollisen vitamiinikompleksin
  • 1500mg Rohtosarviapilan päiväannos
  • Vegaaninen & kasvissyöjille sopiva
  • Voi auttaa sokeriarvojen tasoittamisessa
  • Luomu
  • Vegaaninen
  • Korkea vahvuus

Glukoositasapainon tärkeys

Saamme lisääntyvässä määrin tietoa runsaasti sokeria sisältävän ruokavalion haitoista elimistölle. Sokeri voi olla haitaksi sekä painonhallinnalle että sydämen terveydelle. Moni ei kuitenkaan tiedä mistä tarkalleen ottaen on kyse. Kun asiantuntijat puhuvat veren sokeritasosta tarkoittavat he glukoosia, joka on sokerin syömisestä seuraava ja elimistön pilkkoma aine. Kun tämä prosessointivaihe on ohi glukoosi siirtyy verenkiertoon kehon polttoaineeksi, ja keho käyttää sitä joko heti tai myöhempänä ajankohtana.

Tasapainoinen sokeritaso on elimistölle tärkeä asia, sillä se osallistuu hormonien säätelyyn, kehoon varastoituneen rasvan polttoon ja aineenvaihdunnan tehostamiseen. Monille optimaalisen tason ylläpitäminen on kuitenkin vaikeaa - liian korkea verensokeri voi johtaa rasvan varastoitumiseen, ja liian matala sokeritaso vie elimistön puolestaan säästöliekille. Valitettavasti molemmat näistä ääripäistä voivat aiheuttaa lihomista! On siis selvää, että oikean verensokeritason ylläpitäminen on tärkeää - ja lisäapu on monille tarpeen!

Mahtava Rohtosarviapila

Rohtosarviapila tunnetaan myös nimellä Methi, ja se on yksi maailman tunnetuimmista ja käytetyimmistä yrteistä. Sitä löytyykin useista etelä-aasialaisista, egyptiläisistä ja turkkilaisista keittiöistä. Ainutlaatuisen maun lisäksi yrttiä on käytetty sen keholle hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi. Perinteisten yrttien tuntijat ovat kertoneet sen tukevan ruoansulatusta sekä tasapainoista verensokeria, ja jopa olevan avuksi vaihdevuosien aikana. Viime vuosina myös tieteellinen yhteisö on alkanut osoittaa kiinnostustaan!

Rohtosarviapila onkin liitetty lukuisiin hyviin ominaisuuksiin. Se sisältää runsaasti virkistävää koliinia, useita vitamiineja ja mineraaleja, sekä fenoli- ja flavonoidiyhdisteitä. Rohtosarviapila sisältää lisäksi huikeat 25g proteiinia 100g kohti! Siitä löytyy paljon kuitua, erityisesti galaktomannaania, joka on tutkimusten mukaan liitetty veren glukoositasojen hallintaan. Lisäksi rohtosarviapilan kuitujen on todettu lisäävän kylläisyyden tunnetta ja auttavan ylläpitämään terveitä kolesterolitasoja!

100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit

Ei ole mikään yllätys että lukuisat yritykset tahtovat lyödä rahoiksi tämän yrtin ja sen siemenien avulla - mutta WeightWorld tahtoi toimia edelläkävijänä! Nämä Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit eivät sisällä laktoosipohjaisia täyteaineita, jotka tekisivät niistä sopimattomat vegaaneille ja laktoosi-intoleranssista kärsiville - sen sijaan tarjolla ovat vegaaniystävälliset kapselit! Lisäksi tämä tuote sisältää kokonaista rohtosarviapilaa, joten yrtin eri osien kaikki hyödyt ovat mukana. Jos tahdot kokeilla tätä suosittua yrttiä, 100% Orgaaninen Rohtosarviapila on paras valinta!

Ainesosat:

Kapselin sisältö: Orgaaninen rohtosarviapilan siemenjauhe; Kapselin kuori: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Kuinka käytän 100% Orgaanista rohtosarviapilaa

Nämä helposti nieltävät vegaaniset kapselit sisältävät 100% puhdasta rohtosarviapilaa, ja ovat helppo lisä päivittäiseen rutiiniisi. Ota kaksi kapselia päivässä ison vesilasin kera, mieluiten ennen ateriaa. Varmista, että ruokavaliosi on tasapainoinen ja terveellinen ja käytä kapseleita tämän ohessa. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkitystä tai olet lääkärin valvonnan alaisena varmista tuotteen sopivuus terveysammattilaisen kanssa.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit
100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit

1500 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood-lisä

19.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

19.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

75.71% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Jokin aikaa olen käyttänyt, mutta en ole havainnut vielä mitään merkkejä tehosta.

I Ilkka V
Vahvistettu Osto

Vielä on liian aikaista kertoa onko tuote toiminut toivotulla tavalla.

I Ilkka V
Vahvistettu Osto

Varma rohto verensokerin alentamiseen !

——————
Vahvistettu Osto

Varmaankin hyvälaatuisia ! Tyytyväisyyttä tuo pakkausten suuri koko. Jo vanhastaan on rohtosarviapila hyvä verensokerin alentaja. Kokemusta on ! Ko. yrttivalmiste on myös hyvin monipuolinen !

——————
Vahvistettu Osto

Olen Aasiasta tuonut sarviapilaa tuliaisena ja nyt olen löytänyt luotettavan paikan tilata Suomesta. Erittäin hyvä palvelu!

T Timi
Vahvistettu Osto

Ehdoton apu vaihdevuosioireisiin, onneksi ystävä vinkkasi.

T Tuulia
Vahvistettu Osto

Olen löytänyt tästä avun vatsakipuihin. Kiitos

S Sakke
Vahvistettu Osto

Vaihdoin kalliimmasta tuotteesta tähän, enkä ole ihan varma olenko tyytyväinen.

S Saima
Vahvistettu Osto

Erinomainen toimitus ja laadukas tuote

F Frederica
Vahvistettu Osto

Tämä tuntuu terveelliseltä joten jatkan käyttöä ja odotan näkyviä tuloksia.

C Connie

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä