Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Rahat takaisin-takuu

Guarana-kapselit

1200 mg 90 kpl | Energisoivat guarana kapselit

Yhteenveto

Nykypäivänä olemme alttiita väsymykselle ja uupumukselle - välillä jokainen kaipaa energiaa, draivia ja lisää tehoa. Kiireinen elämäntyyli ajaa meidät usein käyttämään keinotekoisia piristeitä ja valitettavan usein valintanamme ovat epäterveelliset ja täysin keinotekoiset energiajuomat, jotka on täynnä sokeria ja muita haitallisia lisäaineita. WeightWorld päätti kehittää tätä ongelmaa varten ratkaisun - Täysin puhtaat ja luonnolliset Guarana-kapselit. Kapselien avulla saat kaiken hyödyn irti tämän mahtavan hedelmän ravinteikkaista siemenistä, joissa on kofeiinia jopa neljä kertaa enemmän kuin kahvipavuissa. Jos haluat energisoida kehoasi ovat Pure Guarana-kapselit oivallinen valinta. Halusitpa lisää tehoa treeniin, fokusta keskittymiskykyyn tai lisää motivaatiota on tämä luonnon tehoravinne nyt sinunkin ulottuvilla.

 • Luonnollinen, energisoiva lisäravinne
 • Sopii täydellisesti arkeen, töihin ja treenin tueksi
 • Kofeiinipitoisempi kuin kahvipavut
 • Markkinoiden johtavin koostumus 1200mg
 • Helppo ja nopea nauttia
 • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille
 • Vegaaninen
 • Maidoton
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Osta 1 20.99€
 • Osta 2 37.78€ 41.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 50.37€ 62.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Guarana: Arvostettu hedelmä

Amazonin sademetsässä asuu Guarani-niminen alkuperäisheimo, jonka mukaan guarana-hedelmä on myös nimetty. Hedelmä kasvaa syvällä sademetsän siimeksessä, muiden todella harvinaisten eläinten ja kasvien ympäröimänä. Sademetsässä asuu myös iso joukko alkuperäisheimoja ja he rakastavat guarana-hedelmän käyttämistä. Perinteisesti guaranaa on nautittu kuumissa teejuomissa ja sillä on pyritty hillitsemään nälän tunnetta paaston aikana. Nykyaikana Guaranasta on tullut suosittu ainesosa virvoitusjuomissa erityisesti Etelä-Amerikassa ja lisäksi sitä käytetään myös karkeissa ja ravintolisissä.

Mitä Guarana voi tehdä sinulle?

Tämä vuosisatoja vanha lisäravinne on saavuttanut myös tutkijoiden mielenkiinnon, koska on todettu, että sen sisältämä kofeiinin määrä on huomattavasti suurempi kuin kahvipavuissa. Kofeiinista on tullut erittäin tärkeä osa ihmisten elämää, sillä se parantaa vireystilaa, ruoansulatusta ja fyysistä kestävyyttä. Urheilijoiden keskuudessa sitä käytetään fyysisen suorituskyvyn parantamiseen ja aineenvaihdunnan tehostamiseen.

Guaranaa käyttämällä saat kofeiinin terveyshyödyt täysin luonnollisessa muodossa, ilman haitallisia lisäaineita. On olemassa myös viitteitä siitä, että Guarana-hedelmässä olevat muut ainesosat voivat auttaa kofeiinin toimintaa, luovuttaen näin energiaa tasaisemmin pelkän kofeiinipiikin sijaan. Näitä auttavia ainesosia ovat ksantiinit, kuten katekiinit, tanniinit ja procyanidit. Amazonin alkuperäisheimoja tutkimalla on myös todettu, että Guaranan käyttö voi alentaa kolesterolitasoja ja kaventaa vyötärönympärystä.

 • Virkeystaso
 • Suorituskyky
 • Ruoansulatus
 • Motivaatio
 • Painonhallinta
 • Kolesteroli

WeightWorld Pure Guarana: Huikea kofeiinin lähde

Näiden kapseleiden avulla saavutat korkeammat energiatasot ja optimaalisella tasolla toimivan elimistön. Kapseleiden voimakkaan 1200mg annostuksen avulla saavutat täydellisen tasapainon. Ja mikä parasta - kapselit ovat helposti nieltävät. Sopiva annostus on yksi kapseli korkeintaan kolme kertaa päivässä. Lisäksi suosittelemme, että käytät kapseleita kolmen kuukauden ajan. Olitpa työssäkäyvä, fitness-harrastaja tai kotiäiti ovat nämä kapselit hyvä valinta kun kaipaat lisää piristystä tai lisämotivaatiota. Vaihda epäterveelliset energiajuomat täysin puhtaasta guaranasta valmistettuihin kapseleihin!

Täydellinen ainesosaluettelo:

Aktiiviset ainesosat: Guaranauute

Kapselin kuori: Hypromelloosi, Sakeuttamisaine: maltodekstriini; Paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti.

Käyttöohje

Pure Guarana-kapselit sisältävät vain yhtä aktiivista ainesosaa, eivätkä ne sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Guarana-kapselit sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille sekä keliaakikolle ja laktoosi-intoleranteille. Suosittelemme kuitenkin, että luet ainesosaluettelon huolella, jotta voit välttää mahdolliset allergiset reaktiot. Jos käytät lääkkeitä keskustele ravintolisän käyttämisestä aluksi lääkärisi kanssa. Emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Vältä ravintolisän käyttöä jos olet yliherkkä kofeiinille tai et voi sietää sitä.

Guarana-kapselit 1200 mg 90 kpl | Energisoivat guarana kapselit

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

On kyllä virkistänyt todella paljon.

M Meri
Vahvistettu Osto

Riittoisa pakkaus

M Matilda
Vahvistettu Osto

Aivan ihanan piristävät kapselit, tykkäsin tosi paljon. Tilaan toistekkin!

E Emmi
Vahvistettu Osto

Rakastan Guaranaa mutta sitä on vaikea löytää, joten tilasin sitä kapselimuodossa. Olen tyytyvänen.

D Daria
Vahvistettu Osto

Olen pudottanut pari kiloa tämän avulla koska en enää napostele. Aion jatkaa tuotteen käyttöä!

E Emily
Vahvistettu Osto

Saan tästä enemmän energiaa ja jaksan juosta paremmin

E Eric
Vahvistettu Osto

Join ennen paljon energiajuomia, mutta kun huomasin kuinka paljon sokeria ja lisäaineita niissä on päätin vaihtaa luonnollisempaan vaihtoehtoon. Energiajuomissa on usein guaranaa joten halusin kokeilla näitä kapseleita. Ne eivät vaikuta yhtä nopeasti kuin energiajuomat mutta antavat energiaa tasaisesti koko päivän, eivätkä aiheuta sivuvaikutuksia.

K Kerry
Vahvistettu Osto

Tää on hyvä tuote. Suosittelen oikeasti

A Adriana
Vahvistettu Osto

Helposti nieltävät ja antaa hyvin energiaa. Suosittelu

A Aleksi
Vahvistettu Osto

Hyvä palvelu ja hyvä tuote

J Jukka

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä