Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Pure Marine Kollageeni

1170 mg 120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

Yhteenveto

Valmistettu yhdestä laadukkaimmasta saatavilla olevasta Kollageenin lähteestä. Puhdas Marine Kollageeni on täydellinen ja luonnollinen ravintolisä heille, jotka haluavat tarjota tukea ihon, luiden sekä nivelten terveydelle. MaxMedix on pitänyt huolen siitä, että jokainen kapseli tarjoaa päivittäin tarvittavan määrän kollageenia ja näin ollen jokainen kapseli sisältää valtavan 1170 mg annoksen NatiCol® Marine Kollageenia, jonka lähteenä ovat Pangasius- ja Tilapia -kalat. Tämä koostumus voi olla hyödyllinen estämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, ja lisäksi siitä ei löydy lainkaan säilöntä- tai lisäaineita.

 • Ylläpitää ihon, luiden sekä nivelten terveyttä
 • Auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä
 • Voimakas 1170 mg kerta-annos per kapseli
 • Valmistettu ensiluokkaisesta NatiCol® Marine Kollageenista
 • 120 kapselia, joissa neutraali maku ja haju
 • Ei lisäaineita, makeutusaineita, värejä tai säilöntäaineita

Kehon kollageenitaso on tärkeä pitää niin korkealla kuin mahdollista, sillä kollageeni on yksi ainesosa, joka sitoo kehoon proteiinia ja näin voit ylläpitää ihon, luiden ja nivelten terveyttä. Puhdas Marine Kollageenin valmistukseen on käytetty parhaita raaka-aineita, minkä ansiosta se on loistava ravintolisä heille, jotka etsivät apua uudistamaan ihon terveyttä ja samalla ylläpitämään luiden sekä nivelten hyvinvointia.

 • Gluteeniton
 • Laktoositon
 • GMP
 • GMO Free

Kollageeni ja keho

Kollageeni on ihon, luiden ja nivelten terveyden ylläpidon avainainesosa. Kollageeni on luonnossa esiintyvä rakenteellinen proteiini. Kun keho on nuori, iho on pehmeä ja kiinteä, luusto on vahva ja nivelet joustavat, ja kaikki tämä johtuu korkeasta kehon kollageenitasosta. Ikääntyessä sekä muiden tekijöiden vaikutuksesta, kuten stressin, ympäristön (auringonvalo ja saasteet) sekä liiallisen rasituksen vuoksi (luissa ja nivelissä), luonnostaan kehossa esiintyvä kollageenitaso ehtyy.

Tämä saattaa johtaa oksidatiiviseen stressiin ihosoluissa, joka voi puolestaan aiheuttaa ihon kiinteyden ja pehmeyden vähenemistä, juonteita ja muita ikääntymiseen liittyviä merkkejä. Luille ja nivelille kollageenin vähentyminen voi merkitä liikkeiden rajoittuneisuutta, jäykkiä niveliä ja luiden haurastumista. Useat ihmiset kääntyvät luonnollisen ravintolisän puoleen halutessaan antaa keholle lisäboostia kollageenivarastojen täydennykseen. Tämän tyyppiset tuotteet ovat erityisen hyviä heille, joiden elämäntyyli on aktiivinen, mutta myös heille, jotka haluavat hidastaa ikääntymisestä aiheutuvia merkkejä.

Marine Kollageeni vs. Bovine Kollageeni

Marine Kollageeni, joka on tunnettu myös nimellä kalakollageeni on luonnollinen proteiini, jonka lähteenä toimivat suolaisen veden kalat. Tämä kollageenin muoto sisältää peptidejä, jotka ovat pieniä molekyylejä ja joilla tiedetään olevan pieni molekyylipaino sekä koko. Nämä erityiset ominaisuudet antavat Marine Kollageenille korkean biologisen hyödyn ja sen sanotaan imeytyvän 1.5 kertaa paremmin.Tästä syystä puhdas Marine Kollageeni on saanut räjähdysmäisen suosion kasvun.

Suosion nousun myötä Marine kollageenista ja sen hyödyistä on tehty yhä enemmän tutkimuksia. Eräs erityinen tutkimus on tutkinut sen peptidejä sekä niiden yhteyttä kollageenisynteesiin ja laatuun. On ehdotettu, että Marine kollageenilla voi olla hyödyllisiä ominaisuuksia iholle ja se voi myös olla hyödyllinen niille, jotka noudattavat korkeaa antioksidanttista ihonhoitoa sekä ruokavaliota.

NatiCol® Marine Kollageeni

Marine-hydrolysoidun kollageenin muodossa NatiCol® Marine kollageeni on huippuluokan lähde, joka takaa korkean laadun. Jotta kollageenin voidaan sanoa olevan laadukasta, ja jotta tietäisit saavasi tuotteesta kaiken irti, tulee sen hankintaprosessi tuntea alusta loppuun. Tämä erityinen kollageeni on valikoidusti peräisin Pangasius- sekä Tilapia -kaloista, joiden alkuperä ulottuu Aasiaan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Kalat sisältävät noin 95% puhdasta Marine Kollageenia.

Todistaakseen sen korkean laadun ja puhtauden, tuote on täysin vapaa hiilihydraateista, rasvasta, bovinista, kolesterolista, OGM:stä sekä säilöntäaineista. Lisäksi, mikä tekee NatiCol® Marine Kollageenista niin ainutlaatuisen muihin kollageenilähteisiin verrattuna ovat sen sisältämät 8 eri aminohappoa. Lisäksi Marine Kollageenillä on poikkeuksellisen pieni molekyylipaino biologiselle hyötyosuudelle.

Käyttö

Ota päivittäin illallisen jälkeen kaksi kapselia veden kanssa. Tiedämme, ettei päivärytmi ole aina samanlainen, mutta suosittelemme ottamaan ravintolisän aina samaan aikaan joka päivä jatkuvuuden takaamiseksi. Jokainen purkki sisältää 60 annosta (120 kapselia) ja tuote riittää käytössä kahdeksi kuukaudeksi.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Marine Kollageeni.

Muut ainesosat: Gelatiini (kapselit), Magnesiumstearaatti.

Luonnollinen ravintolisä

Tämä ravintolisä on valmistettu käyttäen pelkästään puhdasta Marine kollageenia eikä se näin ollen sisällä, lisäaineita, väriaineita, makuja, makeutusaineita tai säilöntäaineita. Ravintolisä on turvallinen käyttää eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Tuote on saanut Halal-sertifioinnin. Koska itse kapseli on valmistettu gelatiinista, ei tuote sovellu kasvissyöjille tai vegaaneille. Lue huolellisesti läpi täydellinen ainesosaluettelo ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Ravintolisä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Pure Marine Kollageeni
Pure Marine Kollageeni

1170 mg 120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

26.99€

+
Marine Collagen Advanced
Marine Collagen Advanced

90 kpl | Kollageeni & hyaluronihappo sekä CO-Q10 ubikinoni

22.99€ 26.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

26.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(12)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

87.37% pohjautuen 18 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen erittäin toiveikas tämän tuotteen tehon suhteen. Helppo myös käyttää kun ei ole pulverin sekoittelemista. Erittäin kilpailukykyinen hinta kun ostaa kolme purkkia kerralla.

T Tarja A
Vahvistettu Osto

100% tyytyväinen tuotteeseen.

a asiakas
Vahvistettu Osto

Olen niin vähän aikaa käyttänyt tuotetta mutta uskon sen toimivan

A Ari M
Vahvistettu Osto

Ihan huippuhyvä tuote, etenkin kun en halua käyttää naudan kollageenia.

P Pipsa R
Vahvistettu Osto

Olen nivelvaivainen ja siksi ostin. Tuhti annostus tähän hintaan

L Luukas
Vahvistettu Osto

Yritän pitää huolta ihosta myös sisäisesti ja nämä ovat mainio keino siihen. Eivät maistu pahalta, kuten kapselit yleensä. Tykkään!

M Marjatta
Vahvistettu Osto

Luottotuote

R Rita
Vahvistettu Osto

Plussaa lisäaineettomuudesta, vielä kun kapseli olisi vegaaniystävällinen

T Tuuli
Vahvistettu Osto

Hyvänhintainen ravintolisä, jossa vahva annostus. Olen vastikään lukenut kollageenista ja sen hyvistä terveysvaikutuksista, joten päätin aloittaa tutkimusmatkan näistä.

M Maisa
Vahvistettu Osto

Iho ei tästä enää nuorene, joten sen ruokkiminen sisäisesti on ensiarvoisen tärkeää. En halua kimmoisuuden ja elastisuuden katoavan kokonaan, vaikka 40 tulikin mittariin!

T Tinde

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä