Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Guarana kapselit Pure

2400 mg 180 kpl | Energisoivat Guarana Kapselit

Yhteenveto

Nykypäivän olemme alttiina väsymykselle ja uupumukselle - välillä jokainen kaipaa energiaa, draivia ja lisää tehoa. Kiireinen elämäntyyli ajaa meidät usein käyttämään keinotekoisia piristeitä ja valitettavan usein valinta on epäterveelliset ja täysin keinotekoiset energiajuomat, jotka on täynnä sokeria ja muita haitallisia lisäaineita. MaxMedix päätti kehittää tätä ongelmaa varten ratkaisun - Täysin puhtaat ja luonnolliset Guarana kapselit. Kapselien avulla saat kaiken hyödyn irti tämän mahtavan hedelmän ravinteikkaista siemenistä, joiden sisältämä kofeiini on jopa neljä kertaa enemmän kuin kahvipavuissa.

 • Luonnollinen, energisoiva lisäravinne
 • Sopii täydellisesti urheiluun, töihin ja treenin tueksi
 • Kofeiinipitoisempi kuin kahvipavut
 • Markkinoiden johtavin koostumus 2400mg per annos
 • Helppo ja nopea nauttia
 • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Guaran on saavuttanut huikean maineen Brasiliassa ja Etelä-Amerikassa. Jos haluat energisoida kehosi on Pure Guarana kapselit oivallinen valinta. Halusitpa lisää tehoa treeniin, parantaa keskittymiskykyä tai lisätä motivaatiota on tämä luonnon tehoravinne nyt sinunkin ulottuvilla. Kerran kokeiltuasi et taatusti halua käyttää enää keinotekoisia korvikkeita.

 • GMP
 • Vegaaninen
 • Laktoositon
 • GMO Free

Guarana: Arvostettu hedelmä

Amazonin sademetsässä asuua Guarani niminen alkuperäisheimo, jonka mukaan guarana hedelmä on myös nimetty. Hedelmä kasvaa syvällä sademetsän siimeksessä, muiden todella harvinaisten eläinten ja kasvien ympäröimänä. Sademetsässä asuu myös iso joukko alkuperäisheimoja ja he rakastavat guarana hedelmän käyttämistä. Perinteisesti guaranaa on nautittu kuumissa teejuomissa ja sillä on pyritty hillitsemään nälän tunnetta paaston aikana. Nykyaikana Guaranasta on tullut suosittu ainesosa virvoitusjuomissa erityisesti Etelä-Amerikassa, sitä käytetään myös karkeissa ja ravintolisissä.

Mitä Guarana voi tehdä sinulle?

Tämä vuosisatoja vanha lisäravinne on saavuttanut myös tutkijoiden mielenkiinnon, koska on todettu että sen sisältämä kofeiini määrä on huomattavasti suurempi kuin kahvipavuissa. Kofeiinista on tullut erittäin tärkeä osa ihmisten elämää sillä se parantaa vireystilaa, ruoansulatusta ja fyysistä kestävyyttä. Urheilijoiden keskuudessa sitä käytetään fyysisen suorituskyvyn parantamiseen ja metabolismin lisäämiseen.

Guaranaa käyttämällä saat kofeiinin terveyshyödyt täysin luonnollisessa muodossa, ilman haitallisia lisäaineita. On olemassa myös viitteitä siitä että Guarana hedelmässä olevat muut ainesosat voivat auttaa kofeiinin toimintaa, luovuttaen näin energiaa tasaisemmin pelkän kofeiini piikin sijaan. Näitä auttavia ainesosia ovat ksantiinit kuten katekiinit, tanniinit ja procyanidit. Amazonin alkuperäisheimoja tutkimalla on myös todettu, että Guaranan käyttö voi alentaa kolesterolitasoja ja kaventaa vyötärönympärystä.

 • Virkeystaso
 • Suorituskyky
 • Ruoansulatus
 • Motivaatio
 • Painonhallinta
 • Kolesteroli

WeightWorld Pure Guarana: Huikea kofeiinin lähde!

Näiden kapseleiden avulla saavutat korkeammat energiatasot ja optimaalisella tasolla toimivan elimistön. Kapseleiden 2400mg annostus on huikean korkea, jonka avulla saavutat täydellisen tasapainon. Mikä parasta kapselit on helposti nieltävät, sopiva annostus on yksi kapseli korkeintaan kolme kertaa päivässä. Suosittelemme että käytät kapseleita kolmen kuukauden ajan. Olitpa työssäkäyvä, saliharrastaja tai kotiäiti on nämä kapselit hyvä valinta kun kaipaat pientä lisää piristystä tai kaipaat lisämotivaatiota. Unohda epäterveelliset energiajuomat ja tilaa nämä täysin puhtaasta guaranasta valmistetut kapselit.

Käyttöohje

Pure Guarana kapselit sisältää vain yhtä aktiivista ainesosaa, eikä ne sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Guarana kapselit sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, ne soveltuvat myös keliaakikolle ja laktoosi-intoleranteille. Suosittelemme kuitenkin lukemaan ainesosaluettelon huolella, jotta voit välttää mahdolliset allergiset reaktiot. Jos käytät lääkkeitä keskustele ravintolisän käyttämisestä aluksi lääkärisi kanssa. Emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai rintaruokkijoille. Vältä ravintolisän käyttöä jos olet yliherkkä kofeiinille tai et voi sietää sitä.

Ainesosaluettelo:

Guaranan (Paullinia Cupana) siemenuute 4:1, Paakkuuntumisenestoaineet: Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi, Kasvipohjainen kapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC).

Suositus

Pure Guarana-kapselit sisältävät vain yhtä aktiivista ainesosaa, eivätkä ne sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Guarana-kapselit sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille sekä keliaakikoille ja laktoosi-intoleranteille. Suosittelemme kuitenkin, että luet ainesosaluettelon huolella, jotta voit välttää mahdolliset allergiset reaktiot. Jos käytät lääkkeitä, keskustele ravintolisän käyttämisestä aluksi lääkärisi kanssa. Emme suosittele tuotetta alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville. Vältä ravintolisän käyttöä jos olet yliherkkä kofeiinille tai et voi sietää sitä.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Guarana kapselit Pure
Guarana kapselit Pure

2400 mg 180 kpl | Energisoivat Guarana Kapselit

22.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

On kyllä virkistänyt todella paljon.

M Meri
Vahvistettu Osto

TOIMII !!!

A Ann
Vahvistettu Osto

Riittoisa pakkaus

M Matilda
Vahvistettu Osto

Aivan ihanan piristävät kapselit, tykkäsin tosi paljon. Tilaan toistekkin!

E Emmi
Vahvistettu Osto

Rakastan Guaranaa mutta sitä on vaikea löytää, joten tilasin sitä kapselimuodossa. Olen tyytyvänen.

D Daria
Vahvistettu Osto

Olen pudottanut pari kiloa tämän avulla koska en enää napostele. Aion jatkaa tuotteen käyttöä!

E Emily
Vahvistettu Osto

Saan tästä enemmän energiaa ja jaksan juosta paremmin

E Eric
Vahvistettu Osto

Join ennen paljon energiajuomia, mutta kun huomasin kuinka paljon sokeria ja lisäaineita niissä on päätin vaihtaa luonnollisempaan vaihtoehtoon. Energiajuomissa on usein guaranaa joten halusin kokeilla näitä kapseleita. Ne eivät vaikuta yhtä nopeasti kuin energiajuomat mutta antavat energiaa tasaisesti koko päivän, eivätkä aiheuta sivuvaikutuksia.

K Kerry
Vahvistettu Osto

Tää on hyvä tuote. Suosittelen oikeasti

A Adriana
Vahvistettu Osto

Helposti nieltävät ja antaa hyvin energiaa. Suosittelu

A Aleksi

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä